Crize

Crize | Autor: Mixella

Link direct la acest mesaj

Buna seara.

Copilul meu de la o sperietura a facut un fel de criza, seamana cu atacul de panica sau cu una de epilepsie desi din ce-am citit pe net au simptome oarecum asemanatoare si totusi... poate cineva ma poate lamuri.
Il certam serios ii spuneam ca nu vreau sa ma minta, ca nu-l bat sau nu ii fac nimic doar sa-mi spuna adevarul si eram asa f serioasa sa inteleaga ca e grav sa minta. Dintr-o data i s-a facut rau: semnalmente: diminuarea vederii ( a zis ca vedea pe margine negru) si diminuarea auzului. A inceput sa se sperie si sa urle mami mor mami mor, i-am dat cu apa rece pe gat si pe fata si l-am dus la geam si i-am facut aer. Si-a revenit relativ repede. Totul a durat un minut poate. Ce poate fi, ati mai auzit de asa ceva? Ulterior el mi-a spus ca i-a fost frica. Sa fie un soc de adrenalina din corpul lui? Ma poate ajuta careva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Atac de panica. Am facut unul si eu in ziua in care ma duceam la examenul de bac -prima zi. Exact aceleasi simptome.
De atunci nu am mai avut niciodata.

Edit. Eram singura in metrou cand s-a intamplat si imi tot spuneam ca gata am ramas oarba (am miopie dar mica) am inceput sa gem si cineva si-a dat seama ca mi-e rau si m-a coborat. Am stat cateva secunde pe scaun si mi-am revenit vederea. Dupa care a trecut si starea de lesin.
urata sperietura. si azi imi aduc aminte parca ar fi fost ieri desi au trecut multi ani de atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Criza de epilepsie se manifesta cu totul altfel.
Cel mai bine ar fi sa mergi cu el la medic.
Sanatate multa!

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta23 spune:

patesc si eu asa destul de des....cu privirea si auzul plus ca respir greu, simt ca mi se taie aerul si mai am un pic si lesin....patesc asa cand fac un efort deosebit in general si am patit si la sperieturi mai zdravene....am mici probleme cu tensiunea (odcilanta) si cu inima(puls 100 in repaus) si mereu am pus pe seama acestor probleme

Mergi la inceput