Aspirante optimiste > 20 ani (716)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Felicityhope, doamna de la serviciu este bipolara. Acum este in faza de excitement,fericire, nu deranjeaza pe nimeni. O sa fie mai rau cand ajunge in extrema cealalta.
Am uitat sa va spun ca altcineva si-a dat demisia saptamana trecuta. Este a 30-a persoana care pleaca de cand a venit nebuna asta. Problema este ca noi nu credeam ca si-a dat demisia de buna voie, credem ca a fost fortata sa-si dea demisia. Fusese femeia asta in acest job de 12 ani si cred ca acum avea ~ 58 ani, era in prag de pensie. Nu se pune problema ca nu stia sa-si faca jobul, era foarte buna. Cred ca a zis ceva rau de nebuna si asta e razbunatoare. Daca aude barfa, il da afara imediat pe barfitor. Si cred ca femeia asta a facut aceasta greseala...nu o placeau oamenii foarte mult si cred ca a barfit la persoana care nu trebuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Cite sanse ii vor mai da cei de la HR?
Ma gindesc sa o criogenizati in faza "buna" de acum?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Buna ziua si multumesc!
Sunt inca in expectativa: azi ar fi trebuit sa vina, nu am nici o senzatie in acest sens. Insa nici prea insarcinata nu ma simt. Adica in afara de ceva dureri de burta sapt trecuta si mai putin (dar inca) acum, mai nimic. Uneori o usoara greata, dar nu in fiecare zi, iar sanii fleasca: nici mariti nici durerosi, nimic, nimic.... Pai data trecuta ma dureau de-mi venea sa-i tai; asta a fost si primul semn ca ceva nu e in regula, s-a oprit brusc durerea de sani! In fine, mai asteptam, mai vedem.
Bettercy dr meu de aici e tot roman, e profesor la univ de aici. N-am apucat sa vb prea mult, ne-am vazut cand eram cam zi 4 dpo, asa ca am discutat un pic teoretic. Acum e plecat 3 sapt. Mi-a zis ca a avut multe paciente cu MTHFR si sa iau baby aspirin zilnic, plus sa repet PT, INR, PTT si o sa vedem daca e nevoie sa trec pe heparina. In plus Neevo (care va fi Femibion 1 de sapt viitoare). Insa nu a intrat in detalii privind felurile mutatiilor. A mea inteleg ca e cea mai usoara forma, dar asta nu-ti garanteaza nimic in sarcina.
A propos, YLARI am vazut combinatia ta incadrata pe locul 2 ca gravitate, intr-un clasament de 4. As zice sa vezi un hematolog cat mai repede. E drept, ca pregatitot pentru sarcina, cam toata lumea a primit aceleasi recomandari de la Fundeni. Dar macar sa stii ce ai de facut. Eu am si fost si tot ceata....
Eu iau acum baby aspirin 1/zi, vit C cu elib prelungita 1/zi, neevo (femibion 1) 1/zi, acid folic 5mg 1/zi si eutyrox 25 1/zi pt tiroida. Ma intreb daca mai nevoie si de vitaminele prenatale????
Cam asta e. Acum gradinaresc la morcovul sanilor nedurerosi si lipsei de simptome de netagaduit...
Va si astept analizele de sapt viitoare sa mai vedem ce si cum.
Un week-end cat mai frumos si dragastos!

mami de Demetra (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Bebeta, scuze daca ma "bag in seama", sper sa nu se supere nimeni
Durerile de sani sunt cel mai clar simptom al carentei de progesteron (de aceea uneori ne dor sanii inainte de cm, datorita scaderii bruste a prog). Deci, asta nu are neaparat legatura cu faptul ca este prezenta o sarcina sau nu.
Recunosc ca de trei ori cind am ramas, am avut in saptamina de dupa ovulatie dureri de sani, insa eu am o mare problema cu progesteronul.
Primul simptom de gravideala a fost la mine mirosul dezvoltat...Eram ca un catel
Am o intrebare legata de Femibion, poate stie cineva ceva...Femibionul este methylfolate, o forma mai usor de asimilat a acidului folic. Este recomandat in probleme de coagulare si in carente de vit. B12(deoarece acidul folic "consuma vit. B12 pentru a se desface in methylfolate). Intrebare: are vreun sens sa mai iau acid folic, daca iau deja Femibion ???
Pupici !

6+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeta

Buna ziua si multumesc!
Sunt inca in expectativa: azi ar fi trebuit sa vina, nu am nici o senzatie in acest sens. Insa nici prea insarcinata nu ma simt. Adica in afara de ceva dureri de burta sapt trecuta si mai putin (dar inca) acum, mai nimic. Uneori o usoara greata, dar nu in fiecare zi, iar sanii fleasca: nici mariti nici durerosi, nimic, nimic.... Pai data trecuta ma dureau de-mi venea sa-i tai; asta a fost si primul semn ca ceva nu e in regula, s-a oprit brusc durerea de sani! In fine, mai asteptam, mai vedem.
Bettercy dr meu de aici e tot roman, e profesor la univ de aici. N-am apucat sa vb prea mult, ne-am vazut cand eram cam zi 4 dpo, asa ca am discutat un pic teoretic. Acum e plecat 3 sapt. Mi-a zis ca a avut multe paciente cu MTHFR si sa iau baby aspirin zilnic, plus sa repet PT, INR, PTT si o sa vedem daca e nevoie sa trec pe heparina. In plus Neevo (care va fi Femibion 1 de sapt viitoare). Insa nu a intrat in detalii privind felurile mutatiilor. A mea inteleg ca e cea mai usoara forma, dar asta nu-ti garanteaza nimic in sarcina.
A propos, YLARI am vazut combinatia ta incadrata pe locul 2 ca gravitate, intr-un clasament de 4. As zice sa vezi un hematolog cat mai repede. E drept, ca pregatitot pentru sarcina, cam toata lumea a primit aceleasi recomandari de la Fundeni. Dar macar sa stii ce ai de facut. Eu am si fost si tot ceata....
Eu iau acum baby aspirin 1/zi, vit C cu elib prelungita 1/zi, neevo (femibion 1) 1/zi, acid folic 5mg 1/zi si eutyrox 25 1/zi pt tiroida. Ma intreb daca mai nevoie si de vitaminele prenatale????
Cam asta e. Acum gradinaresc la morcovul sanilor nedurerosi si lipsei de simptome de netagaduit...
Va si astept analizele de sapt viitoare sa mai vedem ce si cum.
Un week-end cat mai frumos si dragastos!

mami de Demetra (24.04.2007)

Bebeta da-mi si mie link catre clasamentul acela te rog.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

tzuki, iarta-ma dar chiar te contrazic

nu are cum sa fie durerile de sani cauzate de lipsa de progesteron ci este exact invers

cand creste progesteronul atunci sanii devin durerosi si sensibili, dupa scaderea progesteronului nu mai dor sanii

pai gandeste-te putin, inainte de ovulatie progesteronul este scazut, atunci sanii nu dor deloc, dupa ovulatie progesteronul incepe sa creasca pt a pregati endometrul....atunci incep si sanii sa doara si ei raman durerosi pana la scaderea acestuia inainte sau in ziua in care se instaleaza cm

sper sa nu te superi pe mine dar iti garantez ca asa e

eu am dureri mari de sani dupa ovulatie pana la cm iar progele meu aproape depaseste limita superioara

te pupic si sper sa nu te superi pe mine
multa sanatate in continuare tie si bebelului din burtica

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

tzuki, iarta-ma dar chiar te contrazic

nu are cum sa fie durerile de sani cauzate de lipsa de progesteron ci este exact invers

cand creste progesteronul atunci sanii devin durerosi si sensibili, dupa scaderea progesteronului nu mai dor sanii

pai gandeste-te putin, inainte de ovulatie progesteronul este scazut, atunci sanii nu dor deloc, dupa ovulatie progesteronul incepe sa creasca pt a pregati endometrul....atunci incep si sanii sa doara si ei raman durerosi pana la scaderea acestuia inainte sau in ziua in care se instaleaza cm

sper sa nu te superi pe mine dar iti garantez ca asa e

eu am dureri mari de sani dupa ovulatie pana la cm iar progele meu aproape depaseste limita superioara

te pupic si sper sa nu te superi pe mine
multa sanatate in continuare tie si bebelului din burtica

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Eu nu am avut dureri de sani decat cand am ramas insarcinata. In rest nada

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Mersic, Lore, de corectura...asa o fi. Am eu o obsesie cu progesteronul, am pierdut doua sarcini din cauza lui...Prima data, in saptamina 7 era 5!, a doua oara in saptamina 8 era 16. Idiotii de doctori mi-au spus cind era deja prea tirziu. Acum, de la mine putere, iau 2x 4 pe zi, si abia l-am adus la 31. Nu e excelent, dar e peste limita inferioara (aici e 18-20).
Cred ca ai dreptate, cred ca de la el...eu nu mai am sani, am doua pietre de moara
Ieri am avut prima data "greturi"...Mi-a luat joi un pap smear, si ieri am singerat putin, mi s-a facut rau efectiv, am crezut ca se repeta istoria. Multumesc Doamne, s-a oprit. Mi-e si frica sa ma mai duc la baie. Daca nu o iau eu pe ulei ...
Stiu ca ar trebui sa ma vaicaresc la Odisee, dar tot aici mi-e mai drag...pina nu il vad cu ochii mei pe bb ca e sanatos si racneste, ma consider aspiranta in continuare.

Mergi la inceput

tzuki, asa e
progesteronul scazut in sarcina duce la avort spontan
dar daca iei suplimente e ok
sa-l administrezi vaginal pt ca se resoarbe mai repede si exact unde trebuie si nu are efecte sucundare gen greturi de moarte, ameteli, stare de betie....asta daca-l administrezi oral

l-ai anuntat pe tati? sau mai astepti?

incearca sa te calmezi putin, nu mai sta mereu tensionata ca nu e bine pt bebe
stiu ca e foarte greu, te cred si imi dau seama dar incearca sa faci tot posibilul sa te relaxezi putin

te pupic si iti tin pumnii

Mergi la inceput

tzuki, noi mereu te primim cu bratele deschise
cand vrei si simti nevoia sa te descarci aici e locul, la noi
noi te cunoastem si iti stim problemele si iti suntem alaturi

sa nu te gandesti nici o clipa ca ne deranjezi pt ca nu e adevarat

te pupic

Mergi la inceput