Aspirante optimiste > 20 ani (716)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Bebeta, despre probleme de tiroida mai vorbeau si fetele de la Trombofilie, sunt cateva care au si problema asta. Intreaba acolo sa vedem ce spun si ele.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Multumesc pentru raspunsuri si pentru Ca-mi sunteti alaturi. Am acrid si la trombofilie, iar dupa Rez analizelor o sa scriu si dr Uscatescu. Doamne ajuta sa fie bine!

mami de Demetra (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Felicitari, Bebeta! Iti urez o sarcina usoara si un bebe sanatos!

In ceea ce priveste MTHFR, suntem in aceasi barca. Ce spune doctorul tau din US despre MTHFR? Am uitat sa va spun ca sora mea avea MTHFR sever, cu homocisteina mare,acid folic extrem de mic si a avut copil fara aspirina sau heparina... doctorul ei din Barcelona i-a dat doze foarte mari de acid folinic( leucovorin) incepand cu trei luni inainte sa ramana insarcinata si totul a fost in regula. Pierduse 5 sarcini inainte. Era o vorba, la cate bordeie atatea obiceie! Eu nu mai stiu ce e bine si ce e rau. Poate e mai bine sa iei mai multe vitamine/aspirine/heparine decat necesarul, daca nu fac rau.

Irmaria, imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta.

Ylari, condoleante!

Elenusht, cred ca e greu acum dar vei trece si peste asta. Imi pare rau pentru ce ti se intampla.

Eu deocamdata ma bucur ca BHCG a scazut la 16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

neata!

TB azi in urcare, Z15 DPO. Ce fac? Ieri am avut dureri de ovare si o scurgere de un maroniu fff deschis.

Daca beta e negativ de ce nu imi vine CM? Nu am apucat niciodata 15 zile dupa ovulatie fara musafiri.

poate totusi vine azi...

o sambata minunata va doresc

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata si de la mine fetelor.
Bebeta ce ma bucur ptr tine, felicitari ptr sarcina. Eu n-am fost asa norocoasa, dar poate a fost mai bine ca acum cand a murit verisoara m-am necajit foarte tare si poate ii faceam rau la bebe... Acum sper luna aceasta sa fie cea cu II Iti doresc sa iti dea tratamentul potrivit si sa fie bine pana la capat. Pe mine e singurul lucru care ma "incalzeste" cand vad ca a mai trecut o luna fara bebe, faptul ca stiu ca iau vitaminele si cu fiecare luna care trece organismul meu se fortifica din ce in ce. Foarte tare aia cu acidul folic ce i-a fost prescris surorii tale. La mine e destul de ciudat, am 2 mutatii heterozigote MTHFR si homocisteina foarte buna, in limite adica. Inca nu am ajuns la dr U fiindca nu am putut, lipsa de timp, m-am si mutat din Pantelimon de unde era mai simplu sa ajung la Fundeni, etc... Dar sper sa ajung pana pleaca sotul. In alta ordine de idei dra gineco mi-a zis ca e bine ca sunt amandoua heterozigote habar n-am ce a vrut sa spuna ceva de genu ca nu e una buna una rea ci amandoua rele Sau n-am inteles eu bine... in fine, nu mai conteaza. As fi vrut sa imi fac si gena PAI pana pleaca sotul (a cariu plecare s-a amanat cu o saptamana, yupiiiiii!!!!) dar... sa vedem.
Ce sa va mai povestesc, n-am avut o stare prea grozava saptamana trecuta, e lesne de inteles, mai rau e ca orice alt rahat mi s-a parut o drama si m-am cam necajit la servici aiurea ca eram sensibila si ... acum imi cam pare rau dar n-am ce sa fac, timpu trece si le rezolva.
Luna trecuta am cam somat cu TB dar de luna asta am reinceput, azi e a treia zi de cand imi iau temperatura si bineinteles ca foarte aiurea temperaturile mele, alaltaieri 36,9 ieri 37,1 azi 37,1 Mie mi se par foarte mari ptr inceput de CM. Asta e, am sa continui, n-am nimic de pierdut. Azi imi cumpar si teste de ovulatie din nou si... la treaba!
Am vazut ca vorbeati de termometre. Eu folosesc digital, si il folosesc numai pe acela, ca sa stiu ca ma raportez la un singur instrument, ca stiti si voi mai sunt diferente intre termometre si sa nu ma bage mai rau in ceata mai ales ca eu si asa nu sunt prea lamurita fiindca am temperaturile cam ridicate (zic eu)

Sunt cam necajita, Eva anul trecut a tras toata iarna cu mucii din cauza polipilor si cred ca am luat-o de la capat, aseara avea o nara infundata, spre dimineata s-a tot perpelit, se auzea ca respira cam aiurea si tare mi-e necaz ca nu e nici octombrie. Anul trecut din noiembrie am luat-o si pana in martie a facut 3 otite (la prima i s-a si spart timpanul, a avut audiometria naspa rau vreo luna si ceva) da, si asta ziceam ca ma apuca groaza sa stiu ca o luam de la capat...

Elenusht te cred scumpa mea ca iti e greu dar nu poti sa schimbi nimic, si e mult mai bine asa decat sa traiesti in minciuna si cu indoiala in suflet permanent. Te rog sa ai incredere in Dumnezeu caci nestiute sunt caile lui dar ne indreapta mereu spre unde ne e noua bine cu adevarat. O sa fie bine scumpa mea. Si mie mi s-a modificat ciclul dupa sarcina pierduta, a redevenit de 30 de zile si nu de 28 cum a fost in primele 4 luni ale anului. De aia si sunt bulversata si nu nimeresc ziua de ovulatie.

Referitor la pisici, si eu cand am ramas gravi cu Eva si toata sarcina si un pic dupa aceea am avut motanul lui Iuby cu noi si chiar la inceput dormea cu noi in pat. Eu nu am imunitate la toxo si am fost foarte panicata dar iata ca a fost bine. Inca nu sunt imuna la toxo

Am scris o gramada...

Va multumesc tuturor ptr condoleantele adresate Micky, Irmaria, Bebeta, Bettercy, Alex, Codra si scuze daca am scapat pe vreuna, pe Deny am pupat-o ieri... hai ca te pup si azi, va pup pe toate de fapt.

Lore mai baga si tu un nas pe aici ce mai faci, cum mai esti?

Weekend frumos.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

neata!

TB azi in urcare, Z15 DPO. Ce fac? Ieri am avut dureri de ovare si o scurgere de un maroniu fff deschis.

Daca beta e negativ de ce nu imi vine CM? Nu am apucat niciodata 15 zile dupa ovulatie fara musafiri.

poate totusi vine azi...

o sambata minunata va doresc

viitoare

Maria arata grozav graficul tau... pacat ca beta e negativ. Eu nu stiu ce sa zic de monitorizarea temp bazale, cred ca o fac mai mult de fun, pe bune, cred ca Amabella a zis si are mare dreptate, temperatura scade daca vine ciclul dar daca nu scade nu inseamna ca suntem gravi... Eu o spun dar si eu monitorizez TB, vreau sa fiu atenta si la mucus luna aceasta, ca eu nu prea acord atentie si la asta. Luna trecuta cand am fost la eco si mi-a vazut foliculul a confirmat prezenta glerei cervicale. Eu cred ca ori nu s-a spart foliculul luna trecuta ori endometrul nu a fost ok, fiindca la aceeasi ecografie (care a fost prima dupa chiretaj - am ajuns cu intarziere de 1 luna fata de cum ma chemase ea) mi-a zis ca e in regula uterul dupa chiuretaj insa endometrul nu s-a refacut complet, nu era omogen si poate n-a avut bebeica de ce sa se prinda. Desi mai degraba tind sa cred ca nu s-a spart foliculul.
Eu i-am zis sotului sa nu mai ia branca ursului. Cand am ramas, am ramas fara branca deci e ok el zic eu... Plus de asta de vreo luna a scos complet cola din dieta lui (nu as fi crezut vreodata) si asta nu poate fi decat de bine zic eu...

Felicitari ptr spermograma sotului Lore!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Ylari eu cand am facut monitorizarea ovulatiei m-am dus din 2 in 2 zile, in total de 5 ori si pana la urma am ovulat. Daca renunta doctorul sau eu mi se punea diagnostic de ciclu anovulator. Dar doctora mea nu a renuntat si chiar s-a bucurat cand mi-a confirmat ovulatia.

Ce nu pricep eu e ca ea a zis ca de acum in colo sa stiu ca ovulatia mea are loc in Z18, si totusi TB zice altceva, pana si ciclurile de 25 de zile infirma ce a zis ea. Sunt destul de debusolata in privinta asta.

Legat de TB, intradevar din ce am citit eu daca scade vine CM. Daca TB ramane crescuta timp de de cel putin 18 zile dupa ovulatie deabia atunci poate fi vorba de o sarcina. De aici si faptul ca e ok ca testul de sarcina sa fie facut la cel putin 3 zile de intarziere de CM, ideal 7 zile.

Poate ar fi bine sa incerci o monitorizare de ovulatie, dar din pacate nu stiu sa iti zic in ce zi sa incepi. Eu am inceput in ziua 10 cand aveam un folicul amarat de 11mm, dar a crescut pana in ziua 18 pana la 23mm.

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ylari, stai linistita, sunt sanse mici sa iei toxoplasma de la pisici in ciuda legendelor. Si la mine e buna homocisteina, doar ca am facut analiza dupa luni de luat vitamine (ac. folic si femibion), poate si la tine e la fel. Prin tratament asta vrem sa facem: sa scadem homocisteina. O mutatie hetero = o mutatie usoara, doar ca doua mutatii hetero ce potenteaza si dau efectul unei mutatii homozigote.
Bettercy, nu stiu ce sa spun despre vitamine, Aspenter si MTHFR. In cele doua sarcini pierdute luam acid folic si Elevit. Acum voi lua Aspenter si Femibion, este o diferenta dar mi-e frica si prefer sa incep cu Clexane, mai ales ca am si mutatie de gena PAI.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Alex, pai nu e mult de zis.:) Fiecare doctor are metodele lui. Eu mi-am cerut toate analizele facute aici si le trimit la Barcelona la doctorul sorei mele, sa vedem ce opinie are si el. Sunt curioasa!
Cred ca MTHFR nu este indeajuns studiata si doctorii nu inteleg prea bine ce se intampla cu o sarcina cand exista mutatia asta. Doctorul meu din US, incepe o discutie tot timpul cu "studiile arata"...ei bine, studiile arata ca in cazul meu, MTHFR heterozigot cu homocisteina mica, nu ar trebui sa existe pierderi de sarcina. Of, of, of de si-ar baga studiile astea undeva. Abia astept sa vad ce zice si doctorul din Barcelona...poate "studiile" din Europa arata altceva.

Irmaria, la mine cateodata temperatura coboara mai greu...imi vine menstruatia si temperatura este inca crescuta. Scade la o zi sau doua dupa aceea. Corpul tau poate sa reactioneze cu intarziere la scaderea progesteronului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Buna,
Va pe toate.
Bebeta-multa bafta,sa fie cu ochisori dulci,obrajori bucalati si chiscute pe pulpite .Sanatate maxima iti doresc.
Betercy- ma bucur sa vad postarile tale.E bine ca e bine!La servici totul ok?Va mai calareste psihic doamna aia nebuna?
Ylari-condoleante.Cit despre o perioada mai "down",toti o avem.Eu cind sunt un pic cu moralul la pamint mi se pare ca sunt atacata din toate partile.Se intimpla sa reactionez aiurea si pe urma sa imi para rau.Dar nu suntem toti perfecti- numa unii.Da' pe aia io nu ii intilnesc prea des.
Irmaria
Luciana,cixi,monique77 si restul bafta multa si rabdare mare

Mergi la inceput