Aspirante optimiste > 20 ani (716)
Raspunsuri - Pagina 4
lucianamoga spune:
Hello fete!
Astazi am fost super ocupata si acum m-a anuntat seful ca am zi scurta Asa ca am intrat doar sa va urez un week-end placut!
Lorena daca persista du-te si o eco
la toata lumea
xdidi spune:
salutare fetelor,
lorena neaparat la eco, eu am avut 2 bubite si m-am dus la eco, ce-i drept aveam si chistulete pe fiecare san, acum ma duc in noiembrie sa vad ce viata mai au....
cat despre mine am fost azi la doc si am 3 foliculi, 2 pe ovarul drept si un pe ovarul stang, faza nasoala este ca am imagine de hidrosalpinx pe drepata, ceea ce este nasol....sper sa ovulesz cu stangul si asa lichidul poate impiedica o eventuala implantare....ma rog sper sa scap de operatie....am mai trecut prin asta si aveam aderente acum sper sa fie la fel....deci luna viitoare vrand nevrand ma asteapta un hsg si daca e de rau in iarna inca o laparo....acum astept si amh-ul si sa vedem si spermograma cum o iesi...cred ca luni o facem ....si luni ma duc iarasi sa vad cat mi-a crescut recolta
va puuup
Amabella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Amabella nu ai mai facut nici un test de sarcina? a cata zi de intarziere esti? ti-a mai intarziat vredata asa de mult? hai ca te-am invadat cu intrebari In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
Pai, Micy, nu stii ca eu eram, ca si tine, cu teste de ovulatie pozitive timp de 2 zile si in acelasi timp cu tine? Nu mi-a intarziat deloc, ar trebui sa vina peste vreo 12-13 zile.
Luiza de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, lorena neaparat la eco, eu am avut 2 bubite si m-am dus la eco, ce-i drept aveam si chistulete pe fiecare san, acum ma duc in noiembrie sa vad ce viata mai au.... cat despre mine am fost azi la doc si am 3 foliculi, 2 pe ovarul drept si un pe ovarul stang, faza nasoala este ca am imagine de hidrosalpinx pe drepata, ceea ce este nasol....sper sa ovulesz cu stangul si asa lichidul poate impiedica o eventuala implantare....ma rog sper sa scap de operatie....am mai trecut prin asta si aveam aderente acum sper sa fie la fel....deci luna viitoare vrand nevrand ma asteapta un hsg si daca e de rau in iarna inca o laparo....acum astept si amh-ul si sa vedem si spermograma cum o iesi...cred ca luni o facem ....si luni ma duc iarasi sa vad cat mi-a crescut recolta va puuup mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
ai hidrosalpinx?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
dana0000 spune:
Cum iti dai seama daca ai hidrosalpinx? Adica nu se vede doar la HSG?
Si la eco normala se vede ceva?
xdidi spune:
deci la eco transvaginala se vede hidrosalpinxul sau imagine de hidro, am mai avut acum un an la fel si la operatie s-a dovedit a fi aderente, acum sper sa fie tot asa ceva, as face hsg sa vad daca este permeabila si daca este atunci sunt tot aderente si mai pot incerca sa raman asa , daca nu este permeabila trebuie sa ma operez iarasi...
miky82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Amabella
Pai, Micy, nu stii ca eu eram, ca si tine, cu teste de ovulatie pozitive timp de 2 zile si in acelasi timp cu tine? Nu mi-a intarziat deloc, ar trebui sa vina peste vreo 12-13 zile. Luiza de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009) |
HAI CA AM LUAT-O RAZNA scuze te-am incurcat cred cu LittleDream, am fact-o de oaie sper sa ma ierti...pleaseeeeeeee
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
lorena_86 spune:
fetelor se pare ca spermograma este ok
cine stie acum de ce nu raman
offf histeroscopie scrie pe mine acum
imi e putin teama
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
fetelor
eu sunt nebuna sau....
am sunat la polisano sa ma interesez de histeroscopie....conta in jur de 2900 ron si este interventie chirurgicala
voi stiati asta???????????????????????
adica se face laparoscopic??????????????????????
am ramas cu guga ca la dentist
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
lorena_86 spune:
nu nu nu, nu este ....
uitati ce am gasit "Spre deosebire de laparoscopie, la ora actuala histeroscopia nu mai este o metoda de diagnostic aflata excusiv in apanajul spitalelor dotate cu sisteme de endoscopie. Progresul tehnologic din ultimii ani, cu aparitia telescoapelor extrem de subtiri (unele de chiar 3 mm diametru), a permis efectuarea histeroscopiilor diagnostice in conditii de "office", adica in ambulator, fara a fi nevoie de internare in spital sau de anestezie generala, ca in cazul laparoscopiei.
Metoda consta in introducerea unui telescop extrem de subtire, intre 3 si 5 mm diametru, prin canalul cervical, cu ajutorul unei teci speciale de lucru, care are un diametru ceva mai mare (intre 7 si 10 mm). La capatul celalalt al telescopului se monteaza o camera video asemanatoare celei folosite in laparoscopie.
Diferentele intre cele doua sisteme optice de vizualizare sunt majore:
- Telescopul folosit in histeroscopie este prevazut cu o prisma care permite vederea la diferite unghiuri, de 12, 30 sau chiar de 70 de grade. Exista si telescoape cu vedere la 0 grade, folosite mai rar, pentru o vedere panoramica.
- Sistemul acesta optic permite vizualizaea in detaliu a elementelor anatomice aflate la mica distanta (o cavitate uterina are undeva in jurul a 6-7 cm), spre deosebire de laparoscopie unde sunt necesare vederi in ansamblu a cavitatii peritoneale.
- Vederea aceasta laterala ese necesara deoarece telescopul este manufacturat dintr-un tub rigid, care nu poate fi orientat spre diferite parti ale cavitatii uterine deoarece el este solidarizat cu canalul cervical care masoara uneori cca 4 cm.
- Obtinerea camerei de lucru se realizeaza cu ajutorul unor medii lichide de distensie, pompate cu ajutorul unor sisteme de irigare speciale."