Aspirante optimiste > 20 ani (716)
Raspunsuri - Pagina 3
Amabella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DenyAnd Si Lorena, si Ylari Poate au aflat fetele noastre ca aun un samburel in burtica si asteapta sa mai treaca ceva timp ca sa nu ne dea vestea in zadar. Le inteleg. Asa as face eu, ca am pierdut si eu sarcina. La urmatoarea as astepta pana implinesc 3 luni si apoi sa dau de veste Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8 |
Mie mi se pare putin probabil sa fi aflat ceva, ca ambelor le-a venit CM zilele astea. Parca se plangea Ylari ca i-a venit CM si va fi in z13 cand pleaca sotul ei. Daca nu ma inseala memoria, ca nu am verificat in urma...
Luiza de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)
Amabella spune:
Dupa ce am scris mesajul anterior am vazut si mesajul lui Bob in acelasi sens.
Eu nu mai pot sa imi masor TB, ca iese mare oricum. Raceala de care va povesteam ieri s-a completat si cu ceva febra, asa ca cred ca o TB de 37.5 in aceste conditii nu e prea relevanta...
Luiza de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)
miky82 spune:
Amabella nu ai mai facut nici un test de sarcina? a cata zi de intarziere esti? ti-a mai intarziat vredata asa de mult?
hai ca te-am invadat cu intrebari
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
DenyAnd spune:
Amabella sa-ti treaca raceala.
Da, nu mai e relevanta TB daca ai febra din cauza racelii.
Miky, Amabellei i-a venit si ei rusii.
Dar am uitat in ce zi e
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
miky82 spune:
citat din mesajul lui DenyAnd Amabella sa-ti treaca raceala. Da, nu mai e relevanta TB daca ai febra din cauza racelii. Miky, Amabellei i-a venit si ei rusii. Dar am uitat in ce zi e Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8 |
Scuze cred ca am sarit postarea ei cand a spus
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
dreambaby spune:
Buna fetelor, va doresc un weekend excelent ! Codra, eu nu am nici un simptom specific hipotiroidiei, greutatea mea este aproximativ aceeasi. Dar uite ca analiza TSH spune altceva... Cum si o analiza spune ca e autoimuna, practic organismul meu este cel ce "ataca" tiroida. Nici la mine nu este grav, doar ca trebuie tinuta sub control. Intr-adevar in sarcina tiroida o ia razna, e posibil ca la TSH sa iti iasa valori imense. Tocmai din cauza asta trebuie sa iau tratament inainte de bebe, macar sa mai scada valoarea. Acum eu sper sa vine si bebe cat mai repede...
CODRA74 spune:
citat din mesajul lui dreambaby Buna fetelor, va doresc un weekend excelent ! Codra, eu nu am nici un simptom specific hipotiroidiei, greutatea mea este aproximativ aceeasi. Dar uite ca analiza TSH spune altceva... Cum si o analiza spune ca e autoimuna, practic organismul meu este cel ce "ataca" tiroida. Nici la mine nu este grav, doar ca trebuie tinuta sub control. Intr-adevar in sarcina tiroida o ia razna, e posibil ca la TSH sa iti iasa valori imense. Tocmai din cauza asta trebuie sa iau tratament inainte de bebe, macar sa mai scada valoarea. Acum eu sper sa vine si bebe cat mai repede... |
Doamne ajuta dreambaby!eu am avut simptome urate inainte sa iau euthyroxul de aceea zic ca sunt multumita la cum ma simt acum.doar ca la mine mai e si prolactina asta care ma seaca.
Mihaelafalt spune:
Heloo.
Deny ce uituca esti, nu imi vine a crede ca ai uitat tu de LOrena si Ylari ca sunt invadate de rusi.Se intampla ceva cu tine ca din cate am vazut in urma tii minte toate detaliile legate de fiecare persoana in parte.Scuza-ma dar nu am spus-o cu rautate.
Eu sunt cu sotul si am intrat putin de pe laptop dar nu prea am baterie.
Va doresc o zi buna.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
CODRA74 spune:
sunt in ziua 17 si deja incep durerile de sani.sper sa nu fie de la prolactina.de o sapt am terminat tratamentul cu dostinex.am mai patit cand 5 zile nu am luat tratament(pe atunci luam bromocriptina,dar ptr ca mi se infunda foarte tare nasul de la ea,am refuzat sa o mai iau si dr m-a trecut pe dostinex)si val prolactinei a crescut.sper sa nu patesc la fel si acum.
o Doamne am si uitat ca e deja vineri...weekend placut tuturor!
lorena_86 spune:
neatza fetelor
deny ce tare esti....
pai daca ar fi fost ceva la voi as fi intrat prima data
eu v-am citit dar azi nu ma simt deloc ok
am patit ceva tare ciudat....m-am trazet cu o durere ingrozitoare de sanul drept....e foarte persistenta si doare ingozitor, in special cand respir....
mentionez ca la sanul asta am pimit doua lovituri puternice, una anu trecut ma lovit sotul din greseala cu cotul si alta acum vreo doua sapt am vrut sa-l gadil si ma lovit cu piciorul...foarte tare
sper sa nu fie ceva nasol
daca persista o sa-mi fac o eco mamara ca nu e de joaca
strabunica a murit de cancer la san de la o lovitura
va pup fetelor si mult succes
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen