cum va tundeti copii
Salut...
Voi cum va convinge-ti odraslele sa stea la tuns....
eu nu mai stiu ce sa-i fac, urla intruna offfffff, nu l-as tunde deloc da ii creste paru drept in sus si culmea ii creste foarte repede ca in fiecare luna trebuie de tuns, eu mai fac exceptie si-l tund odata la 2 luni, acuma iar trebuie sa-i fac freza si nici prin cap nu-mi trece cum sa-l tund fara ca sa urle...
Raspunsuri
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanea1988 Salut... Voi cum va convinge-ti odraslele sa stea la tuns.... eu nu mai stiu ce sa-i fac, urla intruna offfffff, nu l-as tunde deloc da ii creste paru drept in sus si culmea ii creste foarte repede ca in fiecare luna trebuie de tuns, eu mai fac exceptie si-l tund odata la 2 luni, acuma iar trebuie sa-i fac freza si nici prin cap nu-mi trece cum sa-l tund fara ca sa urle... |
si al nostru urla la inceput. la frizer plangea de rupea, asa ca
am luat o masina de tuns si a inceput sa-l tunda sotul.
a plans primele 4-5 ori de innebunisem, eram aproape hotariti sa-l lasam cu plete pana se face mare, dar transpira f. rau si era mereu cu capul ud.
dar sotul a prins indemanare f repede si il termina in vreo 10 minute.
am incercat multe tricuri: cu jucarii pe langa el, cu mainile in apa, cu el in caditza,cu oglinda nu recomand-nu a mers de loc(chiar s-a speriat cand a vazut masina de tuns),in balcon, la desene...
in timp s-a invatat si nu a mai plans asa de rau...probabil dupa vreo 2 ani de tuns nu a mai plans de loc.
michelle
Baby1320 spune:
Tunsul ca si taiatul unghiilor la noi se face "sub anestezie" :)). Anestezic: Mickey Mouse Clubhouse. Sta nemiscat. Il tund singura cu o asina de tuns speciala de bebe. E mai silentioasa decat aparatele de tuns normale, e mica si nici nu o simte :)
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010
mina spune:
Noi am reusit prin metoda incercarilor repetate :). Am incercat 2-3 frizerii si 2-3 frizeri pana am gasit o doamna la care a stat smirna. Dar a fost o perioada horror in care l-am si tinut netuns vreo 3 luni de transpira grupa mare.
Acum e baiat mare si nu se mai pune problema sa faca mofturi dar tot la "doamna lui" vrea. De fapt la frizeria lui, ca accepta si pe altcineva daca nu e doamna respectiva acolo.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
anahadasa spune:
Asa cum spunea Mina, si la noi a fost teroare pana cand am descoperit-o pe actuala coafeza, este de fapt doamna care ii tunde si pe prietenii lui si asta l-a determinat s-o accepte. La inceput a fost greu, urla, il tineam cu forta, il sluteam de multe ori, dar cu timpul se obisnuieste, trebuie doar sa ai rabdare. Noi l-am tuns si prin somn la un moment dat...
eumada spune:
La un salon foarte bine dotat...mai cu urlat mai cu luat cu binisorul..bine ca acolo au loc de joaca pentru copii si langa sunt scaunele-masina cu oglinzi decorate.....a stat..acu` mi-e frica insa ca a suferit prea mult si nu stiu cum va reactiona.....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
anca74 spune:
Nu stiu daca la noi e salonul la care am dus-o de mica sau faptul ca piticei mele ii place la coafor. Nu a plans absolut niciodata. Si a mers prima oara la tuns la 1 an si 1 luna.
S-ar putea sa fie de vina si salonul la care o duc pe ea: http://www.chiquicuts.com/ Este numai pentru copii, iar decorurile si jucariile din dotare ajuta mult sa distraga atentia copilului de la treaba coafezei in parul sau.
miri2007 spune:
La noi e inca destul de usor. Are parul foarte subtire si rar si pana acum (avem 3 ani si jumatate) l-am tuns de vreo 3-4 ori.
Prima data l-am tuns pacalindu-l cu desene la TV.
De fiecare data ne jucam insa altfel, in functie de modelul cearceafului pe care il punem sub scaunel.
Ultima data ne-am tuns "pe fundul apei" (adica pe un cearcef albastru).
Haios a fost insa ca dupa ce l-am tuns pe el (si eu si tata, deci la 4 maini), copilul mi-a zis: Hai mami, acum te tuns si eu pe tine!
Am scapat numai cu cateva suvite taiate :)
Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala
tanea1988 spune:
Daca paru nu crestea in sus la sigur il lasam cu plete si ii faceam cosite
Ieri l-am tuns, si la sigur nu il mai tund pina la primavara , aoleu ce crize mi-a facut Daca ar sta nemiscat in 2 min termin tunsoarea, adica nu-mi trebuie mult timp pentru asta, si masina de tuns nu face zgomot nustiu de ce asa se sperie.... si cind ii spal capu la fel tipa, poate asa e el trebuie sa ma obisnuiesc....
Fetelor mersi mult pentru sfaturi..... la fel am incercat si eu cu jucarii , cu jetu de apa de la robinet ca ii place mult sa se boloceasca,cu telefonu mobil da nimic din toate astea nu a functionat....