Buna tuturor!
De ceva vreme am din cand in cand un fel de ameteala, mai ales cand trebuie sa cobor scari, dar nu numai, mi se intampla si in plan intins. Cred ca sunt cateva luni. Nu i-am dat importanta, am zis ca e oboseala sau soarele puternic. Azi chiar a fost urat de tot. Trebuia sa cobor niste scari foarte largi, fara balustrada, si mi-a fost frica sa le cobor. Aveam senzatia ca vin spre mine. Mai patesc asa la scarile rulante, cand trebuie sa le cobor. Sau cand merg si ma uit in jos, am senzatia ca placile de gresie vin spre mine.
M-am mai uitat pe net si din aproape in aproape am ajuns la vertij. Din ce am citit eu pe net se diagnostigheaza destul de greu. Ati avut vreodata probleme de genul asta? Poate sunt eu doar obosita si atat.
Oricum, e foarte urat, sa ai senzatia ca nu poti merge ca nu esti sigur pe picioarele tale.
Cred ca ar trebui sa merg la un orl-ist sau la un neurolog.
Ma intereseaza daca ati avut probleme de genul asta si cu ce fel de tratament au trecut.
mULTUMESC.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Raspunsuri
XIO spune:
Pai nu crezi ca ar fi bine sa mergi totusi la medic si nu sa ii intrebi pe altii ce medicamente au luat pt o boala, cand tu nu ai diagnostic??????
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
viviana spune:
Analize de sange, ORL, neurologie, radiografie de coloana cervicala si pe unde te-o mai trimite medicul.
Vertijul poate fi dat de o gramada de afectiuni incepand cu banala anemie.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ellinia spune:
Citat: |
Analize de sange, ORL, neurologie, radiografie de coloana cervicala si pe unde te-o mai trimite medicul. Vertijul poate fi dat de o gramada de afectiuni incepand cu banala anemie. |
OK, multumesc!
BazarGeneral
miha81 spune:
Buna Ellinia! Ai intuit bine! Trebuie sa mergi si la neurolog si la ORL-ist. La fel am patit si eu acum un an ameteam din cand in cand la miscari mai bruste (la volan in intersectie cand tb sa fii atent in stanga si drepta). Dupa investigatii, inclusiv RMN s-a dovedit a fi o otita seroasa...am tras cu tratamentul cateva luni dar acum sunt bine! Daca te mai pot ajuta cu ceva sa imi spui. Si sa ne tii la curent...Sanatate!
pozeBianca
ellinia spune:
Azi merg la medicul de familie sa ii spun cum ma simt. Am sa vad unde ma trimite prima data. Trebuie sa gasesc un orl-ist bun.
Multumesc pentru raspunsuri!
BazarGeneral