Protectie patut
Buna ziua,
Caut pentru nepotelul meu de 7 luni, care a inceput sa se ridice in picioare in patut si se loveste cu gurita de marginile de lemn, niste protectii care pot fi puse de-a lungul muchiilor de la patutul de lemn.Stiu ca la un moment dat le-am gasit pt fetita mea dar nu le mai am si nu stiu unde sa caut.Ale noastre erau din silicon dar stiu ca erau si din burete.
Va rog daca ati sti un link ceva sau un magazin de unde ati luat voi (la search pe google nu gasesc nimic).
Multumesc.
Raspunsuri
Ralukutzza spune:
Chiar nu a folosit nimeni asa ceva...macar o alta solutie sa il ferim de lovitul cu gurita de pat nu aveti ???
Multumesc.
eumada spune:
Sa ia un patutz pliant de fas si aluminiu cum sunt in comert cele obisnuite...si gata.Parerea me a e ca patutuile de lemn sunt foarte periculoase pentru copii.Enorm si nu sunt safechild.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
ela_04 spune:
Noi ne gandisem sa imbracam patutul din lemn in burete cu husa.
Vorbisem cu o tanti din piata care vindea fermoare si bureti pt scaune...parca ...sa ne aduca bucati mai mari sa le imbracam si sa le punem in jurul patului. Cele din comert erau scurte si f subtiri.
Nu era o [problema cu gurita ...era mai rau se tot lovea la cap. Ba cadea pe spate si se lovea, ba se repezea, ba in somn.
Pana la urma am renuntat la patut. Din motive de spatiu.... si nu numai
Aveti grija ce puneti ca bb o sa aibe tendinta cand o sa-i dea dintii sa roada siliconul sau orice altceva. Al nostru patut era pe marginile de sus numai urme de dintisori...
Ralukutzza spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri, cred ca pana la urma asa vom face, ne orientam ori spre imbracarea in burete ori cumparam un patut din acela pliabil, sa vedem care este cea mai buna solutie.
Multumesc.
CorinaDani spune:
stai asa, ca am gasit eu ceva pe net
http://web.jucarii.teamshare.ro/product/margine-de-protectie-pentru-muchii_63195.aspx
sau varianta mai ieftina/simpla : daca patutul are gratii, se poate infasura un cearceaf sau un prosop mai gros, pe marginea patului, astfel incat copilasul sa nu se loveasca direct de lemn
sau puteti cumpara burlete (chestiile acelea din panza, clindrice, umplute cu ceva sintetic, se pun intre geamuri sau la usi, pentru a nu patrunde frigul/curentul) si le legati cumva de marginea patutului. poate merge improvizat ceva similar si cu protectii laterale pentru patut, montate peste margini.
Ralukutzza spune:
Uau Corina multumesc mult, este exact ce imi trebuia, ma sunat la ei si mi-au spus ca sunt adaptabile si la patut de bebe si sunt dintr-o spuma moale cauciucata....am dat deja comanda.
Muuultttttummmesccccc mult
danaiulia spune:
Doar acum am citit subiectul pt ca pe mine ma intereseaza protectie ca sa nu cada din patul mare cand doarme cu mine... La patutul de lemn eu ca protectie am cumparat acele tuburi din burete siliconat care sunt circulare si se folosesc la izolatul tevilor de calorifer sau conductelor de apa . Au diferite grosimi am crapat-o ca sa zic asa sau despicat-o si am legat di loc in loc cu ata groasa . Cel mic al meu e acum la faza scarpinarlui la gingii de ea suna de parca ar fi corzi de chitara dar de trei ani si jumatate imi rezista si ia protejat mult . Nu sunt scumpe si merita incercat.
danaiulia spune:
Doar acum am citit subiectul pt ca pe mine ma intereseaza protectie ca sa nu cada din patul mare cand doarme cu mine... La patutul de lemn eu ca protectie am cumparat acele tuburi din burete siliconat care sunt circulare si se folosesc la izolatul tevilor de calorifer sau conductelor de apa . Au diferite grosimi am crapat-o ca sa zic asa sau despicat-o si am legat di loc in loc cu ata groasa . Cel mic al meu e acum la faza scarpinarlui la gingii de ea suna de parca ar fi corzi de chitara dar de trei ani si jumatate imi rezista si ia protejat mult . Nu sunt scumpe si merita incercat.
olim spune:
raluca, aici am vazut in Ikea, cred ca si in Romania poti sa gasesti la Bucuresti. Si erau din plastic transparente.Nu stiu daca se potrivesc si pe alte patuturi sau doar pe ale lor!