Interzicerea dezvaluirii sexului copilului

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Oare cum au nascut atitea generatii de dinaintea noastra fara a sti sexul copilului?Pe timpul cind nu exista ecograful oare citi parinti au murit de curiozitate ca nu stiu sexul copilului si oare citi din cei care au supravietuit curiozitatii au murit de ciuda ca au zugravit cu verde in loc de galben(m-am saturat sa tot citesc numai de roz si albastru)

Apoi ma intreb daca nu tot evolutia asta uimitoare ne-a adus in acest punct!Pe noi ca fiinte umane,nu pe noi forumistii DC.
Adica de am ajuns sa ne ucidem pruncii nenascuti,si/sau pe cei nascuti din cauza sexului(si nu numai)
Acest lucru s-a intimplat in societatile primitive si ignorante (ingroparea de vii a fetitelor,nu a pruncilor rezultati din sexul neprotejat,sau de teama familiei...) insa noi pretindem ca am evoluat.(?)
Cum am evoluat?Ca ne-am sofisticat metodele si ne-am inlesnit caile de a sti din timp pt. a ucide?

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Wow, cam prea tragico-novelistic. Cum adica sa-si ucida cineva copilul. Mai ales dupa cei ii alfa sexul, imaginea se contreaza si copilul tau devine o persoana. No way.
Eu zic ca e bine sa stii dinainte pentru ca te pregatesti tu, ca parinte, sa primesti acel copil cu toata inima, fara surprinderea ca a fost alt sex decat ti-ai dorit initial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui escu

Wow, cam prea tragico-novelistic. Cum adica sa-si ucida cineva copilul.

Uite asa.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Hannen, au trait oamenii linisti si fara calculator, net, Jimmy Choo, Cola, brnza topita si altele.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

... si fara internet.

Apropos, ar trebui sa se interzica definitiv internetul pentru a evita numarul mare de casatorii esuate intre persoane ce s-au cunoscut online! Se rezolva cu asta dintr-un foc si pedofilia online.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:
citat din mesajul lui escu

Wow, cam prea tragico-novelistic. Cum adica sa-si ucida cineva copilul.

Uite asa.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

In tarile alea unde se intampla masiv asa ceva e pe baza de (in)cultura religioasa sau restrictia la un copil.
Acolo rezolvarea este la cauza nu la efect.

Mergi la inceput