Interzicerea dezvaluirii sexului copilului
Raspunsuri - Pagina 4
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap daca aveti curiozitatea, de ce nu intrebati un medic ecografist la ce presiuni e supus in lunile mici de sarcina de catre viitoare mame pentru dezvaluirea sexului. sau de cate ori nu li s-a spus in fata ca "daca-i fata fac avort". e posibil sa va schimbe un pic parerea. |
Eu n-am auzit niciodata ca daca e fata face avort persoana in cauza.Si nici povesti despre asemenea fiinte.
SdCristian, la 12 saptamani se vede foarte bine tot copilul si in unele cazuri se poate spune si sexul Nu cu o certitudine de 98%, evident.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui corap daca aveti curiozitatea, de ce nu intrebati un medic ecografist la ce presiuni e supus in lunile mici de sarcina de catre viitoare mame pentru dezvaluirea sexului. sau de cate ori nu li s-a spus in fata ca "daca-i fata fac avort". e posibil sa va schimbe un pic parerea. |
grav, ar trebui si o lege care sa interzica dezvaluirea numarului de bebe;usi din burta mamei ...pentru ca exista s mame care spun..daca am mai mult de unu ii avortez....si apoi o lege care sa interzica procreerea familiilor care nu au un anumit nivel de venituri.... pentru ca vad ca exista si oameni care considera imoral sa iti doresti copii daca nu iti permiti sa "spargi" niste mii de euro cum ai pocni din degete...
surprinzator dar peste tot in lume exista parinti care pe langa curiozitate si pe langa ca vor sa se adreseze viitorului copil inainte de a se naste altfel decat cu "bebe" mai iau in calcul si ratiune economice..nu toti isi pot permite sa astepte clipa nasterii nepregatiti..... si da unii chiar nu vor sa-si plimbe baietii in carucioare roz.....asta e...si nu inseamna ca acesti oameni nu pretuiesc viata, ba o pretuiesc, dovada ca isi doresc copii chiar daca nu traiesc in palate
cei care vor sa duca copii numai de un anumit sex vor face ce faceau inaintasii lor inainte de inventarea minunilor tehnicii...vor ascunde sarcina pana la momentul nasterii si vor ingropa pruncii nedoriti in gradina personala sau a vecinilor...
o astfel de lege nu garanteaza viata bebisorilor nedoriti
Legea este aberanta! daca doreau o lege care sa sprijine egalitatea de sanse trebuiau sa sa uite la nivelul salarizarii, la diferentele dintre pensii... si la multe alte aspecte care nu imi vin acum in minte...ca discriminare exista peste tot....
Nina, 26+,
olim spune:
XIO sa nu exageram cu cei 98 la suta la 12 saptamani
inteleg ca lucrezi in asta, dar nu cred ca ai reusit la 85 dintr-o suta de femei sa le spui sexul copilului la 12 saptamani, oricat experienta ai avea.
Nu vorbim din carti, ci din viata reala!
olim spune:
uite ce spun altii cu mai multa experinta!
Ecografia dintre saptamanile 18 si 26 este de obicei cea mai precisa in determinarea sexului unui fetus.
www.desprecopii.com/info-id-1350-nm=Aflarea-sexului-copilului.htm" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info-id-1350-nm=Aflarea-sexului-copilului.htm aici sursa!
Gretchen spune:
citat din mesajul lui XIO SdCristian, la 12 saptamani se vede foarte bine tot copilul si in unele cazuri se poate spune si sexul Nu cu o certitudine de 98%, evident. |
Olim, XIO mentionase ca "NU" cu o certitudine de 98%. :)
olim spune:
scuze, am inteles cu 85 la suta
dar nici cu difernta de 15 la suta nu prea cred ca ai mari sanse.Stiu din proprie experienta, si nici nu am auzim multa lume sa stie la 12 saptamani ce are in burtica.
Eu am fost la 13 la eco, s doamna mi-a spus ca pare sa fie baiat, dar sansele sunt jumate jumate, ca la cea varsta inca e nedefinit aparatul sexual al copilului.
missdarcey spune:
In India exista o lege care i terzice medicilor sa comunice parintilor sexul copiilor.Stiu sigur de la o prietena indianca.Si ma intrebam de ce la scoala la fiimea si pe strada ,in general ,vad doar baieti indieni si o minoritate imfima de fete.
viviana spune:
Pe mine legea asta ma deranjeaza exclusiv prin prisma lipsirii libertatii de a ma folosi de tehnologie.
Tehnologia ne-a oferit libertatea de a alege daca vrem sa cunoastem sau nu sexul copilului si asa vreau sa ramana.
Nu conteaza de nu stii ca-i roz, ca-i albastru sau verde, ca nu-i stii sexul dinainte (oare ce sa faceau femeile acum 30 ani?) conteaza ca ti se ia dreptul de a sti sau nu.
Mai mare tampenie ca asta nu am auzit!
Maine, poimaine ce libertatae au sa ne mai ingradeasca?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
en_kvinna spune:
Pe langa subiect:
Chinezii nu doar ca au limitat dreptul la doar un copil dar pt ca vroiau baieti sa le poarte numele, am citit intr-o carte despre China ca se discuta sau char s-a dat, nu-i amintesc, legea de a interzice cunoasterea sexului pt a se stopa avorturile facute pe baza sexului.
XIO spune:
Olim, sunt cazuri in care nu poti spune sexul nici la 14 nici la 20 de saptamani si sunt cazuri in care il poti spune la 12. si vorbesc din vazute si facute, nu din carti.
Si mie mi se pare o absurditate ideea asta.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro