Adoarme numai la san

Adoarme numai la san | Autor: teresa

Link direct la acest mesaj

Bebelusul meu de aproape o luna adoarme numai cand este la san, dupa ce se satura bine. Asta nu ar fi asa o mare problema, ci faptul ca odata luat de la san incepe sa planga si nu doarme deloc. Il pun la san, mai mananca putin, il iau si-l pun in patut si se trezeste dupa cateva minute cerand sanul ca si cum i-ar fi foame, si asa mai departe, pana cand, epuizat de oboseala, adoarme. Azi de ex. a dormit de la 8:30 dimineata la 18:00 doar o ora, cand in sfarsit a adormit, dar...cu ajutorul suzetei pe care a acceptat-o in disperare de cauza. Credeti ca suzeta este o solutie? Ce stiti despre un astfel de comportament, pentru ca nu poti spune ca este rasfat, este prea mic pentru asta. Astept sugestiile voastre, pentru ca ma epuizeaza de oboseala si nu stiu ce sa mai fac cu el.

teresa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pet spune:

Asa pateam si eu cu Irina: adormea numai la san sau numai plimbata in brate... pana cand am hotarat sa o pun in carucior si sa o "plimb" prin casa pana adoarme. Asta cand ca e satula, dupa ce a eliminat aerul din stomac si dupa ce i-am schimbat pampersul. Bineinteles ca la inceput plange, dar pana la urma adoarme. Si acum s-a invatat asa. Dar deseori copiii au nevoie sa simta caldura mamei, sa se simta in siguranta si pentru asta eu ii cant si numai in cazul in care chiar nu se linisteste o mai iau in brate...
Daca stii ca a mancat destul nu-l mai pune la san, dar nu din cauza ca ai putea sa-l rasfeti dar pentru ca te epuizeaza pe tine si nu e bine deloc. Si mie imi spuneau sa-i dau suzeta dar pastrez aceasta solutie pentru cazurile extreme...
Daca ai posibilitatea scoate-l la aer curat, dupa o plimbarica stii ce bine dorm?

Mergi la inceput