Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 3
cosmi1975 spune:
seara buna gagici....eu tot pe fuga si deja am inceput sa simt oboseala
Bumbii super ati petrecut...noi am inchiriat o vila la cheie..adica toata ,pt ziua mea ...sper sa ne simtim bine
am primit mesajul tau,...sa vad cum fac sa ti trimit programacat despre educatoare eu cred ca tb sa iei atitudine
G I O si la noi e vreme super.....pt cazare la brasov ,cauta vouchere ca s oferte super
SILVII asadar CANAREasa da ....cat despre restaurant sunt sigura ca ne vei da de veste ff curand ca ai deschis
maine merg s a ma inscriu la masterla locurile de la buget pt ca anul asta prioritatea e Bianca ...asa ca tineti mi pumnii
toanca spune:
Salutare si de la noi.
Sper ca nu ne-ati dat disparuti insa am atat de mult de munca incat efectiv nu am timp nici sa ma duc la baie.
Am inceput sa si invat pentru ca uib prima saptamana din octombrie am 3 exxamene, iar la sfarsitul lunii octombrie am de dat examenul final.
Dar de citi v-am citit.
Cosmi, bafta la Master.
Bumbi, bine ai revenit! Nasol cu educatoarele; inca nu ne-am hotarat cu scoala.
GIO, sanatate lui Clau.
Silvi, bine ai revenit din Canare.
Sper sa reusesc sa intru maine si scriu mai multe.
A.......am reusit de am slabit intr-o saptamana 2 kg
maraki spune:
Buna seara,
Silviii bine ai venit din concediu Este foarte grea munca in bucatarie, cred ca pe tine te ajuta scoala ca sa iti poti deschide un rest. dar daca ar fi nevoie sa lucrezi acolo ca bucatar, iti spun din experienta ca este foarte greu si obositor.
Cosmi intru sa iti vad pozele
Bumbi bine ai revenit DOamna Naspeta educatoare ati nimerit
Toanca felicitari pt kg pierdute
Fetelor eu voi incepe sv din 4 oct Deocamdata este bine ca am gasit ceva cat de cat ( in loc sa stau acasa si sa ma plang ca sant fara bani ) Voi lucra cu vecina romanca la o cantina scolara, program 12.00-15.00 Sant multumita ca pot sa il duc pe Angelo la gradi de la 9.00 si am timp sa il iau lejer dupa ce termin programul la sv. Pe 2 oct vine si mama, i-am dat comanda pt ulei de ricin ca vreau sa imi fac niste masti pt par ca nu ma tine, am ajuns sa imi fie frica atunci cand trebuie sa ma spal pe cap Daca stiti cum trebuie aplicat uleiul de ricin, va astept cu sfaturi Eu l.am folosit o data in viata, am baut o cana plina cand trebuia sa il nasc pe Robert Asa se dadea prin maternitati pe timpul ala, acum stau sa ma gandesc daca era laxativ sau ajuta si la altceva?
La nemti este friiig, dimineata cred ca am auzit bine la radio cand au zis 2 grade, maxime au fost 12 si trei sferturi din zi a plouat incontinuu. La oktoberfest cred ca ne ducem si noi duminica cu Angelo pt ca sambata lucreaza husband-ul.
merg sa bag un ochi si pe fb....va
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Salutare.
Hai ca am un pic de timp asa ca pot sa schimb cateva vorbe cu voi.
Vad ca vorbiti de gradi si de anumite probleme; nici noi nu stam foarte bine la acest capitol.
Educatoarea lui Matei a plecat de la gradi asa ca am fost nevoiti sa schimbam educatoarea.
Dana, educatoarea cea noua, este mult mai indulgenta decat cea care a plecat, asa ca Matei este foarte suparat din acest motiv. A devenit recalcitrant, nu mai este foarte incantat de faptul ca merge la gradi, zice ca nu ii mai place, e suparat pe noi din acest motiv…
Am incercat sa vorbesc cu el sa ii explic ca o sa fie bine, dar el o tine pe a lui.
Nici nu am cum sa-l schimb la alta educatoare deoarece numai Dana are grupa pregatitoare.
Asa ca, din acest punct de vedere, sun tare necajita si nu stiu ce si cum sa fac sa fie totul ok.
Sfaturi?
In rest, mult de munca….
A inceput sa se mai racoreasca vremea sip e la noi si, inteleg ca de maine incep si ploile….urasc vremea ploioasa; de fapt, nu m-ar deranja sa ploua, insa sa nu fiu nevoita sa ies din casa….
Cu scoala, cu siguranta va merge la anul, insa deocamdata nu ne-am decis unde sa il inscriem; inca cercetam….
G_I_O spune:
La noi ploua de azi noapte. si eu nu am adidasi la marco. Dupa amiaza la cumparaturi cu noi, ca nu se poate sa mearga in tenisi.
Bumbi mersi de idei, ma uit pe net imediat si la astea.
Cosmi bag un ochi si la poze, numai sa am timp.
am gasit ceva cazare pe groupon, dar numai pe 2 nopti, nu cred ca stam atat.
Bafta cu inscrierea la master!
Toanca bine ai revenit doamna.
de ce nu-i place educataorea? ca e prea indulgenta? de obicei e invers. treaba si-o face? trebuie sa-i explici lui Matei ca astea sunt regulile, ca-i pregateste pt. scoala, bla-bla-bla...
Maraki nu stiu de ulei de ricin pt. par...nu te pot ajuta.
Super ca ti-ai gasit de lucru, e mai bine decat sa stai acasa, nu strica un ban in plus.
Silvia asteptam micile secrete.
voi incerca si eu mai multe feluri de orez, am vazut ca sunt si pe aici...pana acum luam de un fel, ca nu-l foloseam decat la pilaf, in ciorba si mai faceam orez cu diferite legume.
o zi frumoasa.
toanca spune:
GIO, da i-am tot explicat lui Matei ca el e baiat mare si ca la anul merge la scoala si bla, bla, bla.
Nu e indulgenta (am folosit eu termenul gresit): nu ii lasa sa se joace asa cum ii lasa fosta, nu pot vorbi neintrebati, trebuie sa ridice mana cand vor ceva, fac mai multe lectii.
Saptamana trecuta au avut evaluare ca sa vada noua educatoarea ce si cum.
Ne-a spus ca Matei este foarte dezghetat si stie foarte multe, dar ca daca el nu are chef sa raspunda nu raspunde si gata. Nu poate fi convins sub nicio forma: de CAPRICORN!
G_I_O spune:
pai din cauza asta nu-i mai place lui Matei.,...ca ii pune la treaba educatoarea.
si Marco face multe act., ei nici anul trecut nu se jucau foarte mult. Lui chiar ii plac "lectiile" pe care le face. Mai nou incearca sa-i puna sa stea cate 50 min. la masa cu creionul in mana...dar nu reusesc inca, se mai ridica, mai iau o scurta pauza....e greu pt. ei....
cosmi1975 spune:
seara buna....
nu numai ca m am inscris dar am dat si probele...aveam ceva emotii dar m am descurcat,acu sa asteptam retultatul ca s cam multi pretendenti
G I O da le incolo de poze ...ai luat adidasi?
Toanca Stefan este la grupa mare....nu am vrut sa l rup de colectiv si de doamne asa ca se va duce direct la scoala asa
Maraki ...sper sa te adaptezi bine la munca
cu uleiul de ricin stiu asa...pui un galbenus de ou,vitamina A fiola,nitica miere si ulei de masline,faci un amestec si ti pui in cap jumatate de ora,apoi speli parul....cumnatul italian asa isi face si are super par...nu i cade,daca mergem in italia fara vitamina A si ulei de ricin ne am dus