Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
maraki spune:
Buna dimineata de la Germanica
Laura bine ati venit la spiridusi
Fetelor sant cam prinsa cu programul. Dimineata ma intorc de la gradi la 9.30 cand nu am nimic de cumparat, strang prin casa si fac mancare pe jumatate pt ca o termin cand ma intorc de la sv. Plec la 11.00 si ma intorc in jur de 17.00 cu Angelo. Seara mai stau cu Angelo, facem una alta.....mama doarme in sufra si nu mai pot sa stau pe net pana tarziu dupa ce adoarme Angelo. Cam asta e programul meu.
Robert a fost in Italia pt 2 sapt. Prietena lui sta in Sienna.Mi-era frica sa nu ramana pe acolo, a venit, a inceput sv dar mi.a dat vestea acum 2 zile ca el se muta in Italia din 20 decembrie Are deja biletul cumparat. Va dati seama ca nu mi-a picat bine, aici de bine de rau, ne are pe noi, nu este chiar singur printre straini. Vor sa se mute la Roma, nu a stat niciodata singur, nu stiu cum se va descurca.
Cu serviciul sant super bine, mi-a spus sefa ca toate fetele sant super multumite de mine si ma prefera in locul vecinei. Sant zile cand are nevoie doar de o persoana si ma cheama pe mine in locul Mariei. Acum asta e, o fi vorbit vecina pt mine si am reusit sa gasesc locul asta de munca, acum depinde de noi cum ne pastram sv.
revin mai pe seara sper....inca nu am terminat treaba prin casa si trebuie sa intru la dush si sa plec
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
andiaroro spune:
Cosmi- ei au o evaluare anuala,care dureaza doua saptamani (in mai) si care ramane in carnetul copilului, dar aia surprinde fiecare activitatile in parte, si nivelul la activitatea respectiva ( stie, stie cu ajutor,mai are de invatat, nu stie). Problema e ca acum se pune un "diagnostic" global. Si un copil sa se trezeasca cu "riscant" ca numara doar pana la 15 sau ca vorbeste tare, e nitel exagerat. Eu nu-mi fac nici o pb pt Alex ca nu am motive, doar teoretizam pe aci ca sa va zic ca si altii prin alte parti ale lumii au minte odihnita si nu numai romanii se distreaza schimband clase, programe, metode de notare, etc
Maraki- Sa intelegem ca ai schimbat de nora?
Legal, se poate intoarce in germ, daca nu-i ies trebile pe acolo? Poate vrea sa vada cum e pe propriile picioare.
Felicitari pt adaptare la noul serv si multa bafta!
Giova- Bafta si tie!
Eu simt ca ne dai vestea buna cu serv in curand.
maraki spune:
Ana da, se poate intoarce oricand inapoi, nu il scoatem din spatiu si are drept de sedere pt totdeauna. I-am spus sa lase usa deschisa la rest. nemtesc unde este, are un sef super si un program de milioane fata de cel care-l avea la italian. Am schimbat nora, poveste lunga cu Simina, si.a vazut sacii in caruta si i-a dat cu flit lui Robert dupa ce i-am facut actele ca sa poata lucra legal in Germania. Acum este cu o romancuta din Braila, este babysiter la o fetita romanca, vor sa se angajeze amandoi la rest. Robert bucatar iar Andreea chelnerita.
fug sa ma imbrac...sa am timp si de o tigara
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Cu evaluarea asta facuta in gradi si valabila pana la liceu, nu sant de acord. Deja s-a dat legea in Franta? Angelo are programare in decembrie pt evaluare.
Cosmi tu sti sa citesti braile? e greu? in cat timp ai invatat? Sanatate si analize bunei Biancai
IEri a fost fotograful la gradi, vine in fiecare an. Ne costa 4 poze portret 15 euroi. Cartile pt prescolari ne-au costat 28 euro, probabil a fost inclus si transportul ca erau comandate in Grecia.A inceput si Angelo sa vorbeasca mult mai bine rom de cand este mama aici Daca pleaca Robert, o sa ma auda Angelo doar pe mine vorbind rom Tare mult conteaza sa auda conversatii, nu doar ce-i spun eu.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
Maraki am bucur mult ca esti bine....a rasarit soarele si se pare ca lucrurile s-au asezat foarte binecat despre Robert lasa-l sa se duca ca e bine sa incerce si singur.Eu stiu sa scriu si sa citesc braille dar am invatat odata cu elevii mei si asta mi-a usurat treaba
Ana ce se vrea cu aceasta evaluare?ca inteleg ca exista obiective daca s-a cerut asa ceva
Gio drum bun
hai fetelor intrati
toanca spune:
Salutare.
Ana....iti poti imagina ca la noi lucrurile nu sunt foarte roz....dar ce naiba sa facem...
Nasol cu evaluarea asta!
Cosmi, sa ne dai vesti bune despre Bianca.
Cat despre adolescenti...vorba lui GIO...inca nu vreau sa ma gandesc la ce ne asteapta
Maraki, vezi, usos usor lucrurile incep sa se aseze pe hagasul norla.
Lasa-l sa mearga ca sa experimenteze pe propria lui piele
GIO, bafta la gasirea unui post.
Deci, o sa aveti un weekend relaxant daca mergeti la Alba.
Matei e mai bine; azi pentru ca cei de la gradi au mers la circ, nu m-am indurat si l-am lasat si pe el sa mearga, mai ales ca nu a mai facut deloc febra.
Si la noi a fost fotograful ieri la gradi, insa Matei l-a ratat avand in vedere ca a stat acasa.
G_I_O spune:
Ana sa dea DD sa simti bine.
Maraki bine ai revenit d-na! Cat mai sta mama ta la voi? e bine cu ea acolo?
felicitari pt ca esti laudata la job si apreciata. e mare lucru!
Si ii place lui Angelos la gradi greceasca? hai ca nu au fost asa scumpe manuaele...in comparatie cu pozele.
Si eu zic la fel ca fetele...Robert e mare, lasa-l singur sa se descurce si el....daca nu ii e bine se poate intoarce oricand la tine.
Pana am vrut eu sa te intreb ai scris tu de Simina...naspa fata.
sper sa-si gaseasca fericirea alaturi de braileanca, oricum e tanar si nu trebuie sa s elege prea tare la cap.
Iuliana fain ca l-ai lasat la circ, daca nici febra nu a mai avut.....
si la Marco se face o mapa, pt craciun cu poze, nu e scumpa 30 lei...dar nu i-am facut anul trecut, nu stiu aca facem anul asta...urasc pozele portret, puse pe un fond....daca faceau si ei poze mai misto...dar asa doar el in poze....ii fac eu cate vrea.
ma bag la schimbat capitol caci pe urma nu mai are cine...de pe tel. cam greu il schimb.
andiaroro spune:
Cosmi- Discursul oficial e ca asta i-ar ajuta "cica" sa afle, cu care copil trebuie lucrat suplimentar ca sa se evite pb scolare apoi...Asta pot afla si din evaluarea obisnuita (detaliata), care si aia ramane in carnet, dar fara sa se puna copilului direct eticheta "copil problema", mai ales ca se pune pe motive atat de variate. De fapt s-a incercat introducerea unui control psihologic la 3 ani si s-au iscat mari scandaluri in randul parintilor si nu le-a reusit si acum vin cu asta...
Copii sunt atat de schimbatori si unul cuminte poate deveni naravas sau unul cu pb la invatatura poate avea un profesor bun si sa ajunga olimpic ca-s mare pierdere de timp prostiile astea. Si poate eu ca parinte nu vreau asa ceva...
Maraki- Ulciorul nu merge de multe ori la apa, asa ca o sa i se infunde candva si Siminei ca v-a cam manipulat si a profitat de bunatatea voastra.
Iuliana- Ce bine ca-i ok Matei.
Miha mai lipseste la apel......
bebeianfeb spune:
laura.carol esti in lista cu printesele tale..
sper ca sapt. viitoare sa-mi fac putin timp sa aranjez lista, caci spiridusii nostri acum fac 6 ani si ei tot bebelusi sunt in lista.
capitol nou
laura.carol spune:
Multumesc ca m-ati trecut in lista, si la Deni s-au facut poze la gradi 40 lei 2 poze A4 cu Mosu, 2 tip vedere, 6 de pus in portofel si 2 poze normale, mi se pare un pret bun