Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

BUNA!!!
ioana, am uitat sa-ti zic de galbenusuri...le "arunci unul care unul " si pe ele in compozitie dupa ce pui siropul de zahar...

si ai mei sunt cam dati peste cap cu programul...seara sunt morti de somn....abia ma inteleg cu ei ca nici nu vor sa se culce...iar dimineata se trezesc cu noaptea-n cap...la 8 15 suntem la gradi...in conditiile in care inainte ajungeam pe la 9 00...

iuliana , insanatosire grabnica lui matei!!!

cosmi si tie la fel cu bianca si sa aflati mai repede ce are.....unde vrei sa o internezi pentru investigatii? fff frumos peterceti revelionul...."doar o saptamana"...

laura spune-ne mai multe despre voi...denisa...sofia...cum asteptati scoala, de ex?

ana ai mei nu manaca deloc vinete...in niciun fel....asa ca considera-te fericita! o sa citesc si eu de fukushima , reactorul asta...ce ne-o mai astepta...zilele trecute citeam cate miscari seismice sunt la noi in tara...dar nu le simtim...unii ziceau ca e bine, ca decat unele mari si arre...mai bine mici si dese....

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bumbi, la 9 la gradi? Boierie....
Pai si la munca?
Noi la ora 8 suntem la gradi ca sa pot ajunge si la servici fara intarziere.....mai ales ca stam asa departe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Bumbi data urmatoare fac reteta ta de chec.
l-am terminat, tare bun a iesit...mi-a fost dor, ca nu am mai facut de mult timp.
Mai eu ma bucur cu schimbatul orei pt Marco, care adormea la 12 noaptea. acum la ora 23 ia somn si dimineata la 7:50 e sus de unul singur.
Noi ajungem in jur de 8:30 la gradi. Numai bine, ca la ora 9 incep activitatile.
Vom vedea ce facem cand incepe scoala...caci la 7:30 trebuie sa plecam de acasa, daca nu mai repede :))).
Iuliana la ce ora se culca seara Matei? super ca nu ai probl cu trezitul dimineata.
Vinete ai mei mananca de mici. dar numai sub forma de salata. vara le fac fara maioneza, doar cu ceapa si ulei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

pai da...boierie pe capul lor...ca la munca numai eu stiu cat ma zbat sa le termin pe toate sa nu am reclamatii dupa, ca nu-mi fac lucrarile la timp....

lasa ca si cand erau la gradi de stat, se inchidea poarta la 8 30...la ei activitatile incep de la 9 30 pana la 12 00 si dupa masa , dupa ce mananca gustarea...

nu v-am zis, aici la gradi la ora 17 00 au cina...adica mancare in toata regula...nu gustare....

iuliana tu erai la BP sau LA BR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bumbi, eu sunt la BP, dar nu pot sa intarzii.....
GIO, deci a iesit bun chec-ul?
Cu reteta care ti-am spus-o eu?
Matei se culca in jur de 9.30 seara, iar la ora 6.50 il trezesc fara prea mare scandal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.carol spune:

Hai sa va spun mai multe si despre noi, Denisa s-a nascut in 11.02.2006 la Elias cu dr.Filipescu, a avut 54 cm si 3,450 .Este un copil precoce, la 4 luni statea in fundulet, la 11 luni mergea in picioare destul de mult singurica,la 1 an si 10 luni stia cateva cantecele si povesti, am filmat-o mult, ca sa avem dovada . De la 4 ani si jumatate stie alfabetul, stie sa citeasca si sa scrie, cuvinte simple, dar noi nu am vrut sa o invatam, ea intreba pe oricine venea in vizita, sau prieteni de familie , cum sa scrie litera a,b,c, la fel si numerele.
Este foarte curioasa si se plictiseste la gradi cand nu fac lectii, in vacante nu vrea sa se duca la gradi( suntem la particulara)pentru ca spune ca doar se joaca. Stie pe dinafara cd-urile cu povesti si cantecele pe care le ascultam in masina, are o memorie foarte buna. Este un copil sensibil si atent , o iubeste mult pe surioara pe care si-a dorit-o mult.De Sf.Andrei, cand s-a nascut Sofia , eu aveam programare la control, ea s-a dus cu mama la biserica si s-a rugat ca Doamne Doamne sa -i trimita surioara, asa incat rugaciunea i-a fost ascultata si 4 ore mai tarziu venea pe lume Sofia care a avut la nastere 50 cm si 3 kg. A fost un pic dificil sa ne adaptam la nou sosita in familie deoarece Sofi are intoleranta la proteina din lapte de la 6 saptamani si reflex gastroesofagian si ca urmare plansete la greu, plus la 2 luni am descoperit ca are si displazie la ambele solduri si am pus-o in ham pana la 4 luni. Acest lucru i-a agravat refluxul .Acum lucrurile s-au mai asezat, Deni este foarte fericita cand merge la gradi pentru ca ii place tare mult de educatoare si mai scapa de plagacioasa cea mica.Se iubesc tare mult, mai ales ca Denisa a invatat-o pe Sofi sa arate unde zboara pasarelele, sa arate care sunt puii pe carte, sa se ridice sprijinita de canapea, sa faca bravo, si au un cantecel pe care Denisa il canta, Sofi danseaza, si la sfarsit aplauda amandoua, atunci trec toate si iti vine sa le pupi incontinuu .
Laura mami de Sofia 11 luni si Denisa 5 ani si 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...eu la cafea

nici noi nu avem probleme cu trezitul dimineata,Stefan se trezeste singuir da drumul la tv iar cand se plictiseste incepe si ne cautacand era mic puneam telefonul sa sune in pat si el il aducea zicand...,,mamii te suna dilectoalea,,si gata

cu Bianca ,,,e din ce in ce mai greu...fetelor greu cu adolescentii din ziua de azi,tensiune cat cuprinde si din ce ce in ce mai greu gestionam situatia...pe 14 o internez in spital

aaaaa ...de duminica incepe cursurile de teatru,...tare fericita a fost ca au acceptat-o(i-am cautat 3 luni..dar a meritat sa i fac pe plac)

GIO ...pai salariul cred ca e mai putin de 9 mil chiar daca ai deful...iar munca este foarte multa ca ne omoara tot felul de situatii,dar si satisfactia e pe masura..la mine cel putin cand ii vad pe picii mei cum citesc cursiv in braillecum scriu,cum papa ei singuri,cum merg singuri,cum.....sunt super multumita
Iuliana cum e puiul?.-...sper ca sunteti ok..apropo ai ajuns la parcul ala de distractii care s-a deschis?
Laura ohoho ce de stie spiridusa ta...bravo,cat despre cea mica sanatate va doresc
Silvii cred ca esti ocupata cu mutatul...te ajutam si noi cu gandul
Ana copiii tai sunt de revista
Bumbii si noi tot pe la 9 fara ceva ajungem la gradii cu toate ca e foarte aproape,ne incurcam in detalii

MARAKIIIIIIIIIIIIII da ce faci doamna

hai ca poate terminam si noi capitolul asta ca mi se pare ca am stat cel mai mult la el

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Gio-AI fost cea mai frumoasa si eleganta nasica. Bineinteles, asortata cu finutza. O sa se uite cu placere peste ani la pozele ei de la botez.

Bumbi- Tocmai pentru ca nici Alex nu vrea sa auda de vinete, v-am zis de succesul musacalei. Ca stiu ca-s multi copii, care nu le vor. Nu i-am spus ce contine mancarea si am servit-o cu putina smantana. Apoi credea ca glumesc ca lui "nu-i plac vinetele". Anastasia, in schimba, ar trai numai cu salata de vinete.

Iuliana- Cum e cu zvonistica la voi la serv. Banuiesc ca nu traversati perioade prea calme, acum cu pov cu grecii.

Cosmi- Bianca e un mic adult acum si-si cere dreptul la propria opinie, dar e o fetita tare buna, asa ca sigur o sa va intelegeti voi bine la final

Maraki cred ca-i ocupata cu servul de nu mai da semne de viata....Maaaraaaki-haide si pov de la gradi greceasca. Sunt mai simpatici cei din pers gradinitei decat cei de la cea nemteasca?

Laura- Cred le iubesti tare mult pe fetitele tale, dupa cum povestesti...

La noi e ceva tambalau ca s-a dat o ordonanta de guvern, in urma careia toti copii de grupa mare vor fi evaluati: normali, cu risc, cu risc f mare...Riscul asta inseamna pb de nivel scolar sau de comportament. Evaluarile sunt facute de educatoare, dar dupa niste chestionare-tip concepute in asa fel ca numarul din prima categorie va fi f mic...Ma rog, n-ar fi pb ca se completeaza fise, dar raman la carnetul de evaluare al copilului, care-l insoteste pana termina liceul, asa ca...nu se stie la ce poate conta pe mai incoloe si de aici discutii peste discutii si nemultumiri ale parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Neatza!
Intru si eu la .
Mi-a mancat aproape tot checul ieri Marco....lui ii plac pandispanele de genul asta. Asa ca musai sa fac odata pe sapt., daca nu de 2x, caci a avut succes si la sot.

Chiar asa....haideti sa scriem sa incepem si noi cap. nou, ca nu se poate umbla la lista d epe prima pagina...au schimbat astia sistemul si daca nu ai terminat cap. in 2 luni parca, nu se mai poate modifica lista.

Bumbi ai tai pana la ce ora stau la gradi? cat platesti pe luna?
La noi la gradi le da o gustare cand se trezesc...ceva chec, pandispan cu mere....sau ceva asemanator, facut acolo, iar la ora 18 le da iaurt. Nicio mancare gatita.
Ai mei cel mai mult stau pana la 5, 5:30 cand il iau pe marco de la inot...dar mananca acasa inca de 2x. un sandvis sau ceva gatit daca am si seara Edi lapticul cu cereale din bibe, iar Marco ori lapte cu cereale, ori o tartina cu unt si miere si o cana de lapte.
Iuliana super adoarme seara matei. daca s-ar culca si marco la 22:30 as fi fericita.
Nu am facut reteta ta, ci a unui prieten...un pahar de iaurt, 3 de faina, 2 de zahar, unul de ulei, 3 oua, 1/2 praf de copt, putina sare, cacao, rom, vanilie....tare bun a iesit. Mie genul asta de chec imi palce ca nu e asa sec.
Laura tare frumos povestesti despre fetitele tale. sa va traiasca si numai bucurii sa va aduca.
O sa va trec in lista, doar sa incepem un capitol nou.
Ana mersi.
Of...sper sa fie ok cu evaluarea asta....mai ales ca ramane pe viata la dosarul copiilor.
Cosmi nu ne mai speria rogu-te...lasa-ne sa ne traim momentul nu ne baga la adolescenti, inca . Oricum, eu vad la nepoata si la cumnata.....asa ca mi-e groaza, sincer.
Doamne ajuta sa fie ok investigatiile pe care le va face Bianca. sa ne zici cum e cu actoria....sper sa fie incantata dupa primele lectii.
Voi vedea ce posturi se afiseaza azi la ora 16....dar sincer...nu stiu daca prind ceva si nu stiu daca chiar vreau in invatamant...mai ales dupa ce s-a schimbat acum totul...

fug la bagaje...azi plecam la Alba, dar numai dupa amaiza, dupa ce termina Clau cursul....of...si vom prinde noaptea pe drum, cu copii super fresh.
si weekend fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Ana si noi am facut evaluari anul asta la gradii..aseara au venit 2 doamne de la o scoala aproape de noi sa ne intrebe daca avem copil de scola si unde intentionam sa l ducem

Gio...vezi si tu ce posturi sunt...merita o incercare,n-i ce pierde ....

Mergi la inceput