Bucurii de sept-oct 2006 (7) LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, eu am luat bebelusul de aici cu 29,99 euro.
Lilina, am zis ca anul asta s-o rasfat cu mai multe cadouri ca vede ca tot iau diferite chestii pentru bebe si nu vreau sa se simta nedreptatita sau data la o parte in vreun fel...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 32+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

lil, eu ii spun dariei ca daca vom fii bogati ii voi cumpara toate jucariile pe care si le doreste. iar ea ma pune sa-i promit ca "atunci cand vom fi bogati" i le cumpar. la ea "daca" al meu se transforma in certitudine... sper ca stie ea ceva...
la grupa dariei i-a pus sa se imbrace in costume populare la serbare. cat despre scoala, eu vreau s-o dau la scoala 149 http://www.scoala149.info/ - am auzit ca este cea mai buna din zona, are rezultate f bune. cand i-am spus educatoarei, a zis ca-i o scoala "de copii cu bani" :) sotul meu a zis ca macar atata lucru sa ni-l permitem : s-o dam la o scoala de "copii cu bani" de cartier... ca doar nu o duc in dorobanti.... am vazut ca sunt interesati de proiecte ecologice, au rezultate bune la olimpiade... mi-a placut prezentarea lor.

langa bisericuta este scoala 82, dar eu o prefer pe 149.

Mergi la inceput

lexi, dupa cum ma astptam: este mult mai ieftina la voi.... oricum eu nu pot sa i-o iau, dau sfoara in tara sa vedem daca altii (buncii ) gasesc bani, dar nu prea cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana01

lil, cat despre scoala, eu vreau s-o dau la scoala 149 http://www.scoala149.info/ - am auzit ca este cea mai buna din zona, are rezultate f bune. cand i-am spus educatoarei, a zis ca-i o scoala "de copii cu bani" :) sotul meu a zis ca macar atata lucru sa ni-l permitem : s-o dam la o scoala de "copii cu bani" de cartier... ca doar nu o duc in dorobanti.... am vazut ca sunt interesati de proiecte ecologice, au rezultate bune la olimpiade... mi-a placut prezentarea lor.
langa bisericuta este scoala 82, dar eu o prefer pe 149.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Un licurici m-a invatat sa traiesc frumos

asta cu scoala cea mai buna din cartier sau de fitze chiar nu stiu ce sa mai zic ...
asta am auzit si de 195, cea din spatele blocului meu, unde e si inspectoratul sect.3, ca e cea mai buna din sector si cu copii de fitze . Asta ar fi una din optiunile noastre, daca nu ne mutam din zona intre timp. Deci cred ca sunt persoane interesate sa arunce pe piata astfel de barfe. Am vb cu o prietena care stie pe cineva care lucreaza in 195 si mi-a zis ca sunt clase si pt.copii de fite si pt.copii normali. Asa ca cel mai corect ar fi sa vb direct cu o invatatoare...

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Buna tuturor, haideti la , cappuccino, ceai... Aici e o ceata de nu vad nimic pe geam...iar sunt cu capul in nori.
Edit: Roxana, iti trimit un PM.

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

vin si eu la cafea, ca iar am stat pana tarziu sa margelesc. gata, am terminat, nu mai fac iar nici sa ma omori, mi-ajunge pe anu' asta

si aici e frig de crapi dar bine ca nu ploua sau ninge .... inca

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Am primit aseara urmatorul SMS de la Beatrix:
"Sven a sosit azi la 19.20! 28 de saptamani, 1250 gr, respira singur! Mama si bebe sunt bine!"
Sa va traiasca bebe Sven, sa creasca mare, sanatos, voinic si sa va lumineze viata alaturi de fratiorul sau!

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

WOW, multumim Lexi pt.vesti

FELICITARI Beatrix Sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos si norocos. Ce micut e !!! Si ce nume frumos are ...

Mergi la inceput

wow, ce grabit baiat! Slava Domnului ca este bine!. felicitari Beatrix, cred ca ai avut ceva emotii, dar ma bucur ca suntei bine amandoi

Mergi la inceput

am scapat de bandaj, avem manutza libera si foarte iritata
dar e bine. Doamne-ajuta.

am inteles ca azi e black friday - mari reduceri prin magazine
asa ca spor la shopping

Mergi la inceput