Bucurii de sept-oct 2006 (7) LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare

of beatrix, multa sanatate, sunt convinsa ca o sa nasti la termen, fara probleme.

noi am decupat un dovleac de halloween ca am avut tema de vacanta de la gradi, a iesit haios, chiar daca Vlad s-a cam enervat ca era foarte greu de scobit dovleacul si la un moment dat l-a si scapat pe jos in fine, n-are decat o mica zgarietura (dovleacul). puteti vedea poze pe facebook

in ultima vreme m-a prins rau serialul The Vampire Diaries (adica jurnalele vampirului, n-are nicio problema cu burtica )

si asteptam Vocea Romaniei de maine - incep eliminarile. Gety, ai dreptate, m-am uitat si eu la cealalta emisiune de la cealalta televiziune dar mi s-a parut foarte slab ca show, la fel si concurenti...

cam atat despre noi
pupi

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor!

azi am o zi ciudata, am plans toata ziua cat mi-am permis... nu stiu ce am, am o stare de emotie foarte puternica... s-ar putea sa fie oboseala.

Beatrix, sarcina fara probleme in continuare si bb sa vina sanatos si cuminte! de inteles reactia lui Eric, dar acum e bine sa faci ce zice medicul si, pe cat poti, sa-i fii alaturi si lui.

Lexi, voi ce mai faceti? cum mai merge sarcina? maria e nerabdatoare?

lil, am vazut dovleacul. foarte frumos! si tu, madame, arati bine, ca-ntotdeauna!

noi ne luptam cu sistemul bancar din romania... de aproape 5 luni ducem acte, adeverinte, certificate, platim prelungiri de contract, platim notari, nu stiu cum sa va zic, ne-au secat astia de la CEC. si acum vreo 3 saptamani ne spun: gata, dosraul e aprobat, doar ca tr sa fie si doamna codebitor. la noi sotul meu se incadreaza la cond de credit singur. am zis nu, vrem doar el, caci nu vrem amandoi sa fim blocati la credit 20 ani. m-au pus sa semnez o declaratie ca nu am venit (tocmai ce trebuia sa ma angajez la zurli) si ca daca vreodata voi avea venit voi fi codebitor. am semnat, numai sa ne dea banii odata. ne-au spus: gata, acum semnam, dar veniti inainte la banca sa semnam si niste Bilete la Ordin in alb!!!!ce??????????????????? cum sa semnez niste BO in alb? ... pai, e procedura standard... si nu se stia acum 5 luni, cand am vb???? ba da, dar nu v-am spus ca nu credeam ca e o problema.... cum??????? sa va dau acces la conturi, cu toate ca imi ipotecati casa, asta e ok??? si uite asa, dupa cred zeci milioane lei cheltuiti la notari, evaluatori, o luam de la capat cu ING bank... caci nu am acceptat... imi vine sa ii dau in judecata, sa le fac ceva, si-au batut joc de noi, de viata noastra...

in continuare nu avem gaze, asta e un alt motiv de stres. azi dimineata erau 17 grade in baie. daria nici nu mai face pipi la wc, e asa de rece colacul ala ca nu-i vine sa se aseze... deja nu mai am sperante sa se intample ceva in curand...

azi e o zi in care mi-am permis sa fiu mai trista... ma voi inveseli diseara, langa daria si victor. dimineata am vb la telefon si cu mama baietelului de 3 ani care a murit in august, cand alerga spre ea in parc. mai ii scriu pe mail, ne-am si vazut o data, incerc sa invat din tragedia ei. si incerc sa o ajut, daca ceva mai poate ajuta o mama care-si vede copilul frumos alergand spre ea, vesel, fericit, se impiedica inainte sa ajunga la banca ei , se loveste si in 2 ore nu mai este...

v a las, ca va transm tristetea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Off, Roxana, imi pare tare rau ca esti intr-o dispozitie asa de trista! te inteleg cu banca, asa-i cu bancile astea, nu mai stiu cum sa te jupoaie cand te prind. Apropo de asta, cum s-a terminat pana la urma povestea cu bancnota de 100 de euro asa-zis falsa?
Ma doare sufletul si ma apuca groaza ori de cate ori povestesti de acea mamica. Nu cred ca are cineva cum sa o consoleze in vreun fel, dar e bine ca nu e singura si ca are prieteni care ii sunt alaturi, asa cum esti si tu!
Sarcina merge bine, multumesc, crestem, incepem sa lovim cu piciorusele din ce in ce mai tare, dar nu avem inca chef sa ne intoarcem cu capul in jos. Nu-i nimic, e timp si pentru asta. Maria mangaie si pupa burtica si o intreaba pe sora-sa "ce faci, bebito?" Cred ca e un pic nerabdatoare, desi eu ma gandesc cu mare teama si durere la clipele de gelozie si suferinta pe care le va avea si care stiu ca, orice as face, sunt aproape imposibil de evitat.
Beatrix, ti-am scris si la odisee, sper din suflet ca esti bine si nu te mai gandi ca nu duci sarcina mai mult de 28 de saptamani, Dumnezeu e mare!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 29+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

lexi, si cu bancnota aia, alta tampenie: m-au sunat acum vreo luna jumate de la Crima Organizata: "Buna ziua, ofiter.... de la Serviciul Crima Organizata" - iar eu: ce ma bucur ca m-ati sunat, de cand asteptam telefonul dumneavoastra!!!!! s-a blocat bietul ofiter, cred ca niciodata in viata lui, prezentandu-se ca fiind de la crima organizata, nu a avut parte de asa raspuns fericit. mi-a spus ca bancnota este in regula si sa vin sa o iau. ceea ce stiam deja, numai fatuk proasta de la banca nu stia. am fost o data (este in buricul capitalei, nu tu loc de parcare, mergi pe jos de-ti vine rau) si nu l-am gasit pe respecivul, am asteptat vreo ora aiurea, iar acum ma chinui sa-l gasesc inainte la telefon, dar nu reusesc. si uite cum pierd eu vremea si cu asta...

Beatrix, fii tare, sigur bb se va naste sanatos si voinic! numai tu sa fii linistita intre timp...

azi sunt mai bine, aseara am dormit la mama cu copiii, n-am mai rezistat sa ma spal pe dinti dimineata la 16-17 grade cat sunt in baia noastra...

fetelor, pregatim o campanie de Craciun pentru copiii din Valea plopului. abia astept, vom duce cadouri la ei, vom face o campanie de strangere cadouri, va voi spune la timpul potrivit, poate vreti si voi sa ajutati. abia astept, asta cu siguranta imi va creste moralul. si va fi inca o ocazie sa apreciez ce am in viata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana01

fetelor, pregatim o campanie de Craciun pentru copiii din Valea plopului. abia astept, vom duce cadouri la ei, vom face o campanie de strangere cadouri, va voi spune la timpul potrivit, poate vreti si voi sa ajutati. abia astept, asta cu siguranta imi va creste moralul. si va fi inca o ocazie sa apreciez ce am in viata.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Un licurici m-a invatat sa traiesc frumos

Super, tine-ne la curent, te rog!

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Dupa o pauze nemotivata va salut cu mare drag.

Ancuta- sarcina usoara.Felicitari.

Beatrix- cred ca-ti este greu dar sunt convinsa ca pana la urma totul va fi bine. Iti urez multa putere si sarcina fara probleme in continuare.

Lili- am vazut dovleacul si mi-a placut tare mult. Dupa ce l-am vazut pe al vostru mi-am luat inima in dinti si am muncit si noi la ai nostri. Musai sa pun si eu pozele noastre sa vedeti si dovlecii nostri ce frumosi au iesit.

Lexi- sincer nu am vrut sa te lasi sa vorbesti singura si am vrut sa-ti vin in ajutor dar....

Si eu ma uit la vocea Romaniei mie imi place mult Brenciu e grozav. Iar Kirztina si Iuliana au fost de nota 10- pacat ca Krizstina a trebuit sa plece din concurs.
Ma enerveaza ca e in timpul saptamanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza Bucurii si mamici de Bucurii!

Fac cinste cu o felie de diplomat si un fresh de ce doriti voi!
Multumesc de incurajari! Sunt convinsa ca va fi bine si ca voi trece de 28 de spatamani dar parca pana atunci parca stau un pic cu inima stransa!
Va pup si duminica frumoasa!

Roxana, de Eric, minunea mare si cu minunea mica 25+
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

La multi ani, Beatrix!

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

La multi ani tututror bucuriilor pentru cei 5 anisori impliniti! Sa fie sanatosi, fericiti si sa ne aduca multe bucurii!
La multi ani! Beatrix. Dumnezeu sa te ajute sa duci sarcina pana la termen si sa iti dea un prunc sanatos si papacios. Mie a doua parte a sarcinii mi s-a parut ca a trecut foarte repede, ce este drept la mine a fost mai usoara si a trecut mai fara griji. Menajeaza-te si o sa fie bine.
Lexi, Cristina, Lakioana sarcina usoara in continuare si voua.
Imi cer scuze daca am omis vreo graviduta, dar nu prea mai sunt la curent cu tot ce se intampla aici.
Roxana, te admir in continuare si incerc sa imprumut optimismul tau. Perioadele urate si foarte urate din viata mea m-au facut mai egoista, dar am invatat un lucru esential: copii si eu suntem cele mai importante fiinte si incerc sa ma bucur de fiecare zi petrecuta alaturi de ei, desi uneori parca mi-as dori sa mi-i ia cineva sa lenevesc si sa nu am nici o grija o saptamana intreaga.

Eu sunt tare ocupata, nu mai am timp deloc, cand si cand mai citesc dar am ramas tare mult in urma. Am intrat intr-o stare de oboseala cronica si nu imi pot reveni, iar cu imunitatea sunt varza, drept pentru care din septembrie adun niste viroze de la scoala si de la copii din dotare ceva de speriat. Sunt hotarata sa imi fac mai mult timp si ptr mine pentru niste investigatii, dar timpul imi este dusman.
copii sunt bine, multumesc lui Dumnezeu. Dupa operatia de polipi cu Rares nu am mai avut deloc probleme, asta acum o luna, ceea ce pentu mine este un miracol, mai ales ca eu vin cu niste virusi de la scoala de ma ingrozesc de cat zac si el nu a luat nimic, le mai fac tratament de imunizare, dar slabut ca nu mai am rabdare sa le dau prea multe. Urmeaza zilele urmatoare sa mai facem un consult pentru ureche si sa stabilim daca este nevoie de interventie chirurgicala, imi este un pic cam teama de ea, dar sper sa trecem si de aceasta cu bine.
Miruna este o mica caprita foarte capoasa, cu o personalitate puternica si ma cam face in fiecare zi prin stilul ei mieros.
Am fost o gospodina desavarsita toamna aceasta si am pus la camara muraturi, gemuri, zacusca de stau cu grija sa nu se strice ca mi-e necaz de toata munca mea, asa ca am motive ca nu am putut fi activa aici pe forum, in fiecare saptamana am facut cate ceva de iarna.
eu nu urmaresc nici un serial sau concurs la TV ptr ca nu am rabdare, singurul la care ma mai uit este dr Oz mai ales ca este seara cand culc copii si mai trag si eu cu ochiul, in rest nu am timp nici de filme artistice decat foarte rar, in schimb al meu barbat m-a innebunit si cu X factor si cu Vocea romaniei, nici la masa nu poate sa stea linistit daca se suprapune cu difuzarea lor. Am ami urmarit si eu cateva secvente ca ma chema el insistent dar nu prea stiu ce presupune fiecare dintre concursuri.
Am un an foarte aglomerat si obositor dar sper ca la anul pe vremea asta, cand deja or sa fie si copii mai mari sa va povestesc despre toate serialele de la TV.
Va pup si sper sa va vizitez mai des

Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor care isi aniverseaza onomastica astazi, in special Xandrutzei care aniverseaza de doua ori!

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput