Bucurii de sept-oct 2006 (7) LMA!!!
Raspunsuri - Pagina 12
lilina spune:
Ancuta, Lexi, Gety, sarbatoresc cu apa calda
asa ca mainile sus , bine zis Gety plapumele jos, ca-i prea cald acum, am dat mai incet caloriferele
Ancuta, felicitari si sarcina usoara... wow cati fratiori de Bucurii.
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
lilina spune:
neata gagici
ce mai ziceti ???
va uitati la VOCEA ROMANIEI !!!
eu sunt mare fan iar sotul meu deja e disperat dupa show
abia astept urmatoarea etapa, chiar daca incep sa elimine din cei selectati
pup
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Abia acum am reusit sa ajung.
Lilina, nu urmaresc, pe ce post se transmite si cand?
Eu am fost azi la control, toate bune si frumoase. Am o luptatoare sumo in burta, i-am vazut moaca si fix asa arata: cu ochii inchisi si stransi si umflata in falci, cum era sora-sa.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 28+ cu Ioana
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
lilina spune:
hei Lexi, bravo, sa fie sanatoasa
Pe Pro Tv, marti de la 8 si un sfert
ii poti vedea si asculta si pe protv.ro
pup
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, va invit la , ceai sau cappuccino.
Lilina, multumesc, m-ai facut curioasa, poate apuc sa arunc si eu un ochi la emisiune. La 7.15 deci (ora de aici)... Noi avem programele romanesti asa ca nu e nevoie sa caut pe net. Oricum pe net prindem greu si prost programele.
Restul fetelor, ce faceti?
Gety, Roxana, Cris, Yoanna???
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Hello! Nimeni? Iar vorbesc singura...
Va doresc tuturor un weekend placut! Noi ne pregatim intens pentru Halloween, adica, la noi pregatirile se rezuma la a face muuuuulte pungulite cu dulciuri, caci vin copiii la usa sa le dai.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
GETY spune:
Lexi, si eu pe aici, chiar daca mai tarziu.
Voiam sa-i raspund Lilinei. Ne uitam la vocea Romaniei. Suntem fani! Cred ca de mult nu m-am mai distrat asa la o emisiune TV. Nu se compara cu ce au realizat cei de la televiziunea concurenta. Iar cum a dansat Brenciu cand s-a ridicat de pe scaun a fost bes-ti-al!
Adevarul ca este o echipa foarte buna, se completeaza reciproc cei 4.
Asa creste Maria Diana
My weight
anangel_lexi spune:
Buna dimineata la pranz! Va ofer o , un ceai sau un cappuccino fierbinte si ma apuc de smotru. Weekend placut!
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Salutare! va doresc o saptamana usoara. Iar vorbesc singura...
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
beatrix spune:
Salutare si de la noi!
Fetele, noi suntem binisor! Dau un copy/paste de la odisee ca sa nu scriu de doua ori!
"Se pare ca nu scap de emotii! Primul trimestru a debutat excelent dar pana in saptamana 7, cand am inceput sa sangerez si asa am dus-o pana in spatamana 10 cand am rasuflat usurata ca s-au oprit! Apoi a venit dublu test cand m-a enervat ingrozitor o doctoritza renumita care vroia sa afle daca fac aminicenteza inainte sa imi faca echo! A trebuit sa-i repet de 3 ori ca vreau intai sa vad echo, rezultatele de la sange si apoi ma mai gandesc. Rezultatele au fost bune asa ca am zis nu, dar oricum a reusit sa-mi dea o stare de teama. Apoi am zis buuuun, de aici inainte o sa ma bucur ca de o sarcina normala. Si la Eric si acum, sarcinile sunt obtinute prin fiv, fetele cu fiv stiu ca nu prea ai cum sa fii relaxata, dar am zis ca n-o sa stau asa stresata ca la prima sarcina! Si n-am stat, am fost la mare, mi-am facut treburile normal, doar pe Eric nu l-am mai ridicat in brate decat asa ocazional! Toate au fost bune si frumoase pana in saptamana 22 cand am inceput sa sangerez si am ajuns la urgentza! Diagnostic, placenta foarte jos, pe cervix si lichid amniotic in cantitate mica!
Culmea, cu o spatamana inainte fusesem la control, toate bune, frumoase si tot atunci am aflat ca bebe este baiat!
A urmat o spatamana de spital, apoi am revenit acasa dar trebuie sa stau in pat, sa nu fac nimic, fara efort, sa nu conduc si e ingrozitor! Intre timp a venit soacra, urmeaza mama dar e foarte greu! Partea cea mai grea este cu Eric, care este foarte atasat de mine si vad ca sufera ca nu ma mai pot juca cu el! Vine si imi spune ca el vrea cu mine nu vrea cu Buna sa se joace! Mai coloram, mai un piticot sau comoara piratilor, mai citim o carte dar afara nu pot iesi cu el sa alergam. Nu i-am spus ca din cauza lui bebe nu pot ca imi este frica sa nu-l urasca! Cum am ajuns seara la urgentza dupa ce adormise el, i-am spus ca am cazut din pat si ca m-am lovit tare la mana si la spate! La spital cum eram cu perfusia in mana parca a inteles si a cooperat foarte bine, dar acasa acum practic el nu vede ca as avea ceva si ma intreaba cand ma fac bine sau daca ma mai doare! Sper sa trecem cu bine peste!
Intre timp, lichidul si-a revenit, ma rog e la limita normalului, placenta e tot jos, dar speram ca poate se ridica si mai ales sper sa ajungem cu bine macar la 28 de saptamani daca nu mai mult!
Intre timp ne mai distram cu numele lui bebe. Saptamana asta este Fabio, dupa ce am trecut prin Ronny, Zven, Raul, Eddy, Victor, Aaron, Nicolas. Inca mai cercetam!"
Tare stresanta e toata situatia! Imi e tare teama de faza cu lichidul ca m-am ingrozit de ce am citit pe net! Dincolo la odisee, nu am spus de toate grijiile de m-i le fac ca sa creez teama, dar e destul de grea toata situatia! Pana nu o sa se nasca bebe sanatos, indiferent ce o sa-mi spuna medicul, nu prea am cum s afiu linistita! Incerc sa raman pozitiva si optimista sa nu o iau razna dar e greu!
Va pup pe toate,
Roxana, de Eric, minunea mare si cu minunea mica 24+
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!