Bucurii de sept-oct 2006 (7) LMA!!!
Raspunsuri - Pagina 10
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Poftiti la si , e ziua sotului, asa ca fac cinste.
Maria se simte mai bine, a dormit si ea bine in noaptea asta, draga de ea. A recuperat noptile anterioare. Sper sa-si revina repede caci e tare dornica de mers la gradinita.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 27+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, va invit la o , un ceai sau un cappuccino fierbinte! Aici e frig si ceata, brrr.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
GETY spune:
Buna ziua, mamici!
Lexi, vin eu la cafea, chiar daca e cam tarzior.
Asa creste Maria Diana
My weight
lilina spune:
Lexi, La multi ani sotului, sa fie sanatos !
eu sunt racita, sotul meu la fel, e frig in casa, nu avem caldura si nici apa calda... suntem vai de noi :((
vlad are iar o iritatie la ochi si abia am terminat medicamentele de raceala
pup si sa fiti sanatosi/sanatoase
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
GETY spune:
Lexi, "La multi ani" sotului!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
E dornica sa mearga la gradinita Mariuca ta? Oare cat a trecut de cand citeam mesajele tale suparate cand plangeati amandoua ca mergeati la gradi! Uite cum zboara timpul asta!
Lilina, multa sanatate si voua. Credeam ca numai la Iasi nu dau astia apa calda si caldura!
Asa creste Maria Diana
My weight
anangel_lexi spune:
Lilina, multa sanatate, aveti grija de voi!
Gety, asa e, deja are in spate 2 ani de gradinita, iti vine sa crezi?
Multumim pentru urari.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
lilina spune:
Gety, eu stau intr-un bloc cu 9 scari (vreo 350 apartamente) si nu avem apa calda si caldura din cauza datoriilor
s-au adunat cam 400.000 lei !!!! am dat jos administrat si presedinte (care cred ca erau principalii vinovati, pe langa restantieri) si am angajat o firma care speram sa se ocupe mai bine de administrarea celor 9 scari
este incredibil ca lumea nu e interesata sa se zbata si sa rezolvam odata problema... cand a fost sedinta de urgenta a proprietarilor abia daca s-au strans jumate !!!
Roxana01 spune:
fetelor, revin dupa cateva zile de lipsa totala! am fost super extra ocupata!!!! Doamne, ce-mi place! weekendul asta avem vreo 20 petreceri, vreo 15 urseli, 2 spectacole de teatru. e ceva! o nebunie!
Si acum incep sa dau sfoara in tara si cu petrecerile de Craciun la companii. Avem niste pachete super de Craciun, cu o super party, abia astept! acum se inregistreaza cantecelele, colindele, incep repetitiile... ce frumos....
Cat despre copiii mei: pe victor l-am mutat la grupa mijlocie, chiar daca are doar 3 ani si 4 luni. nu le mai suportam pe educatoare, el se izolase de copii si in plus plangea foarte tare, era clar ca s-a speriat cand a tipat taticul ala la mine ca il bate victor pe fiu-sau (un nemernic de tatic, frustrat ca are copil bland si nu agitat si puternic ca nana). asa ca, decat sa continuam sa-l speriem pe nana am hotarat sa-l duc la grupa mijlocie, unde deja este bine, nu mai plange, e foarte cuminte si, chiar daca are cele mai urate desene, macar este de aceeasi inaltime cu ceilalti copii. si nu mi-e teama ca nu va face fata la partea educativa, se descurca sigur, ca-i istet si prinde repede.
am fost la ei in gradi cu teatrul zurli... am devenit vedeta gradinitei acum toti copiii din grupa dariei stiu ca le-am adus teatrul cel frumos si imi spun ca ma iubesc
Dariuta a trecut si ea prin momente emotionante, ca-l vedea pe victor ca plange si plangea si ea pentru el, ii era mila de el. acum s-a linistit si ea, ca-l vede pe victor linistit.
lil, voi chiar nu aveti caldura si apa calda? si cum rezistati? ca nici noi nu avem, inca nu avem gaze, stii, ne-am mutat intr-un bloc nou, ne pun gaze saptamana viitoare. dar e dezastru, ne incalzim cu un calorifer electric, care nu face fata in toate cele 4 camere. am mutat patul lui victor la daria in camera si doar la ei este cald. dimineata ne trezim la 6 si mutam caloriferul si in sufragerie ca sa nu ii scoatem de la caldura la frig.
va pup, ca daca ma lungesc sigur nu mai trimit mailul.
lilina spune:
da Rox si noi mutam dintr-o camera in alta singurul calorifer electric pe care il avem, in principal sta la Vlad in camera si in baie. in bucatarie dam drumul la aragaz si in living aerul conditionat pe cald... ne descurcam cumva, avem termoinstant la baie, deci avem cum sa facem dus. Ma intreb oare cat o sa fie factura la curent . Speram ca luni sa avem utilitatile functionale... speram. Pana atunci stam la inghesuiala