Bucurii de sept-oct 2006 (7) LMA!!!
Raspunsuri - Pagina 9
MamiLili spune:
Salutare, dragele mele! Ce fac mamicile de Bucurii? La multi ani tuturor Bucuriilor din partea noastra! Totodata, felicitari celor care au reusit sau sunt pe cale de a avea mici surioare si fratiori de Bucurii. Mi-a fost dor de voi, de gasca de la Iasi, de fetele cu care am conversat si-am ras de-atatea ori. Din cate stiu, unele s-au raspandit prin lume (Irak ar fi un exemplu - in special de curaj), noi ne-am mutat anul asta, cu arme si bagaje, catel si purcel in Anglia, la mare, pe coasta de sud. Mathias a inceput scoala, vad ca i-e bine si prinde repede. Cam asta-i pe scurt. Va doresc numai bine si va imbratisez cu drag!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
MamiLili, ce mult ma bucur ca ne-ai scris! poate ca vei reusi s-o faci mai des de-acum incolo! Felicitari si adaptare usoara in Anglia!
Eu mi-am luat ieri o zi de medical ca sa merg la spital sa vad ce-i cu ochiul. Am pierdut juma' de zi pe holurile spitalului ca sa-mi spuna ca e doar o infectie usoara care va trece de la sine si sa-mi pun comprese cu apa rece. De la mine putere mi-am comandat un Visine si mi-am facut comprese cu ceai de musetel dar sunt foarte suparata ca am pierdut o zi degeaba. Asta e...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 26+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
lilina spune:
bunaaaa, ce faceti frumoaselor ?
hei MamiLili, sa va fie de bine acolo unde v-ati mutat... multumim de vesti, pupam copilu'
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, va ofer , ceai sau cappuccino fierbinte! Aici sunt 6 grade, brrrr.
Eu m-am trezit azi cu o ora si ceva mai devreme si nu am mai putut sa adorm, mi-am facut un ceai fierbinte caci simteam o durere in piept si spate, mi-am pus miere si lamaie multa si a fost ceva mai bine. Sper sa nu ma ia vreo gripa ca numai asta imi mai lipsea.
La multi ani, Vlad Andrei! Eloise, poate mai treci pe la noi!
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
Crisnemes spune:
Lexi, ma inscriu eu la o cafea , la noi au fost 2 grade si bruma de un deget afara. Azi noapte a fost luna plina poate de aceea nu ai prea avut somn eu cu siguranta am simtit, in total am dormit cam 2-3 ore toata noaptea.
MamiLili- ma bucur ca ai dat un semn de viata. Sa aveti parte de noroc pe unde sunteti si te mai asteptam cu vesti.
La Multi ani! Valad Eloise ete asteptam sa ne saluti si sa ne dai vesti despre voi.
Sanatate TUTUROR.
GETY spune:
Buna ziua!
Wow! Mammilili, felicitari! Angla este tara in care as fi vrut sa ma nasc! Sa va fie de bine scriu si eu ca "adaptare usoara" nu-i cazul.
Asa creste Maria Diana
My weight
GETY spune:
Continui, ca intre timp a venit mama si apoi un pic de .
Mamilili, nu e cazul, pentru ca voi mai tot timpul ati calatorit in afara tarii. Cel putin tu nu stateai locului o clipa.
Si noi am vrea sa plecam, Anglia ar fi ideal, dar nu stiu de ce, ceva ne opreste. Poate ca varsta, poate ca nu stim cum ne-am descurca cu locul de munca si locuinta, mai ales ca nu avem pe nimeni acolo.
MamiLili, chiar as vrea sa citesc "povestea voastra de succes".
Sunt un pic necajita, ca asa a fost o vreme ca nu au iesit inca opinticile. Si-mi facusem planuri mari cu ele. Maria inca mai doarme, desi nu e de acord cu somnul de pranz.
Asa creste Maria Diana
My weight
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani Mathias, Luca, David Stefan, Vlad si Vladimir Alexis! Un special pentru mamiLili si Syb! Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si voiosi!
Gety, ce-s alea "opintici"?
Fii-mea e iar racita, pe timpul noptii face temperatura, are amigdalele usor inflamate... O tratam cu Nurofen, ceaiuri fierbinti, aerosoli si picaturi de Vibrocil in nasuc. Aaa, si crema mentolata pe pieptut plus comprese cu cartofi rasi la gat. Sper sa scape repede, ca deja m-am saturat, cum a venit frigul cum s-a imbolnavit.
Sambata am prestat un sirop de catina cu miere 100% naturala in care am adaugat si 1 lingurita de polen si cateva picaturi de tinctura de propolis. Am bagat totul in borcane la frigider si in fiecare zi luam 2 lingurite din acel sirop, amestecam cu apa si facem suc. Pe langa ca e foarte gustos, e si fff bun pt imunitate. Sa speram ca are efect.
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
GETY spune:
Lexi, vezi ca le zaresti in stanga paginii la "zacusca de ghebe". Foarte gustoase, mie si Mariei ne plac enorm.
Am pus 3 borcane cu catina cu miere, numai ca eu pun bobitele intregi, nu le sfarm. Astept sa se macereze si apoi sa-i dau si eu Mariei.
Multa sanatate Mariutei tale. Ma consum tare mult cand se imbolnaveste Maria. Din fericire tusea s-a retras aproape de tot, ii mai dau plantusin si sirop pentru imunitate.
Lexi, atentie la Nurofen. E periculos pentru stomacel. Eu am inceput sa-l inlocuiesc cu un siropel cu Paracetamol.
Asa creste Maria Diana
My weight
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Gety, nu mai vad zacusca de ghebe in stanga paginii dar o sa dau o cautare pe google, poate vad si eu niste poze.
Nurofen nu-i dau decat de maxim 3 ori pe zi, dar, de cele mai multe ori, doar dimineata si seara.
Azi, desi s-a simtit mai bine, am fost totusi cu ea la doctor ca sa fim siguri ca nu are nimic la plamani. Doctorul ne-a linistit, ne-a spus ca nu-i nimic grav, e ceva viral si ne-a dat un sirop pe baza de plante contra infectiilor virale. Se da cate o lingurita din ora in ora in faza acuta a bolii, apoi cate o lingurita de 3 ori pe zi. Sunt curioasa daca va avea efect la ea. Doamne ajuta!
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul