Clasa I * 2011 - 2012 [5]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Frumusica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Citat:
citat din mesajul lui Soleil

Ba da, Liviana, eu inteleg ca se dau la romana si la matematica.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Pai in linkul de la Inaf78 zice ca dau teste cei din cl a IIa si mai sus.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

Neata mamici !

Scolareii vostri vorbesc cu "dumneavostra" ?

Neata. Nu te consuma prea tare pentru incident, niciunul din copii nu e invatat sa vorbeasca cu dvs. Insa li se cere cam peste tot.

Noi am avut discutia aceasta cand am mers sa vedem una din potentialele scoli la care sa o dam. I s-a atras atentia fetei ca nu s-a adresat cu dvs. si apoi si mie ca nu am invatat o.

Acum li s-a precizat sa nu se adreseze cu Miss Alina cum s-ar fi astetptat ei, ci cu "dna invatatoare" si sa vorbeasca cu dvs. Nu stiu cat le iese in practica, insa in teorie asa trebuie. Eu am intrebat pe fie-mea cum ii zici cand vrea ceva si mi a raspuns: "Dna Invatatoare, va rog frumos sa imi dati caietul sau imi permiteti sa iau apa?".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

http://subiecte.edu.ro/2012/testeinitiale/primar/

teste dau si cei din cls a 1-a.
cei de la minister vor tine cont de rezultatele celor din cls a 2-a pana intr a 12-a la elaborarea subiectelor ptr Bac, examen de cls a 8-a, si ptr la anul ptr testele din cls a 2-a, a 4-a, a6-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Si noua ne-a zis invatatoarea la sedinta cu parintii ca dupa primele 2 sau 3 sapt se vor da niste teste de stabilire a nivelului de cunostinte, insa ne-a precizat f clar ca nu avem ce lucra cu ei acasa, pregati, etc fiindca testele astea vor sa stabileasca exact cum e copilul, la varsta asta inca nu vorbim de a se pregati pentru ceva.

Cat priveste modul de adresare, eu cred ca au tot timpul sa invete. Si-al meu amesteca DvsDna Anca cu Tu Dna Anca, dar nu se supara nimeni.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Soleil
In alta ordine de idei, se pare ca avem de dat teste: stirea pe www.hotnews.ro/stiri-esential-10137377-evaluarea-initiala-elevilor-ministerul-educatiei-publicat-online-modele-teste-initiale-baremele-evaluare.htm" target="_blank">hotnews

Da, avem de dat teste. Ieri a fost sedinta la inspectorat pe aceasta tema si ni s-a comunicat aseara la sedinta despre evaluarile initiale. Se vor da incepand cu 23 septembrie in toate scolile. La noi vor fi intre 23 sept si 1 oct.

Modelele de teste sunt orientative - in sensul in care nu se vpr utiliza exact acelea, dar obligatoriu toti invatatorii vor folosi acelasi tip de test. Noua ni s-a recomandat acest link pentru modele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_So

Am ajuns sa scriu la topic de scoala, nu-mi vine sa cred, parca ieri eram la "scutece"...

Hai sa traiesti, parca mai ieri eram colege.

Mult succes Marei la scoala!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flaviutza
Apropo, stie cineva ceva in plus despre acele testari nationale anuale? valabile din clasa 2, au si ei la 1 -a peste doua saptamani o testare, dar cu subiecte facute in scoala pentru verif cunostiintelor cu care au venit din gradinita. Invatatoarea nu e de acord cu acele testari nationale la varsta asa mici, dar cica vor fi obligatorii si ne supunem..

Nu am reusit sa aflu nimic la sedinta despre asta, oricum pana ajung copiii nostri in clasa a2a se mai schimba multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci, Ianf, m-am lamurit, deci dam teste. Probabil urmeaza sa aflam si noi de la scoala.

Carmen_So, bine te-am regasit la acest topic, te asteptam si la Capsunele cand poti. Nici la noi la scoala nu exista HI si sapun, banuiesc ca e o metoda generalizata ca d-nele invatatoare sa le tina in clasa si sa le distribuie la cerere. Din pacate situatia e ca pe vremea cand eram noi scolari. Cat priveste aerul conditionat, acesta probabil exista din bunavointa parintilor care au pus mana de la mana, nu a fost investitia scolii, daca ne referim la cele de stat. Investitia noastra la inceput de an a fost de 161 lei (fondul clasei, manuale etc), dar va mai urma o alta in scaune, yale noi la dulap etc.

Apropo de identificarea lucrurilor personale, si eu m-am gandit ca ar fi bine sa-i cos la uniforma ceva distinct, un semn dupa care sa-si recunoasca hainele. Inca nu stiu ce anume, any idea?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Ce fac mamicile care uita insigna? Azi m-am conformat si am prins-o pe ghiozdan.

Va povestesc imediat si de sedinta, deja am scris pe ici pe colo. Pana una alta voiam sa va povestesc despre mainile pline de cerneala dupa prima si singura zi in care au folosit stiloul. Nu stiu cum e la voi, dar eu una nu inteleg cum s-a facut asa. Sigur ca era haioasa, doar ca nu vad prea bine bluzele albe.

De azi incep bastonasele, oblice, pe jumatate de rand. Ma ia cu rau deja. Se pare ca vom avea prima tema de weekend...nici asta nu ma incanta, dar deh, odata si odata tot aici ajungeam.

Mergi la inceput