Clasa I * 2011 - 2012 [5]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

Supeeer povestea ! ... eu mai vreau si altele, te roooogg ... la noi in Abecedar nu sunt povesti asa frumoase

Manuela,
poveste nu e in abecedar, nici nu stiu ce-i cu el, cartea am primit-o de Craciun, dar apoi am vb cu bibliotecara :)

io le citesc indiferent daca ploia ninge e soare sau..etc cel putin o poveste pe seara si ei aculta cam non stop povesti cu CD. si imi plac si mie. uneori ma gandesc cu tristete ca nu mai am cui citi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

DidiAlex nu avem ce face, asta e programa. Sunt copii care la pregatitoare au lucrat mult peste nivelul subiectelor model. Asa s-a lucrat cu ei... o fi bine sau nu, vom vedea. La momentul respectiv mi s-a parut prea mult dar educatoarele m-au asigurat ca respecta programa iar copii sunt bine pregatiti si se descurca foarte bine.
Au citit, studiat, discutat si povesti, nu multe, insa au facut-o...Au facut insa si despartit in silabe, si identificat sunetul in cuvant, identificat litera de inceput si de sfasit a cuvantului...descompuneri de numere, mai mic, mai mare...inclusiv ecuatii (ma rog sub forma casuta plus 2 = 3)transpunerea acestor ecuatii in probleme inventate de ei...Nu au facut literele de mana si adunari cu trecere peste ordin. Cam atat are de invatat el in clasa intai. Daca se va plictisi sau nu la scoala, voi vedea. Anul trecut nu aveam cum sa il dau, nu avea 6 ani...iar un an a insemnat enorm de mult in dezvoltarea lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu nu-i printez nici un test. Am inteles de la el ca le-a dat ceva la scoala, a zis ca a stiut. Nu mi fac griji ptr el ca se descurca f bine.
De saptamana viitoare incepem si noi sa invatam. Luni ne-a spus sa i trimitem cu cartile si caietele speciale. Albert abia asteapta .
Doamna ne-a spus sa imbracam cartile, insa nu am mai gasit nici o coperta de carte In Carrefour Baneasa si nici in magazinele de pe langa. :( De unde-i cumpar coperti pentru carti si caietele speciale ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Anda, iei frumos carti si te prezinti cu ele la librarie. Nu vei fi singura, te asigur.
Doamnele de acolo stiu, din ochi, ce coperti se potrivesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Anda,pentru caietul de abilitati practice am folosit coperta de la blocul de desen,pentru matematica am folosit coperta de caiet studentesc;pentru abecedar...am luat abecedarul si am "probat" cateva coperti pana am gasit una marimea lui!!!
Ieri am facut exercitii cu stiloul!Pentru ca are vreo 6 bucati m-am gandit ca-i bine sa le incerce,sa vada cu care ar scrie mai usor!Bineinteles ca i s-a prins de mana unul cu Barbie!Am cautat un stilou care sa se deschida prin desurubare...dar n-am gasit...ceea ce inseamna ca cei din jurul fiica-mi risca sa devina dalmatieni la cat de tare trage ea de saracul capac de stilou!
Am facut ghiozdanul pentru maine cand are lb romana(2 ore),ed fizica si muzica.Cand a vazut cate punem pt lb romana(manual,caiet auxiliar,2 caiete tip 1 si caietul cu foaie velina),Ema m-a intrebat "Avem timp sa scriem in toate astea?"Raspunsul il afla maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, noi suntem la capitolul batalia intre frati, scriu cu greu in asemenea taraboi, dar nu mai vreau sa intervin.

Sa stiti ca nu am ajutat o cu nimic la teste, insa eu habar nu am ce stie si ce nu, m am bazat numai pe gradi.

Una peste alta noi ne am ocupat cu cumpaturile, mrersul cu bicicleta si o petrecere, ceea ce vom face si azi. Sa vedem de maine ce e de facut.

Superba povestea cu leul, o sa i o povestesc si eu Alexandrei.

Weekend frumos in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Eu nu-i printez nici un test. Am inteles de la el ca le-a dat ceva la scoala, a zis ca a stiut. Nu mi fac griji ptr el ca se descurca f bine.
De saptamana viitoare incepem si noi sa invatam. Luni ne-a spus sa i trimitem cu cartile si caietele speciale. Albert abia asteapta .
Doamna ne-a spus sa imbracam cartile, insa nu am mai gasit nici o coperta de carte In Carrefour Baneasa si nici in magazinele de pe langa. :( De unde-i cumpar coperti pentru carti si caietele speciale ?

La magazinele Micro am mai vazut coperti de caiete si carti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana,izi zic eu cu fratii, cand era sofia in clasa 1, ghe era f f mic si o deranja, asa ca ea a decis sa isi incuie usa si sa faca temele singura.. N-am facut decat f f f rar teme cu ea, daca era ceva ce nu stie,

testele respective sunt orientative, puteti sa le dati. Nu vad nimic gresit, porcul nu se ingrasa in ajun, stim bine.

Despre imaginatie pe tema data, nici a mea nu astat prea bine in clasa 1. Ba in primul semestru era jale cu romana si exercitiile alea de sunete si silabe. Acum scrie povesti si a luat premii si i s-a publicat o poezie:D
Nu va luati dupa scoala, ca nu sunt chiar super inteligente exercitiile astea.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Eu am cumparat hartie de ambalat de aceea maronie (kraft parca ii spune) si asa le-am imbracat. Ca sa nu fie triste le-am decorat impreuna cu abtibilduri. Abecedarul si caietele aferente sunt decorate cu zambitoare rosii, matematica are zambitoare galbene iar cunoasterea mediului zambitoare verzi (normal!)
Asta dupa ce m-am oripilat cautand prin magazine si, in plus, am si probleme cu Vizigotul care vrea ceva simplu domne, sa nu fie roz, rosu sau baltat!!!!

Nici noi n-am facut nici un test (oricum tot we am fost ocupati cu altele ca am avut doua petreceri, au copiii astia o viata sociala ceva de speriat ). Invatatoarea ne-a cerut, dealtfel, explicit, la sedinta cu parintii sa nu ii pregatim deloc pentru teste fiindca vrea sa=si dea seama care e nivelul clasei.

Azi dimineata al meu scolar s-a trezit cam greu. In primele minute era cam derutat si ma intreba de ce-l trezesc. Unde sa se duca? A, la scoala? Care scoala? A, sunt la scoala? Zaaaau? I-a luat ceva pana s-a dezmeticit si, minune mare, dupa aia a declarat ca musai trebe sa doarma la pranz macar o ora ca altfel moare de oboseala. Tare mi-e mila de el, sper sa intram curand in ritm.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

A inceput o noua saptamana si se pare ca de-acum chiar incepem scoala...

Printasem si eu modelele de teste, insa nu i le-am dat si bine am facut...prin urmare, acum le-am rupt si le-am aruncat la cos...no comment! Punct.

Va dorim o saptamana cat mai usoara si mai frumoasa si fara stress!

P.S.: Noi azi avem educatie muzicala, lb. si lit. romana - 2 ore si ablitati practice.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput