Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Miha tare fotbalistul ala!

Nu stiu daca da sau nu dependenta.Pe mine nu ma linisteau ai mei cu uscatorul de par , dar imi place si mie zgomotul si as dormi si eu cu zgomotul asta.

S-o trage de la aeroterma cu care incalzeau ai mei dormitorul cand eram mica ?

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Doamne, Ana, ce patanie, e incredibil ce li se poate intampla astora mici, o mie de ochi sa ai si tot nu-i poti feri! Pupam ochisorul, sa treaca mai repede
PS sa stii ca eu am sunat odata la 112 si nu mi-a raspuns nimeni.:O

Alexia, daca nu vrea ceai, las' ca apa e mai buna. La ceai organismul depune un efort sa-l digere, apa intra ca atare in toate procesele metabolice. Eu nu i-am dat Evei niciodata ceai, de la 5 luni apa si atat

De miercurea viitoare merge si zana mea la dansuri, au fost azi sa vorbeasca cu profa, nu e chiar cea pe care o vroiam eu, dar sper sa fie bine. Prea imi dansa toata ziua prin casa

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

pt seriale online
http ://vplay.ro/serials/ , stergeti pauza de dupa http. Am postat si pe FB linkul. inainte acolo ma uitam la orice serial vroiam , acum nu prea am timp.
Anaemi , ce sperietura , mi-a stat inima aseara cand am citit pe FB , slava Domnului ca e bine acum.
Printisorul meu face un pui de nani acum, e treaz de la 8,30. Mititelul mi se rupe inima cand ii dau siropul, el saracutul s-a invatat ca deja stie cam cand trebuie sa il dau si face gurita mare , abia asteapta. De ar sti el saracutul ce ii dau... noroc ca il pot da in ceai ca simplu nu il vroia la inceput.
Parca se anunta o zi mai buna caieri , sa nu vb aiurea. ceea ce va doresc la toate

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

doamne anaemi, ce patanie..m-am infiorat zau. sper ca toti sunteti ok acum!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Anamaria imi pare rau pt Filip, slava domnului ca e bine. Cred ca as fi lesinat si eu cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anaemi bine ca e bine Filip

Razvi e cu temperatura de aseara de cand a venit de la gradi. Am fost de dimineata si am facut un exudat faringian si o hemoleucograma sa vedem ce si cum.

Diseara trebuia sa mergem la o nunta...cred ca anulam totul daca continua cu temperatura cu nu pot sa o las pe mami singura cu amandoi.

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

noi suntem binisor. ma dispera colicii, mai rai de vreo cateva zile, mi-e groaza cand vine ora de masa ... il iau vesel si terminam urland , nu mai face ll de 2 sapt singur, ii pun termometru la 3 zile, in schimb are niste gaze ... mama, mama si ce uraut miros . mai nou scuipam suzeta cat colo si suge degetul ... il pregateste asa "frumos", scuipa suzeta si repede il baga ... eu il scot, ii bag suceta si tot asa ... ne "distram". ieri la toate supturile a scos sanul si a bagat degetul , la un moment dat a bagat degetul pe langa san si sugea la amandoua . sper sa reusesc sa il dezvat, mi-e groaza de supt degetul
in rest nimic nou sub soare, acelasi program, papat, plimbat, papat, somn, papat, plimbat si tot asa

salut gasca, ma duc la somn

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Laura, si Petru in ultimul timp a facut kk la minim 2 zile. Azi avea 4 zile fara kk. A facut putin mai devreme, cand ma pregateam sa iau termometrul sa incerc sa-l stimulez.

Mi-a citit gandurile.

El nu este cu degetul, el este cu pumisorii Si mamanca intr-o veselie.

Sau cand il tin in brate, unde simte piele se apuca ori sa suga ori sa ma linga

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Savvy eu nu am nici dr. Spock si nici alta carte de puericultura

Alexia f frumoasa invitatia! Faceti botezul tocmai la Pitesti?

Crisspy sanatate lui Razvi! Vad ca si Anastasia mea e cu muci...si a trecut abia prima saptamana de gradi

Adra felicitari pt micuta dansatoare! Unde face cursurile?

Mergi la inceput

Roberta cat mai aveti de dat siropel? Ziceai ceva de 6 luni parca?

Si dupa siropel, ce urmeaza? Alte investigatii? Sau va duceti periodic la control?

Of, of...ca tare greu mai este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Roberta cat mai aveti de dat siropel? Ziceai ceva de 6 luni parca?

Si dupa siropel, ce urmeaza? Alte investigatii? Sau va duceti periodic la control?

Of, of...ca tare greu mai este!

Da siropul trebuie dat 6 luni. Vom merge la o luna de la inceperea tratamentului pt a face analize la ficat sa vedem daca nu ii afecteaza ficatul.... daca e bine , speram sa scapam doar cu aceste 6 luni de antibiotic.Intre timp ne-am facut si noi analize pt ca a iesit si o mamica pozitiva la test. Bine macar ca noi suntem negativi, desi as fi preferat sa am eu si el nu... off

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput