Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV
Crispy tot la Casa Latina facem si noi, dar mi s-a parut suspect pt ca au cam toate datele libere. M-am linistit cand ai spus ca a fost ok la Razvi

Sper sa fie OK.

SI noi trebuie sa mergem sa vorbim la restaurant si la biserica, cred ca undeva la inceputul lui noiembrie o sa facem botezul.

La ce salon faceti botezul si cat este meniul daca poti sa-mi spui te rog. Am vazut si eu la ei pe site ca sunt o gramada de date libere.

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

E bine! I-am pus un paracetamol cand am venit de la dr! Doarme de vre-o 2 ore... Sa vedem mai pe seara...

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Sunt pe aici , doar ca va citesc de obicei cand ma mulg si mi-e cam grei sa scriu.Azi sunt cam down.... de bine ce mi-am laudat odoru , de ieri urla de m-a tampit... nu stiu ce sa aiba , e mai degraba un plans nervos decat de durere... colici cred ca nu mai are , desi am mancat zilele astea cartofi si am vazut ca spuneati ca nu sunt buni.
isi indeasa pumnul in gura si se enerveaza si tipa , doar pe umar se potoleste, dar nu ma mai tin balamalele a il plimb pe umar. d cand cu problemele astea cu tbc , ma panichez din orice si mi-e teama sa nu aiba ceva, sa nu planga de vre-o durere pe care nu o pot intui..
. Simptomele lui ar arata ca ies dintisori , dar e f devreme, m-am uitat in gurita si parca vad un punct alb jos, dare cred ca o iau razna de tot de vad si dinti deja. Are acum , la 2 luni , 5700kg si 60 cm , a luat bine si luna asta , desi de cand ii dau tratamentul are 2, 3 scaune pe zi din care unul e diaree. Dar si stau numai cu biberonul dupa el.. uneori mananca numai 60 , 70 , alteori 150.. nu are masa stabila deloc.. macar bine ca noaptea doarme bine si papa rar..
Ana si mi-e mie dor de perioada cand eram active toate...
Pufi , si eu as zice sa nu ii dai direct LP , incearca-l de abia dupa ce il pui la san.. altfel o sa scada si mai tare lactatia. oricum ei dupa 2 luni nu mai ia asa mult in greutate..poate e o faza trecatoare , poate ca s-a dezvolta mai mult din alt punct de vedere..
Miha te invidiez ca te plimbi mereu , eu sunt batuta in cuie in casa ... sincer decat sa umblu cu pompa dupa mine si biberoane , mai bine stau acasa
ups , vroiam sa mai scriu dar s-a trezit praslea

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Salutare

Ieri am fost si noi la vaccin...a urlat cand i-a bagat acul dar apoi am linistit-o rapid...a facut un pic de febra dar am rezolvat-o cu paracetamol.
E un copil asa cuminte cu toate ca e deja rasfatata ...mananca numai din picioare, trebuie sa ma plimb in timpul zilei cand papa, vrea mai mereu pe umar dar ii distrag atentia cu diverse...rade mai tot timpul cu mine cand facem goange si vorbeste si ea cu mine :) oricum ii dau voie sa faca orice ca imi dau seama ca timpul trece repede, si apoi o sa ma rog de ea sa ma lase sa ii fac tot ce vreau eu

Roberta nu iesi la plimbare? Te mulgi in permanenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Fetelor am vb cu Alinuff! Sunt bine amandoua, a umblat dupa niste acte, vor sa vina la bucuresti la un pediatru. In rest bine sanatoase!

Roberta, imi pare rau ca e mai agitat Gabriel! Poate totusi e o faza trecatoare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Ruxii , ba da ies la plimbare ,cum sa nu scot copilul de loc la aer.. ca doar nu stau cu pompa la san nonstop , dar nu pot sta mai mult de 3 ore fara sa ma mulg ca fac niste galme de toata frumusetea. Eu ma refeream la iesiri mai lungi , la plimbari prin oras , nu in cartier cate o ora...

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

multumesc mult fetelor pentru raspunsuri, am incercat la doua mese sa-i dau bibe dupa titi si a refuzat ceea ce inseamna ca este satul.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

multumesc mult fetelor pentru raspunsuri, am incercat la doua mese sa-i dau bibe dupa titi si a refuzat ceea ce inseamna ca este satul.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

bravo! eu as continua tot asa, dar probabil are si el o perioada de stagnare. oricum, mie 2700 de grame mi se pare enorm pt o luna, alex nu a luat atat de mult de la nastere pana acum

noi suntem binisor. ma dispera colicii, mai rai de vreo cateva zile, mi-e groaza cand vine ora de masa ... il iau vesel si terminam urland , nu mai face ll de 2 sapt singur, ii pun termometru la 3 zile, in schimb are niste gaze ... mama, mama si ce uraut miros . mai nou scuipam suzeta cat colo si suge degetul ... il pregateste asa "frumos", scuipa suzeta si repede il baga ... eu il scot, ii bag suceta si tot asa ... ne "distram". ieri la toate supturile a scos sanul si a bagat degetul , la un moment dat a bagat degetul pe langa san si sugea la amandoua . sper sa reusesc sa il dezvat, mi-e groaza de supt degetul
in rest nimic nou sub soare, acelasi program, papat, plimbat, papat, somn, papat, plimbat si tot asa

salut gasca, ma duc la somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ilida, ieri am fost la o prietena care e foarte afectuoasa cu copilul ei. Si are la jucarele!! Si mi a explicat ca pana in 3 luni, copii vad doar in negru si alb. Si mi a aratat cate jucarele i a luat la baiatul ei. Si am fost atat de impresionata!!! Dupa ce am plecat de la ea, am intrat in depresie ca nu sunt o mama buna, chiar daca suntem diferite, m am gandit ca trebuie sa ma comport ca ea fata de Imi si eu nu m am comportat asa! Of, ma doare capul cand ma gandesc....

Lisssa, Imi a mea doarme foarte putin ziua. Are vreo luna de cand doarme mai mult noaptea decat ziua!! Mie imi convine!!

Fetele, e a doua zi fara tiramisu si deja vad inbunatatiri in comportamentul lui Imi!!Nu mi a plans asa mult azi!!

Robertamultumesc de raspunsuri. Eu zic ca nu are nimic daca amani maxim 2 saptamani pana ii faceti vaccinurile. Prietena mea tot asa, i le a facut baietelului ei la 3 luni si 2 saptamani. Si eu i le as fi facut mai tarziu, dar cand mi a zis ca au liber pe 22 septembrie, am acceptat atunci. Mi e foarte frica!!!

Anaemisi Imi e la fel ca Petru. Vrea sa stea numai in brate, la verticala si cu fata ca sa vada. Vrea numai plimbata (nici vorba sa stau jos cu ea in brate).

SDCristian, eu nu stiu sa coc, asa ca nu ma pricep daca aluatul trebuie salat sau scos imediat. Scuze. Sper ca ti a iesit gustoasa prajitura. Vreau si eu o felie!!

Crisspy, Anaemi sper ca va simtiti mai bine mamici!

Roxybarbu, bravo ca rezisti tentatiei tiramisului!! Esti puternica. Bravo pentru fetita super cuminte, vreau si eu!!!! Doamne iti dai seama ce a trecut timpul de cand ai nascut?? Iunie?? Parca mai ieri era iunie!! Pufi si tu la fel, cand te gandesti ca acusi acusi bubu mic face 4 luni!!!

Anca, wow ce mult a dormit Natalia!! Ce ai facut sa doarma atata?? Sau poate a fost obosita dupa zilele de agitatie. La mine tot asa, o sa fie un botez mic, conteaza sa fie botezat. La mine, bunica o sa faca toata mancarea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Buna seara, dragi mamici si pisoi!

N=am mai intrat e de mult, n-am prea avut timp, ca numai bine de ce ma laudati ca am scapat de colici, am avut niste episoade... de-am crezut ca o iau razna... Robert n-a mancat la o masa de seara decat 30 de ml si-a inceput sa urle, de ziceai ca-i dau otrava, nu altceva!
Cu greu l-am linistit si eu, si sotul meu, plimbandu-l cu schimbul, apoi a dormit dus... pana la 7 dimineata. Azi a repetat figura. Ce s-o fi intampland, are ceva sau pur si simplu e o faza?

Roberta, te inteleg perfect, copiii nostri parca sunt frati. Cum povestesti tu de al tau, face si al meu - adica mananca 60-70 ml sau 120 sau 140. Nu e o regula, trebuie sa pregatesc mereu biberonul cu 120, dar nu stiu daca il va bea intotdeaunape tot.

Mai zicea cineva ca puiul ei scuipa sanul si-si suge degetul. Asa face si al meu. Scuipa biberonul si trage de degte de zici ca-i ambrozie, nu altceva. CAre-i explicatia? eu nu stiu ce sa mai cred, ca doar nu-i ies dintii... vrea sa-mi spuna ca nu-i e foame sau il doare ceva?

Ireth, ma intrebai ce lapte ii dau lui R.: laptele meu, muls, nu formula. Deci nu doarme peste noapte de la formula. Cand va avea si baby al tau 2 luni, va dormi si el noaptea, numai sa il obisnuiesti, sa ii dai ultima masa pe la 11-11,30, ca sa se trezeasca la 4, la 5... intr-un final pe la 6-7.

A mai cumparat/citit cineva Dr.Spock? mie mi se pare foarte buna, am mai scris asta.

Aveti alte recomandari de carti cu puericultura?

Pup si noapte buna!

Mami de Robert (7.07)

Mergi la inceput