Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(77)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

pana am scris eu mesajul v-a dat Simo cafeaua....
aveti cate doua acum :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neata

Multam de cafele !
Al meu e treaz de la 8...ma si miram de ce nu mai doarme, el care nu se trezeste pana la 9-10 ... era ud leoarca ... iesise pipi din pampers.
Acum l-a luat somnul, ma bag si eu cu el o ora
byeeeee

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

banii au intrat de miercuri seara
amu pt cine ii are la brd
sincer am si uitat de ei
poate mergem azi la cumparaturi
as vrea la mare, dar nush cum vom ajunge

ziki ne luam de mana, grase si frumoase, iar aia sa si vada de casa ei nu de altii, asa ma seaca femeile astea....cahhh

sanatate la pui, ma duc sa i culc pe ai mei

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata si de la noi

noua ne intra banii in jur de 17-18, uneori si 20 suntem la BT






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

hehe, ZIKI si eu aici am intalnit comentarii de genul asta, am ramas pur si simplu bouche bee, in Canada de dezobisnuiesti sa incasezi impoliteturi din astea. Acolo ma enerveaza ca tot ma perie si imi zic ce bine arat dupa doi copii cand eu stiu sigur ca arat si ma simt ca un butoias. Dar parca ai alt moral cand ti se mai face cate un compliment, cat ar fi el de nesincer si de complezenta. Eu n-am vazut clipul cand l-ai pus prima data, l-am vazut acum abia. Foarte fain. Inainte de Patrick m-as fi sfatuit sa ma relaxez. Desi mi-au dat multe mamici acelasi sfat, nu cred ca l-as fi urmat.

TUNDE- eu mananc demult de toate. Singura chestie care pare ca-l agaseaza in continuare e varza. Dar in rest - broccoli, conopida, fasole, mazare, linte la greu.

Kevinul e in continuare mucos si tuseste. Febra face foarte putin. Eu de obicei nu iau febra copiilor, nici n-am termometru cu mine. Mama are din ala de pe vremea raposatului, oare pot sa i-l pun in fundulet?
Vreau oricum sa merg cu el saptamana viitoare la un pediatru, sa mai cer o parere in legatura cu refluxul lui.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

DOLORESS, succes la pediatru!
Cu termometrul (eu am unul ultra-mega-super-hiper Braun de pus in ureche, dar jur ca-l prefer pe cel al bunicii): iei termometrul, il stergi cu spirt, il speli cu apa cu sapun, il clatesti, il ungi cu ulei de masline sau vreo crema hidratanta de bebei si i-l pui 2 minute in fundoaca, fara sa exagerezi cu impinsul. Daca bebe misca, sa nu tii tu tare, sa nu-l pocniti, Doamne-fereste!

WUDY, analize la kkutz ai facut? Proba de digestie, coprocitograma, mai exact... Uneori copiii nu iau in greutate cind nu digera, se numeste chestia asta sindrom de maldigestie: bebe maninca, nu digera si sta slabutz.

ROXX, ce-mi place, esti a naibii!

LORICH, ce mai ziceti, ce mai faceti?

MISSMJ, aerosolii sunt un aer cu sare (mama, ce exprimare! Anca si chimisto-fizicienele, voi sa nu cititi bazaconia!). Nu simti nimic diferit decit ca ai masca aia pe fatzuca. Si e posibil sa n-o vrea, sa traga de ea, acum, ca e f mic. Eu am zis ca-i fac Ilincai atunci cind doarme, sa intreb pediatra daca e voie.

In rest, nimic deosebit. A, Doloress, eu sincer prefer o vorba naspa spusa verde in fatza decit un comentariu politicos spus in timp ce omul gindeste vorba naspa. Mie toata politetea asta occidentala si transoceanica imi suna a ipocrizie. Eu-s mai neaosa, asa.

In rest, ziceam, nimic deosebit. Ioana e incintata de scoala dar eu-s terorizata de pauze. Ilinca e intelegatoare si ne lasa sa ne ocupam de pornirea aceasta. Nu sta in picioare (e drept ca nici n-am pus-o deloc) si nu merge de-a busilea dar se joaca frumos in fundulet cite o ora cu jucarioarele ei si bombane non-stop gîldi, gîldi, gildi si altele asemenea.

SHINES (mi-am amintit!), ai descris excelent forfota de la portile scolii... Cu umor si ironie si (din pacate) luciditate. Am ris! (si plins?)

Pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

hai ca am bagat 2 ore de somn cu andrei
acum ii gatesc...salau cu morcov si orez...doamne ajuta, sa pape
de 3 zile ma lasa in pace ziua...sta singurel in patut , face ture, se catara, cam 1 ora, dupa care se plictiseste. si il mut in camera goala...mai sta si pe acolo 1 ora pana il ia foamea si dupa somnul. ce inseamna sa nu il doara nimic. ptiu ptiu sa nu il laud prea mult.
nu mai are muci si mi-a raspuns stanciu...cica nu e nicio alergie...este evolutia bolii. sa imi fac griji daca nu trec bubitele in 3 zile. pe fata abia daca mai are...in schimb e plin pe piciore ... si pe coite are !
doloress imi pare rau pt kevinutz ... mai bine ai lua un termometru special de bebe...ala pt adulti e periculos , trebuie sa nu s emiste deloc. ai grija si bafta cu refluxul...si noi parca mai avem...ca se trezeste noaptea si cand il ridic inghite ceva...am inceput a il culc din nou cu o perna sub salteluta, dar degaba, ca nu sta asa, se muta , cade intr-o parte...dr a zis ca e posibil sa revina refluxul asta mereu pana la 2 ani...si sa bag nexium cand apare...dar nu mai bag...mai bine ma trezesc eu mai des, bag titi si adoarme imediat....decat sa mai bag medicamente in el, m-am saturat !

hai ca era gata sa ard pestele si legumele

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor daca va amintiti v-am zis ca finuta mea are magazin online de hainute www. hainutebabycolors.ro , are reducere 40% la toate hainutele de vara, daca vreti sa luati ceva puteti sa imi scrieti si mie pentru ca sunt la mine acasa, sunt de foarte buna calitate

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey fete dragi.
Scriu si eu repede ca tot raman in urma cu cititul. Sper sa revin "la normal" ca a fost nebunie pe la noi prin casa, am mai construit un perete (sotul nu eu, normal) ca sa delimitam spatiul cu pisicile... Greu, dar trebuie sa ne descurcam.

A venit in sfarsit Zana Maseluta si la noi, foarte darnica, cu 2 dintisori de sus deodata. Maraiala, agitatie, nebunie mai rau ca de obicei. Asa ca gata... am parasit clubul stirbilor~
Am si eu nervii facuti tandari si simt cum pic in butoi putin cate putin. Am tot ajutorul pe care si-l poate dori cineva de la sot, dar tot sunt nemultumita. Problema este ca sunt nemultiumita de mine, ca nu mai am timp sa fac nimic, am ramas in urma cu toate - dar imi vars nervii aiurea pe el. Si-mi pare atat de rau pe urma, dar parca nu ma pot abtine, asa ca o tot tinem in certuri de-astea aiurea asa... sa fie.

Patrick merge de-a busilea de nici la baie nu mai ajung fara sa fie "intre picioarele mele".
Covoarele eu le-am schimbat exact din motivul care zice si Ralu... ca nu stiam cu ce sa le curat. Asa ca ne-am luat de-astea stil "pres" ca pe vremuri, cum avea mamaie, doatr ca sunt viu colorate. Avantaj: le pot spala in masina de spalat la o saptamana doua!

Pe jos spal cu solutie de parchet (f putina) si apoi cu apa cu spirt. C-o fi bine, c-o fi rau...

Am cumparat si noi protectii de usa si de sertare de care nu sunt prea multumita ca tot isi poate prinde mainile in ele. Mi se par tare aiurea... daca gasiti sau stiti ceva mai "inteligent", da-ti de stire.

Peste vreo saptamana venim la Breaza si eventual la Bucuresti, punem de-o intalnire? Se baga cineva? Locatia nu este o problema, nu ne deranjeaza! Dar de preferinta si cu soti ca eu vin oricum si cu al meu,,, singura nu se poate~!

Nu mai stiu ce sa mai scriu... mai citesc si revin in limita timpului. Pup!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irinuka ai primit banii?

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput