ce mai colectionati?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

ML, super-frumoase "antichitatile tale"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delalex spune:

Eu colectionez de cca. 10 ani invitatii de nunta si botez! Le-am pastrat pe toate care le-am primit noi si mi-am imbogatit colectia de pe la frati si cumnati. Am in total vreo 70 :)
Piesa de rezistenta este invitatia de la nunta socrilor de acum 46 de ani :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Copiilor mei le plac pietrele, pietricelele si bolovanii, castanele si ghindele, insa nu avem o colectie pentru ca periodic le adun de prin casa si le arunc.
Fetitei celei mici ii plac penele si aduna aproape orice pana ii iese in cale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

ML, frumoase jucariile tale . Data urmatare cind ma duc in tara ma urc in pod sa vad ce a mai ramas din jucariile mele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu am colectionat bancnote atunci cand au inceput sa se tot schimbe.
Marea maea pasiune sunt obiectele vechi din gospodarie: fier de calcat cu carbuni( cu butoias si cu cocosel), piulite si rasnite din arama(sunt fascinata de tot ce este din arama si mai ales vechi!), cescute si farfurioare vechi din portelan, sifoane, telefoane din ebonita, nu mai vorbesc de clasica masina de cusut Singer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

mi-ati amintit de colectia mea de servetele. intr-adevar si mama se servea din ea - poate pentru cei mai tineri e o surpriza sa afle ca era o vreme in care nu se gaseau servetele dar macar imi cerea sa-i dau dubluri sau, cand le epuizam, cele care imi placeau cel mai putin. grea decizie! acum cativa ani buni i-am avut ca musafiri pe fostii nostri vecini, stabiliti in Germania, cu o nepotica nascuta acolo. atat de incantata a fost fetita de colectia mea de servetele, incat mama m-a sunat si m-a intrebat daca-s de acord sa i-o dea cadou. ei bine, si acum isi aminteste de ea, si inca mai spune ca e cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodata

mai aveam timbre, vederi - pe doua categorii, vederi propriu-zise cu peisaje, si vederi cu artisti. astea asa, cat de cat mai consitente. incercasem sa incropesc si o colectie de monede, dar nu mi-a prea iesit.

acum colectionez... pisici in afara de cele doua in marime naturala, am o groaza de bibelouri-pisici (din cand in cand mai zic "stop"! ca nu mai incap, si asta inseamna stop si pentru mine sa mai achizitionez, si pentru colegi sa-mi mai faca cadou; apoi urmeaza cate-o rearanjare, si descopar ca mai incap le-am numarat acum de curiozitate - mi-au iesit 33), plus: ceasuri de perete si de masa, covoras la usa, aspirator de masa, oglinzi autocolante in baie, suport pentru diverse tot in baie, suport in care pui lumanare ambientala, cani, farfurii, scrumiere, cratite, fata de masa, termometru de camera, pusculita, lampa de veghe, perne ornamentale, papuci de casa, pijama, tricouri, 3 pandantive de aur (astea au fost cel mai greu de gasit - si recunosc ca unu-i de fapt doar suflat cu aur), o multime de brose, umbrele, vreo doua gentute (e drept ca le port doar vara la plaja), port-tigarete, toc de ochelari, portmonee, magneti de frigider, huse telefon, bijuterii telefon, calendare, un sapun pe care nu ma-ndur sa-l folosesc, recipiente pentru sare si piper, jucarii de plus, brelocuri, semne de carte magnetice... si cam atat

recunosc, a fost si amuzanta, si terifianta enumerarea. oare-ar fi cazul sa ma opresc? sau mai bine fac un ban cinstit? la Amsterdam am fost (normal ca nu puteam rata asa ceva) la Kitten cabinet - un muzeu pe tema "pisica". ok, eu postere vechi de 100 de ani n-am, dar la restul zau ca stau mai bine ca ei as putea sa pun si eu o taxa de intrare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mianna, eu am o unica pisica din lemn. Si niste jaguari (din diverse materiale).

da' eu te rog sa-mi promiti ca n-ai sa ai niciodata-niciodata, "bibelouri"-pisica acoperite cu blana de pisica adevarata. Asta mi se pare ingrozitor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mik

da' eu te rog sa-mi promiti ca n-ai sa ai niciodata-niciodata, "bibelouri"-pisica acoperite cu blana de pisica adevarata. Asta mi se pare ingrozitor.

daca te referi la ce ma gandesc eu, nici macar nu-mi pot imagina asa ceva (de animale de-alea impaiate vorbesti? oricum n-am vazut vreun animal domestic impaiat, din fericire).

dac-o luam insa altfel, la cata blana le cade alor mele, o parte din ea ajunge si pe bibelourile-pisica totusi, nu suficient cat sa le-acopere (e mare lenea mea, dar nici chiar asa de mare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mianna, am vazut niste chestii complet oribile : niste chestii din ghips acoperite cu blana (piele cu par) adevarata de pisica.

Animale impaiate vedem cu totii la muzeu, dar asta e altceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Mianna, am vazut niste chestii complet oribile : niste chestii din ghips acoperite cu blana (piele cu par) adevarata de pisica.

Animale impaiate vedem cu totii la muzeu, dar asta e altceva.

Mik.

aham. acum inteleg. n-am intalnit asemenea oribilitati, chit ca daca-s undeva unde se vand multe si marunte, printre care si ceva ce are legatura cu pisica, sigur nu-mi scapa

eu ma refeream la vagi amintiri din copilarie, cand mai vedeam prin cate-o casa un jder (cred ca jder era) impaiat. din seria cu capul de cerb incornorat atarnat deasupra usii

Mergi la inceput