ce mai colectionati?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Eu sunt scorpion

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Si eu la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Frumos subiect!

Copil fiind am colectionat timbre; surprize de la guma de mestecat, dar si gumele intregi; tigari (desi nu aveam nici un fumator in familie); vederi; poze cu gimnaste (asta dupa evenimetul Montreal cu Nadia); servetele, bani vechi.

Acum colectionez lingurite (suvenir) si vederi. Mai am si magnetzi, bani cu emblema locului pe unde am fost( nu prea stiu cum sa explic, dar sigur stziti: bagi de ex. 1 euro si 5 centi si, banutzul de 5 centzi, dupa ce invirti o roata, imprima un monument istoric, de ex.). Fata colectioneaza papusele micute...

Apropos de zodie...eu in sunt zodia "fecioarei"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu sunt sagetator.

Helbi, fi-miu strange banuti imprimati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

Eu sunt sagetator.

Si eu la fel

Mi-am adus aminte, imi plac jucariile mecanice din lemn, hartie, tabla, materiale textile, orice numai sa se miste (pe unele le fac pt. copiii mei sau impreuna cu ei). Si jucariile, in general, mici, amuzante, vechi, daca se poate . Am zis ca fac poze, ploua de o saptamana aproape zilnic, am reusit sa fotografiez doar un joc de carti vechi (poate sa fie din '50??? Il am de la verisoara mea, unguresc cred, Fekete Peter, un fel de Popa Prostu. Au inceput sa se rupa cartile pe ici colo, imi e drag de nu mai pot. Ma amuza desenele, are si doi pionieri pe undeva. Aici este (detaliile sunt in foto care urmeaza):

http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/Franturi%20din%20copilarie/?action=view¤t=SAM_4558.jpg

La tzara americana (poze)

"Un fluture (de noapte) pe zi si alte " (tot poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Helbi si copilasii mei au inceput sa stringa monede de monumente istorice, unele sunt foarte dragute. Dar e inca mica colectia.

Vederi am intr-un sertar, si pun de fiecare data cite unele in el.

Eu sunt rac. (mic si al dracului).

rugaminte la voi : are cineva papusele de plastic de pe vremea noastra sa-i arat fiica-mii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Noi ne-am apucat de colectionat bani de prin diverse tari. Inca nu avem colectia aranjata "artistic", insa baiatul cel mare a spus ca ar vrea sa ii cumparam un album special, sa vedem unde vom gasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nicoleta, bancnotele le puteti pune cite 2-3 in posete de plastic transperente si totul intr-un clasor cu arcuri.
Daca tu ai rabdare, le poti coase finutz si decupa transversal; adica sa faci "buzunare" cit sa incapa bancnota + 0.5-0.7cm in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Foarte faina ideea. Eu le-am pus si in albume foto

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Viviana, ce fel de betisoare de la inghetata? Din acelea din lemn pt. popsicles? Si ce sunt bilutele din rezervele stilourilor ?
Interesanta colectia sotului tau. Al meu, am ajuns la concluzia ca..., praseste garduri (si porti), vorba cantecului

Pe langa subiect, Aschiuta, ce ne-a placut "Familia mea si alte animale"! Am vazut filmul, apoi am aflat ca exista si carte, oare la ce varsta merge citita? Fascinanta scena cu gandacii zburatori legati de sforicele !

Cricor, as vrea si eu sa vad semnele de carte, nu le faci o poza? Daca ai timp, sa nu-ti dau de lucru...

Am fotografiat cateva papusele, desi, s-ar putea sa nu fie ce cauti, Mik. Prima este cea mai tinerica, celelalte sunt de-a dreptul baboaie si mosi, daca e sa te iei dupa anul in care au fost facute. Mititelul de baietel cu palariuta verde si "Leder"hosen imi este cel mai drag. Cred ca, in curand, ii vor cadea bratele si piciorusele, abia se mai tin, cine stie prin cate manute de copil a trecut?

Am tras in poza si doua ascutitori papusi, un landou, un set de Matrosca adus de cumnata mea din Alaska de la un magazin de suveniruri rusesc si cateva animalute din lemn miscatoare (desi ale noastre sunt noi, poate le tineti minte pe cele din copilarie; le faci sa "danseze" impingandu-le cu degetul mare in baza; apropo, unde s-a dus postarea lu' Tanti Zavaidoc (am si o vacuta pe acolo )? Frumoasa ideea de a colectiona povesti !

Aici sunt vechiturile mele dragi:

http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/Franturi%20din%20copilarie/

La tzara americana (poze)

"Un fluture (de noapte) pe zi si alte " (tot poze)

Mergi la inceput