Mama catre fiu 10 ani:Tatal tau a vrut sa avortez!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_04

Citat:
citat din mesajul lui ancoradu

As dori ca raul din sufletul lui sa se fi coborat asupra mea...dar asta va ramane de vazut....

Raul din sufletul unui copil de 10 ani??????????????????? a coborat asupra ta????!!!

De unde va adunati fratilor...cred ca e epidemie...
Daca partenerul meu ar fi avut asa idei nu ii spuneam copilului ca taica-su a cerut sa fie avortat. ci ca a murit! Iar tie sub nici o forma nu iti mai raspundeam la tel in vecii vecilor....

cred ca vroia sa spuna ca toata durerea="raul" care apasa sufletul acelui copil sa fie "purtat" de el, de tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si sa stii Ancorradu ca mama a procedat foarte bine spunandu-i ca discuta acsa.Nu se face circ in public.Acasa insemnand ca va duceti toti trei si discutati.Daca nu ai fost in stare sa fii langa ei si ai sfatuit-o de mult sa faca avort pentru ca te temeai de o relatie adevarata,cu raspunderi si obligatii,(cel putin pentru copil)e vina ta.Si a mamei ca orice ar fi nu folosesti termeni duri cu un copil cat o fi el de matur in gandire la 10 ani.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Poate am gresit ...si imi cer scuze in acest caz.

parintii mei au divortat de 30 de ani. pe tatal meu nu l-am mai vazut de vreo 20. Acum 1 an a luat nr meu de tel de la mama si m-a sunat sa-mi reproseze ca nu l-am mai sunat nici macar sa-l intreb daca mai traieste,ca e singur si maine poimaine moare in casa si nu are cine sa-l gaseasca, ca m-am casatorit si nu l-am invitat la nunta ...etc etc

Ei bine pt mine el ca tata NU EXISTA. eu nu am tata. Si cine ma intreaba la fel raspund. Nu a platit pensie alimentara, nu i-a pasat daca am cu ce sa ma incalt, nu stie nici macar ce culoare imi place, nu m-a sunat niciodata sa ma intrebe daca mai traiesc! Si acum dupa atatia ani si-a adus aminte ca are si el copii??????
Imi venea sa-l intreb daca nu ii este rusine sa imi ceara sau sa-mi reproseze el mie ceva... dar nu am putut. atatia ani de educatie nu m-au lasat!
Educatie pe care MAMA singura mi-a dato!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

ela_04 - istoria copilariei mele nu este cu absolut nimic diferita de a ta. As fi putut spune ca-mi citesc povestea propriei mele copilarii...cuvant cu cuvant.

Cu toate acestea, copilul meu are o relatie minunata cu tatal ei si nu mi-as fi iertat niciodata daca n-ar fi avut-o din cauza ca nu stiu ce interpretare as fi dat eu sau ca m-as fi victimizat (avand in vedere experienta copilariei mele) intr-un mod distructiv pentru copilul meu.

Mie mi se pare o diferenta de la cer la pamant intre tatal meu sau al tau (care ne cauta doar cand au nevoie de ajutor) si Ancoradu. Este vorba de implicare, responsabilitate si interes, ca sa nu mai vorbim poate si de sentimente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Foarte evaziv raspunsul tau. Ori e laie ori balaie: Te intalnesti cu copilul tau frecvent si constant? In ce fel participi la viata lui? Ai fost o prezenta constanta in viata lui sau ai aparut cand era deja mare? Cum se face ca afli abia acum ce i s-a spus despre tine?
Daca nu spui decat ce-ti convine tie cu ce te ajuta sa-ti spunem noi ce merita o astfel de femeie? De undeva vine rautatea asta. Relatia voastra s-a terminat prost asta e clar, altfel nici o femeie normala nu-si invenineaza copilul asa.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Nici o femeie normala nu-si invenineaza copilul in felul asta, indiferent cum se termina relatia. Ce are ea cu tatal copilului, ar trebui sa fie intre ei, asa ceva nu se spune unui copil! Si voi tot pe ancoradu sariti cu gura? (nu neaparat tu, Andoroix, eu vorbesc de toate cele care l-au criticat si i-au cerut explicatii si au presupus ca el nu are o relatie cu copilul.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Tu ai vrut copilul? Sau ai cerut sa faca avort?

Finn Constantine 15.10.2009

Nu are nici o importanta; sa fii urlat ancoradu "AVORT!" 9 luni de zile, asa ceva nu se spune copilului!!! NU de o mama careia ii pasa de sufetelul si sentimentele propriului copil!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_Iulia

Mie mi se pare o diferenta de la cer la pamant intre tatal meu sau al tau (care ne cauta doar cand au nevoie de ajutor) si Ancoradu. Este vorba de implicare, responsabilitate si interes, ca sa nu mai vorbim poate si de sentimente...

si fiul meu are o relatie minunata cu tatal sau pe care am incurajato si o sa o incurajez pana cand nu o sa mai fiu. Pt ca stiu ca indiferent cum se va derula relatia dintre noi doi el va fi mereu un tata caruia ii pasa.
Dar acest om cred ca nu este departe de tatal meu. De ce? Pt ca evita sa raspunda la intrebari gen..."ai tinut legatura cu fiul tau in astia 10 ani?"
Cred ca l-a vazut si el acum dupa cativa ani ...cand copilul nici nu-si mai aducea aminte cum il cheama, maica-sa s-a plans ca nu se mai intelege cu el...ca are note mici...etc...ca orice mama...si s-a trezit barbatul din el facand pe tatal perfect.... "pai mai copile ......"normal ca la 10 ani i-a sarit si lui ...toate frustrarile din mica viata si o fi spus de cand si pana cand ma tragi tu pe mine de maneca, ce fac cu viata mea...Un strain de pe strada sa te ia pe tine la intrebari si te apuca toti nervii da'pai un copil de 10 ani care nu stie ce e aia autocontrolul si cum sa menagerieze o situatie de acest fel.
Omul acesta si-a adus aminte dupa 10 ani la fel ca si tatal meu ca are si el copil si acum mai vrea si mangaiat pe umar ca vezi doamne femeia care i-a crescut copilul e o scorpie.
Nu. Acea femeie nu e o scorpie. Daca ai sti cum se creste un copil draga Ancoradu i-ai ridica statuie!
Iar tremuratul si plansetul copilului arata nu ura. Ci neputinta si frustrarea pt ca tu nu l-ai iubit indeajuns incat sa fi langa el iar acum vi cu reprosuri si incercand sa-i dai lui lectii.
Cata ipocrizie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io nu stiu de unde atatea deductii ca omul si-a vazut prima data copilul acushica, abia cand a facut 10 ani; reiese asa ceva din postarile lui, caeu nu vad?! Dimpotriva, spune ca "nu vrea sa rupa relatia cu fiul sau", rezulta ca avea deja o relatie, nu ca l-a vazut prima data alaltaieri sau cand naiba.
Dar nu conteaza cine e initiatorul topicului si ce a facut la viatza lui: subscriu parerilor ca o mama NU trebuie sa spuna asa ceva copilului (mai ales unul de 10 ani!!) in nicio circumstanta, oricata ura ar orbi-o, oricata frustrare ar fi acumulat...caci asta nu e o "razbunare" pe fostul partener, asta e un atac la sufletul nevinovat al copilului, eu nu stiu ce mama intreaga la cap ar face asa ceva...
Singura circumstanta atenuanta ar fi ca ea sa nu-i fi spus asa ceva in mod direct copilului ci el sa fi auzit in mod accidental si nefericit o comnversatie care nu era adresata urechilor lui...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Ilinca nici daca l-a vazut de 10 ori in 10 ani nu are dreptul de ai reprosa ceva. Atata timp cat tu nu esti tata decat "natural" ....eu una nu vad rostul...
Cand ai o relatie cu al tau copil nu vezi dupa 10 ani ce idei i-a sadit ma-sa in cap.

da. sunt de aceasi parere in ceea ce priveste "avortul". Nici o mama sanatoasa la cap nu spune asta direct unui copil. Indiferent cine e tatal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mama cate interpretari...
nici eu nu vad nicaieri scris ca 10 ani l-a durut in bascheti de copil si nici nu vad ca reproseaza ceva....mie mi se pare ca omul incearca sa caute la noi niste idei, solutii. unde e problema ca au stat fiecare la casa lui?
gresit din partea mamei...ft rau...cineva zicea ca o fi zis la furie, frustrare...ma scuzi dar nu spui asta la furie, la frustrare, propriului tau copil, pe care se pp ca l-ai dorit mai mult decat tatal. chiar nu conteaza daca i-a cerut sa faca intrerupere de sarcina, al meu viitor ex l-a dorit enorm (cel putin asa sustinea) si acum il doare la baschetil, e mai bun??? na...eu te sfatuiesc sa iti musti limba si sa mergi mai departe, implica-te atat cat poti in viata lui, persevereaza aratandu-i ca te intereseaza persoana lui indiferent cate din astea vei auzi, vei intampina...nu abandona daca nu-ti doresti asta si nu stiu, poate nici mamei lui nu-i cazul sa-i 'reprosezi' nimic (reactia ei, din cele descrise de tine ...'vb acasa' e genul de reactie a omului care se simte vinovat), eu una n-as face-o pt ca posibil ca mai tare sa o 'agiti'. nu-i da motiv copilului sa-si confirme ca asa e, cum a spus mama lui. 'succesuri' si nervi tari...ca-ti trebe

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput