Floricele mai-iun2010.Felicitari Nana,Tigruta (5)
Raspunsuri - Pagina 2
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Neata ! Multumm Cris de cafea eu am mare nevoie, asa ca am servit o cana mare mare Admirat pe FB poze de domnisoare frumoase s blondine, Sofia si Adelina balacindu-se Cel mai tare am invidiat-o pe Nana cand am vazut ce de ajutoare a avut la mare, ala da concediu,4 adulti / copil, pe cand la noi a fost doar 1 adult / copil Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Vreau si eu parintii mei!
Onana spune:
Buna dimineata!
Multumim de cafea, Cris, nu stiu daca ai facut destula, eu sunt la a 2-a si nu simt energia..
Noapte grea la noi, Matei 2 treziri (in care a vrut sa stam cu el cate o ora pana a adormit), Tudor treziri...fara numar. Dis de dimineata plecat cu Matei la pansat, e mai bine, slava Domnului, dar pana luni are tratament si stat cu piciorul in sus, speram luni la control sa ne zica ca e totul ok.
Iar lui Tudor i-au aparut azi niste bubite mici si multe pe tot corpul, cred ca Theo a avut dreptate si e roseola.
Iar eu am avut aseara o petrecere a burlacitelor, se marita cea mai buna prietena sambata, care e si gravi, iar eu nu am putut merge, ca am copiii bolnaviori, plus ca m-am gandit sa ma si odihnesc un pic, nu-mi permit nopti pierdute. Asata cu odihna nu prea mi-a iesit..
Cam astea-s noutatile noastre, stau uneori si ma intreb cum este omeneste posibil sa te poti ocupa de 3 copilasi? Mi-as dori, mi-ar placea, insa mi se pare un vis de neatins, eu abia ma descurc cu cei 2, nu vad de unde timp si resurse pt mai multi
Va si o zi frumoasa sa aveti!
Ioanact spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 Vreau si eu parintii mei! |
Buna!
Multumesc pt !
Sa inteleg ca bubu e ??
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
cris_09 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ioanact
Buna! Multumesc pt ! Sa inteleg ca bubu e ?? ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Vreau si eu parintii mei!
bubu30 spune:
vai de capul meu ca abia ma descurc cu cei 2 ”alpinisti” care se catara non stop pana la ultimul raft de pe mobila, numai o burta nu mi-ar mai lipsi
r_ocsy spune:
Salut!
Cris : eu am baut cafeaua acum , mi-au mai lasat fetele putin .
Bubu : multumim pentru complimente ! Sa stii ca si eu m-am gandit ca Nana a avut parte de multe ajutoare in concediu ... dar cum spunea Cris, o iertam ca e graviduta .
Sorana : va tin pumnii ca sa treceti cu bine peste necazul cu piciorul bolnavior al lui Matei. Antibiotice i-a dat pana la urma sau nu ? Sanatate si celuilalt pici !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Onana spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Sorana : va tin pumnii ca sa treceti cu bine peste necazul cu piciorul bolnavior al lui Matei. Antibiotice i-a dat pana la urma sau nu ? Sanatate si celuilalt pici ! R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Rocsy, multumim, Matei este in sfarsit mai bine, desi tot cu bandaj si cu repaus pana luni, cand mergem iar la chirurg sa-l vada. Antibiotice i-am dat, cu toata impotrivirea homeopatei, asta e, nu vreau sa risc sa mai ramana vreun pui de stafilococ pe-acolo, si-asa am fost la un pas de afectarea articulatiei, ceea ce era chiar un mare necaz. Slava Domnului, suntem mai bine!
Si am vrut sa-ti zic pe FB, dar nu stiu daca am mai apucat, mi-au placut tare pozele cu voi la mare, iar Sofia este superba si iti vine s-o mananci, cred ca o pupi non stop
Ioanact spune:
citat din mesajul lui bubu30 vai de capul meu ca abia ma descurc cu cei 2 ”alpinisti” care se catara non stop pana la ultimul raft de pe mobila, numai o burta nu mi-ar mai lipsi Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Imi cer scuze, ca am inteles gresit!
Chiar ma gandeam cum te descurci cu cei doi si cu burta...
Ai m scris intr-un mesaj ca ti-a fost frica de "spartul valurilor", sa nu veniti acasa 6.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
bubu30 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Imi cer scuze, ca am inteles gresit! Chiar ma gandeam cum te descurci cu cei doi si cu burta... Ai m scris intr-un mesaj ca ti-a fost frica de "spartul valurilor", sa nu veti acasa 6. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
Alina, chiar nu trebuie sa iti ceri scuze ca nu ai suparat cu nimic, eu doar m-am amuzat teribil cand am vazut intrebarea ta legata de , mai ales pt. faptul ca eu nu lucrez la proiectul bb3 sau bb 3+4, vreau sa ma opresc la cei 2 pe care ii am deja
Chiar il tachinam pe sotul meu acum cateva luni si il intrebam daca nu mai vrea 1 copil sau 2, pt. ca inainte sa avem copii eu ziceam ca imi doresc unul el zicea ”cel putin 2, preferabil 3”, iar acum cand a vazut ce inseamna cresterea a 2 copii simultan imi raspunde ”Nuuuuuuu , imi ajung astia 2”
Si cu spartul valurilor glumeam doar, eu cel putin nu cred in asa ceva.
si