Floricele mai-iun2010.Felicitari Nana,Tigruta (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Bunaaaa!

...Mai apar si eu, sa nu ne uitati

Cata, felicitari pt baietzel, si eu zic ca te vei descurca minunat, plus ca ai noroc sa fii mama si de fetita, si de baiat! E foarte frumos Dar e oare sigur ca e ? Sarcina e inca micuta, nu?

Nana, pt Ade, ce dulce e cu "mai siiis" Tie spor la renovat si mai zi-ne de burtica, cum mai esti? Ah, nu stiu daca ai vazut, iti trimisesem un pm mai zilele trecute

Cris, bafta la job, iti zic si aici! Sa ne pove impresii.

Nico, tare "mutulica" al tau, cum stie el cand e bine sa auzi si cand nu

Despre noi, ce sa zic, din boala-n boala, cum ne este (mai nou) obiceiu'. Nici nu am inceput bine gradi si a luat Matei o viroza la stomac de toata frumusetea, cu febra foarte inalta, peste 40, rezistenta la antitermice, dureri de burta, scaune moi, crampe, etc. Am tras o saptamana, si de bine ce de ieri e mai bine, a luat si Tudor boala, si el aseara cu dusuri caldute reusisem sa ducem febra din 39.5 in 40 Azi vad ca e pe la 38.5-39, deci e mai bine. Alta saptamana de regim, febre, medicamente, nesomn, etc..
Si am inima stransa, de azi a reinceput Matei gradi, oare ce ne mai aduce?

Parca ma zbat cu aceleasi probleme..

In rest, si eu ma gandesc sa ma intorc la job, sau sa incep ceva pe cont propriu, nu stiu, sunt confuza acum..Si nu am timp deloc.

Va , zi frumoasa, sper sa apuc sa scriu mai des..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

lume noua....
Sorana- sanatate la micuti

Al meu cand isi pune in gand cate o prostie, se duce la locul faptei, se uita stanga, dreapta si hop. La bulgari era cu furculita in priza (noroc ca era cu cea de copil cu dinti rotunjiti si ca nu se potrivea pe gaurile prizei. Pt ca i-am interzis sa mai bage in gura toate lucrurile care-i cad in mana, la fel face: se uita stanga, dreapta, da cu limba o data si iar o ia de la capat cu uitatul stanga,dreapta....)

Ai vostri mai baga in gura lucrurile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sorana, si multa sanatate! Mi-e o rusine de numa' ... Am citit pm-ul tau, si m-am si apucat sa scormonesc net-ul de doua ori, dar n-am reusit sa raspund ca de fiecare data mi se trezea iubiricea. Azi n-am timp ca e piticot calare pe mine, dar promit ca maine in pauza ei de somn sa-ti raspund.

Si Adelina mai baga in gura tot felul de chestii; si cred ca o sa mai "guste" tot felul de ciudatenii mult timp de acum incolo.

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 8+ DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dragelor,

Iata-ne si pe noi, care desi nu avem prea multe de spus, va citim zilnic.

Felicitari Cata pentru !!!

Nana despre Ade , ce sa zicem, va fi o mare artista, deja a inceput sa se afirme... Cred ca e super haioasa!!!!!

Cris, scoatem majoretele sa te incurajam....

Sorana, dar multe mai aveti de tras si voi....Ooooofffffffff, sanatate multa baieteilor...

Noi ne laudam doar cu: mami, tati, apa, piii (puii, pasarelele) si pi-pi (cand il mai punem pe olita si se nimereste chiar sa faca cate un pisu). Nu prea vorbeste dar intelege tot, nu ii place sa ii spal dintisorii, trebuie doar sa il las pe el singur cu periuta, dar asta nu insemna ca se si spala, e doar asa, de antrenament...
In rest, stie unde are nasucul, ochii, gura, etc . E asa de dulce cand imi da nasucul sa il pup...

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Pai bine Mary.,vezi ca ai atatea sa ne spui....

Nana- cand ai zis tu de Ade cu "hai siiis" ma gandeam, uite mai frate fata vorbeste cu sora-sa (burta ta), abia apoi am vazut ca era vorba de cantec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Pai bine Mary.,vezi ca ai atatea sa ne spui....

Nana- cand ai zis tu de Ade cu "hai siiis" ma gandeam, uite mai frate fata vorbeste cu sora-sa (burta ta), abia apoi am vazut ca era vorba de cantec

Mamica unui buburuz
Si eu ma gandeam la fel,ca vb cu surioara.Apropo de asta,daca vreti sa facem pariuri eu zic ca va fi fetita pe un bax de pampersi.

Mai am 10 min si plec.Yuuhuuuu!Ma asteapta sotul cu Sebi jos,nu a vrut sa doarma azi,a strigat toata ziua:"mama mea,mama mea".Iubitul meu iubit,mi-a simtit lipsa
Va pupsi multumesc de sustinere.

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

PS:va zic maine daca m-am indurat sa mai plec de acasa

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Ce repede s-au scris 2 pagini!
Fetele...multam de urari si incurajari.
Am intrat in 17 sapt....dar nu am mai modificat semnatura pt ca imi zice ceva de parola incorecta. Si dr a zis ca 90% e purtator de cocosel...chiar mi l-a aratat, iar eu i-am zis: " dc spuneti dvs!"
Nana....atunci cd se vehiculau variantele am inteles ca tb sa optezi de cd depui dosarul pt una din variante si nu mai poti schimba mai tz. Dc stiti altfel, anuntati,pls.
Sorana, Mary....bine ati revenit.
Sorana sanatate multa, multa si putere sa rezisti sa-i ingrijesti.
Cris....ne tii in suspans?!
Pup...noapte buna!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
13+

Mergi la inceput

Neatza!
Ce as mai face un si asta mai ales

Sunt zombi, astept cafeaua.....

Cata-deja 17 sapt? Tot asa cu sanatate pana la 40. Cand o fi trecut timpul?

Mergi la inceput

Neata!
Back to work!(inca)
Reintalnirea aseara a fost foarte frumoasa,eram cu mai multe colege,l-am strigat,ne-a triat,m-a reperat,s-a luminat la fata si a fugit spre mine de era sa cada in nas!Ne-am pupacit,dragalit,si m-a studiat din cap pana in picioare pana acasa.
In timpul zilei,cum v-am zis,m-a strigat mereu,nu a vrut sa doarma,sotul l-a pus in patut sa se culce,si s-a foit pana s-a aruncat in capDistinsul mi-a zis ca el se uita la tv,dar cu siguranta adormise,ca lucrase de noapte
Nico super amuzant "jerry" al tau,cum se uita stanga dreapta cand se pregateste sa faca pozne.Parca se fereste de Tom

Mergi la inceput