Cutiuta pentru 'sandvici"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Noi nu am avut niciodata casolete pt asa ceva. La gradinita mancau ce li se dadea acolo (au fost la gradinita de stat cu program prelungit) iar la scoala folosesc pungutele speciale pt sandviciuri. Am avut grija ca ghiozdanul sa aiba buzunare mai mici separate de corpul principal si ii pun intr-unul sandviciul iar in celalalt sticla cu apa. Desi au toaleta si se poate spala, i-am pus in ghiozdan pe langa servetele si solutie "de spalat". Sper sa o si foloseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Am achizitioant din Kaufland cutiuta pentru sandwich cu 5 lei - dar este simpla, fara desene (ma gandesc ca pentru prichindei merg lipite niste abtipilduri). Nu mi se pare mare (este suficienta pentru sandwich si chiar si niste biscuiti sau o banana langa) iar pe ea scrie ca este garantat ca rezista 5 ani. Macar un an de ar rezista ca pe mine ma enerva ideea ca in fiecare zi "aruncam" cate 2 pungute speciale pentru pachete (separat pentru sandwich si pentru mar)... nu atat de bani cat de faptul ca s-a trezit ecologista din mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu folosesc cutiuta pentru pachetel. Am avut una galbena pe care o iubeam eu si a uitat-o Stefan pe o banca. Acum are una albastra care ii incape perfect in buzunarelul din fata de la ghiozdanel. Ce de diminutive am folosit! Cred ca nu ma pot obisnui cu ideea ca am baietel mare. Scuze de off-topic.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Am si eu o problema cu "sandvici-ul".
Eu nu sunt de acord sa le dau gemenilor mei pachetel din 3 motive:
-ei isi beau lapticul dimineata inainte de a ajunge ininte de ora 9 la gradi;
-nu sunt sigura ca mananca in conditii sigure de igiena;acest argument mi se pare f. important pt. ca sunt medic;
-la cat de mofturosi sunt daca mananca la pauza (nu prea cred ) nu mai mananca la pranz.

regula de baza la noi la gradi: se merge la baie in grup, se spala pe maini si apoi se aseaza masa, fiecare cu prosopelul si pachetul lui.
dupa terminarea mesei, isi strange fiecare si isi baga cutiuta in rucsac. la inceput, anul trecut inca ii ajuta d-na si ingrijitoarea la stransul mesei, acum o fac singuri. sunt insotiti si verificati la baie.
micul dejun se serveste fix intre 9 si maxim 9.30, dupa aceea incep activitatile.
nu cred ca ar rezista nemancat, si doar cu lapte pana ajunge acasa, la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ar fi careva in stare sa-l lase fara pachetel din motive de igiena ?
asta chiar n-o pot crede, de ieri ma tot intreb ...
iar cutiuta cumpara cine vrea, cine are vad ca e fff de acord.

(ma scuzati, dar atatea absurditati citesc de o saptamana incoace la subiectele referitoare la gradinita incat ma tot mir)

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

ar fi careva in stare sa-l lase fara pachetel din motive de igiena ?
_

sunt zile cand se scoala devreme- la ora 7 e in picioare, si cere ceva de mancare pana plekam noi la ora 7.50 din casa. evident ca ii dau. ce vrea -lapte cu cereale, sandwich la toaster sau nu, iaurt, o banana sau chiar un mar , dar nu omit sa ii pun pachet. uneori il mananca pe tot, alteori vine cu o parte din el acasa, dar nu ma lasa sufletul sa nu ii pun pachet cand toti, la ora de masa, isi scot frumos pachetul.
si asa, mereu vine acasa si imi cere diverse lucruri din ce au colegii
de la gradinitza pleaka la ora 11.45-12.00, mai sta in parc o ora, timp in care cere fructe, si acasa serveste pranzul in jurul orei 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

stiu cum e Lulu
nu mai spun cand unul deschidea laptele si papa corn, toti o faceau
dar fara sandwich la gradi cu program scurt, unde toti papa ... nu se poate. trebuie un pic de icnredere si`n educatoare / ingrijitoare, ce naiba. iar copiii invata repede ce au de facut si o vor face din reflex.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

stiu cum e Lulu
nu mai spun cand unul deschidea laptele si papa corn, toti o faceau
.

_

exact. daca acasa mai stau cu gura pe el, mesteca, inghite, etc, acolo nici unul nu au probleme, mananca f bine.

la noi cornul si laptele/iaurtul ajungea mult prea tarziu ptr micul dejun, intotdeauna dupa 10.30.dar fiecare isi primea portia in rucsacel. si evident Luca avea de hranit pasarile din parc, iar bunica lapte la cafea a doua zi
vedem anul asta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Fetelor, multumesc ptr raspunsuri.M-ati convins ca merita investitia.
Cu spalatul pe maini nu e problema, au chiuveta in clasa.Chiar zicea doamna invatatoare ca i-a urmarit in pauza mare, in a doua zi de scoala, cum se spala pe maini, i-a corectat sau i-a laudat.

Oricum fiica-mea e ff incantata de scoala, ma intreba de ce nu am dus-o mai repede...ca aici nimeni nu striga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Sa nu radeti.
Mai vreau o parere:ambalati in servetel sandviciul sau nu? Eu tind sa il impachetez si apoi sa-l pun in cutiuta.

Mergi la inceput