Cutiuta pentru 'sandvici"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

In cutiuta pun asa: sandwich-ul cerut in folie alimentara si cand pun painea cu ou o pun in folie de aluminiu, pun servetelul, apoi pun feliile de castravete/ardei dupa caz, juma` de mar - astea toate in folie alimentara separat si un Barney sau cornulet sau ce avem pe stoc acasa.

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Mama Giuliei ptr sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui TOMALAVINIA

Mama Giuliei ptr sfat!

Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)

offtopic: la ce scoala sunteti ?

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Eu il ambalez in servetel si-l pun in cutie (in interiorul sandvisului pun si castravetele/rosia/ceapa/salata, enfin, ce leguma ii dau). Am incercat si eu varianta cu folia dar s-a lipit prea bine folia aia, Matei a tras de ea mai neatent si-a facut ploaie cu sandvis prin clasa . Servetelul e mai prietenos.
No, si langa sandvis pun un Barni/Bel Vita sau o felie de praji de casa tot in servetel. Sau un mar taiat felii intr-o punga (taiat felii ca i-au cazut incisivii de sus si nu poate musca) sau niste prune....ce-i prin casa sau ce doreste domnu'.

Toate astea in cutie.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

si noi avem vreo 3 chiar, mai ales ca si anul trecut fiind la orar normal trebuia sa-i dam pachetel la ea
sandwich-ul intotdeauna il impachetez si servetel si evetual punguta de plastic
azi i-am pus si 3 bombonici haribo

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

multumesc pentru ideea cu cutiile de la barni si nesquick - tare convenabil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Si noi avem cutiuta, tot roz si tot cu Winx, cred ca mai avea cineva. Nu imi dau seama daca e absolut necesara, dar Alexandra e mandra de ea si are mereu grija sa o ia si sa o aduca acasa. Deci e de bine.

Sandviciul il ambalez insa in servetel pentru ca nu se descurca sa desfaca folia alimentara si transforma totul in firimituri (asta daca nu reuseste sa ii zboare cu totul din mana). Sper ca se spala pe maini inainte, teoretic are in reflex, practic...intreb diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Este foarte utila, eu am inclus-o de la inceput in lista de cumparaturi pentru scoala impreuna cu recipientul pentru apa.

Mergi la inceput