Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

De sambata tot ii dau Dariei suc de morcov (de 4 zile). Ieri a vrut sa manance doar 10 ml. Acum pot adauga suc de mere?
daca am retinut bine de aici, ar trebui in 30 ml suc de morcov sa pun 10 ml suc de mere, nu?
(avand in vedere ca morcovul e primul aliment introdus)
Pana acum i-am dat pe la ora 10-10.30. dar acum doarme de la ora 9.30. cred ca o sa se trezeasca cu o foameee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ioana poti baga dupa apusul soarelui la spalat
si cumparata babetele sa nu mai murdaresti hainutele
sau pune prosopele de bucatariueeeeeee
ei uite macar atat sa fac si eu pt voi
sa va anunt cand e o sarbatoare mareeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

irinuca am gaurit tetina cu o forfecuta, am ciupit-o putin. si a mancat bine cu ea.
trebuie sa cumpar si eu alte bineroane pentru cand o sa-i dau apa si ceai. dar pana atunci este buna asta.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

la multe lunite Andra Simona de Ailed_dota si Teea Maria de AlexinaA

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

la multi ani!!!!!!!!!!!!!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

miki, cred ca iti este greu, dar e bine totusi ca Vlad vorbeste si iti spune ce simte. Mai asteapta un timp si vezi cum se manifesta pe parcurs. Daca nu plange acasa dimineata cand plecati cred ca e ok, in sensul ca se poarta frumos cu ei acolo. Daca se purta urat nu mai vroia sa mearga deloc. Doamna poate sa fie "rea" si pt ca nu il lasa faca de capul lui pe acolo , sau pt ca il pune la somn . Nu iti spune si de ce este rea?
Treaba cu mersul la serviciu s-a prins ca e minciuna si doamna si-a pierdut din credibilitate la faza asta.
La faza ca tu o iubesti pe andra, ii poti spune ca andra nu merge la gradi cu el pt ca nu o primeste acolo, ca e mica. La gradi primesc numai baieti mari si surajosi ca el

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

da madutza stiu ca asa e..este perioada de adaptare si e normal ce simte..stie de andra ca e mica si ca va creste mare si o va duce el de manuta la gradi..si ca el e curajos, a primit si diploma de curaj numa ca faza cu iubitul pe andra nu avea legatura cu gradi, parca a tinut-o asa in el si il framanta..acum cu gradi ies la iveala mai puternic frustrarile astea..
cumnata mea imi spunea ca refuzul puternic vine dupa primele zile, ca la inceput nu stie ce i se intampla..de asta el inca zice ca merge la gradi ca nu prea constientizeaza..numai cand se vede acolo isi da seama..dar zice ca trece si perioada asta..
faza cu e rea poate sa insemne multe, m-a surprins ca n-am mai auzit cuvantul asta de la el pana acum.. e posibil doar sa-l fi preluat de la cineva de acolo si sa nu insemne nimic pt el..l-am intrebat de ce si a zis ca da peste manuta..asta n-ar fi o tragedie, trebuie sa-i stapaneasca cumva..
vreau neaparat sa fac cumva si in weekendurile urmatoare sa mergem undeva numai cu el, fara andra..sa o las la mama, dar sa inchei si cu alaptarea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

miki
offfffffff
te inteleg perfect
si eu voi fi asa la anul
pe vremea asta
eu voi plange
ahahhaha
offfffffffff
stiu ce zici ca asa gandesc si eu
sa se imunizeze pana in primavara
dar de ce l-ai dat la o gradi asa departe de voi?
e normal sa se incheie si programul la gradi
ca si acolo muncesc oameni ca peste tot
iar la cele de stat cu salariul de mizerie pe care il primesc sunt convinsa ca e aiurea sa le ceri sa stea peste program
poate la particulara gasesti una cu masina
sa o duca direct acasa
sau sa o ia de acasaca stiu ca se practica asa in bucuresti

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

nu e departe, fac 5 min pe jos de acasa..serviciile noastre sunt departe de casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

sa urez si eu bebeilor, ca iar uitam rusine sa-mi fie, noroc cu ioanna

la multi ani! Andra Simona de Ailed_dota si Teea Maria de AlexinaA sa fiti sanatoase si sa cresti mari si frumoase

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

pupici, multumim!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

La multi ani dodo Andra!!!
La multi ani Teea Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki, dar Doamna cum e?
maria a avut la grupa mare 2 educatoare: una era de dimi si una dupa amiaza... eu nu o lasam pe Maria decat pana la 13.00 , venea bona o lua si o culca acasa... eu nu am vrut sa renunt la bona ca nu puteam sa-mi iau conc. medical cand se imbolnavea Maria sau in vacantze( bunicii lucrau) si in plus imi aduceam aminte cum le pacaleam eu pe educatoare sa nu dorm. Sa revenim... educatoarea de dupa -amiaza era o tanti frustata si rea de te marca pe tine ca adult... si cea de dimi era autoritara, dar intr-un mod inteligent si fara rautati gratuite... asa ca depinde de cum e Doamna...vezi si tu... du-te mai devreme in control..

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello fetelor!

eu astazi sunt fara copil, atata ce m a rugat mama sa il las azi la ei ca nu am mai avut ce sa zic si m am conformat, adevarul e ca suntem amandoi destul de obositi si ne prinde bine o zi de pauza...

pe luca de 5 zile il gasim dimineata pe burta. nu stiu cum reuseste sa se intoarca pentru ca noi il punem sa doarma intre pernutele alea de la chicco, dar cumva in timpul noptii iese din ele si dimineata aterizeaza pe burta!! in primele zile plangea ca se enerva, nu putea sa se intoarca la loc, acum adoarme pana la 8 dimineata pe burtica...

maine vrem sa plecam la munte ca nu mai suportam canicula asta

miki imi pare rau pentru sentimentele pe care le aveti, si tu si vlad, dar sunt convinsa ca vor trece! ma gandesc k poate te simte si pe tine ca esti cu inima stransa si poate ii transmiti starea! cert e ca madutza are dreptate, incearca sa ii prezinti totul ca o mare mandrie, ca wow ce baiat mare s-a facut si e primit la gradi, unde se intampla lucruri minunate, unde o sa aiba aventuri alaturi de colegii lui si o sa fie in fiecare zi in mijlocului unei noi intamplari etc..e greu sa nu ii placa pana la urma, e greu acum inceputul. poate cand ajunge acasa sa incerci sa ii dedici doar lui atentia ta, o ora, sa te simta acolo 100% pentru el...hai k de abia astept sa ne povestesti peste vreo 2 sapt cat e de incantat acolo!

Mergi la inceput