Dor de Romania....

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

nu mai plec in parc. ies la iveala dosarele securitatii. nu pot rata asa ceva. cine vrea popcorn?

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Io, da cu unt. Am voie,jur! Numa sa nu-i spui medicului.

----------------------------------------------

bine, o sa primesti juma de castron! dupa aia tre sa bagi niste genoflexiuni!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Stai ca urmeaza partea a2a. Deci pana acum a fost studinte la medicina, inceput de doctorant faimos, sarac dar cinstit. Avum urmeaza "Multumiri din inima partidului" si " Amintiri din epoca de aur". Sa aduc ceva suc? Nu gasesc butonul de pauza.

ai uitat "lectia de istorie". butonul "pauza' e de culoare rosie.
dau si suc, de mere % la % sau de portocale tot suta la suta. avem si cuburi de gheata. bine, la noi sunt 26 de grade....deci merge.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Edip, bineinteles ca ma pot ruga, nu-i pb(doar ca nu stiu daca m-ar auzi Domnul, la cit de rea m-am facut in ultima vreme...).

Am vrut sa mai spun ca mie acel material cu tirgul de la Piscani(nu mai stiu daca tu l-ai pus sau altcineva, dar n-are importanta) nu numai ca mi-a facut dor de Romania(nu ca el ar reprezenta Romania, dimpotriva, faptul ca mi l-au trimis si altii prin mail arata ca-i mai degraba ceva arhaic, ce inca mai subzista in Ro si care merita vazut ca pe ceva inedit, ca de-aia nu-mi trimite nimeni materiale cu ciini vagabonzi de ex, ca ar fi ceva notoriu)si nu m-a facut sa rid de oameni, ci doar sa vad cum e sa nu ai sansa de a-ti depasi conditia.

Si am vazut de la acest topic(si de la altele)ca romanul, chiar de-ar trai 100 de ani pe meleaguri straine, daca nu se schimba decit in exterior, deci daca nu-i decit un adaptat de tip cameleonic, dar nu se schimba din interior, ei bine, va ramine la fel de roman ca cei de-acasa si va ride mereu de celalalt ca uite ce prost sau idiot sau spagar sau negru e. Si ca sa raspund la una din intrebarile topicului, asemenea romani chiar daca s-ar intoarce in Ro dupa n ani, nu numai ca n-ar aduce acolo schimbare, dar s-ar "romaniza" inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Duamna DR, asa ca sa vezi tura asta...sa-ti fie de bine in meseria ta!

Bine ca poti sa iei din mana aluia bolnav(vb la general, dar si tu recunosti sa iei) si poti sa dormi linistita noaptea fara mustrari de constiinta. Deh, ati vrut sa nu luati nimic, dar nu se poate

Iar fratele meu e bine unde ste si nu va ajunge niciodata sa traiasca dintr-un salariu ca al tau, caci stie sa se descurce! Amin!

Ramai tu cu lamentarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

XIO, i-ai declarat la fisc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

fratele meu, DAR el nu tipa ca are salariul mic. Stie ca a facut un pas gresit si il asuma.
Si sta singur, isi plateste intretinere, lumina, telefoane, fara ajutor exterior. Si e bugetar si e stagiar si nu primeste "plicuri". are o mandrie! asa e la noi in familie!

Citat:

Am mai zis, am si eu frate, la fel ca ea, nu va pleca din Ro, nu cred, dar face in asa fel in cat sa nu i se reproseze nimic, sa nu se vaite ca nu e bine sau ca nu-i ajunge fara sa fi incercat si alte variante.

Din astea 2 am dedus ca e si el medic, daca a spus delphin ca e ca mine.
Dupa aceea a continuat cu invatatul pe rupte si definitivatul, care tin tot de medicina.
Si acum sunt in ceata cu discutia asta, adica medicii are trebui sa nu se planga si sa faca ce face fratele ei student...ma rog, proaspat absolvent.
Eu prefer sa merg in garzi decat sa muncesc pt. a avea mai multi bani.

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Lady am intrebat-o daca a facut ceva sa nu se mai planga ca nu are. Asa capeti experienta...Pe mine personal ma irita faptul ca ea se plange, ea personal, de cazul ei si mai ia si apararea confratilor(asta ma irita la culme)!
Apoi nu are de cat sa se planga in continuare, ca nu-i va da nimei nimic daca se plange pe DC. Se plange pe aici de cand era in primii ani de facultate. Asa cum zice lumea, face ceva, se plange, lamenteaza! E bine ca se multumeste cu atat nu sta cu mainile in san ca frate'miu!
Si cu ciocolata si cafeaua, ea a spus ca oamenii dau pt. ca stiu ce salarii mizere au dr. Nu e chiar asa! Sa fim realisti

Il lasam pe fratele tau ca n-are nimic cu medicina de care vorbim aici. la anu' vorbim si despre el.
hai sa discutam despre banii si cadourile date de pacienti, vrei?
-un pacient imi da 10 lei cand pleaca din spital, dupa ce a fost externat. De frica sa nu arunc un topor dupa el cand iese din spital?
-o pacienta imi aduce o cutie de cioloata si spune ca e pt. ca am fost draguta. pacienta e externata de mult timp si a venit ca sa ia un rezultat. De ce mi-a adus-o? de frica sa nu o omor?
-pacienta imi ofera 150 de lei dupa ce am asistat-o la nastere. De ce? ca sa nu o bat?
bunica-mea imi spune ca da bani la medic pt. ca saracul, uite ce salariu are si ce frumos s-a purtat.
etc etc
Asta asa, ca fapty divers si ca dovada ca daca statului nu-i pasa, oamenii sunt obligati sa le pese.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Edip

XIO, i-ai declarat la fisc?

Da, bineinteles! Altfel cum?!?!
I-am donat ;)

Delphin, daca vrei sa intelegi bine, daca nu, nu.
Va primi si fratele tau, si voi dori atunci sa-ti vad fatza.
Stii de ce va primi? Pt. ca sunt oameni care nu inteleg refuzul.
in continuare sunt curioasa ce e cu "duamna".

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Xio, trebuie sa mai cresti! Astfel vei intelege!

Nu va pleca din tara, la fel ca tine, nici tu nu vrei sa pleci,nu acum...am pus virgule sa se inteleaga, fara virgule asa ar fii fost, dar cu virgule da altceva.

Mcoca a inteles ce e si cum e!

Iar fratele meu NU VA LUA! Are bunul simt, prestanta si putere de convingere sa arate omului ca nu face bine ceea ce face.

Mergi la inceput

da, da, stai linistita ca si eu si multi colegi eram exact la fel, ca nu luam, ca e culmea samd, iti garantez ca va primi, punem pariu pe 1 milion de euro inca de pe acum. ;)
Te invit sa stai cu mine in spital o luna si sa vezi cum e si cum e sa te tiganesti cu pacientul ca la usa cortului.
Nu mai spun de cei la care cand le spui ca nu iei si pleci departe, iti lasa banii si pleaca.
deci da, va lua.
Acele calitati nu le are doar el.

P.S: eu nu am spus vreodata ca nu vreau sa plec din tara.
**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Fara nici o legatura, stiu si eu un judecator cu f. mare prestanta si bun simt pe care am aflat ca l-a saltat DNA-ul pt 300 de euro primiti spaga.

Seful arbitrilor de fotbal este acu arestat pr o presupusa spaga de 12000€. Seful fotbalului iese la TV si il apara ca nu se poate sa fi luat spaga, ca isi iubeste si protejeaza familia, are o relatie cu nevasta de parca ar fi adolescenti.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Foarte bine, da' pacat ca arestarile astea se fac doar atunci cand se "lucreaza" unul pe altul...

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput