Oradea (cap. 59) - A venit primavara!
Raspunsuri - Pagina 18
marius spune:
Si eu abia astept. Dupa aceea vin cu alte provocari.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Mercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Intotdeauna am fost pasionata de avioane, desi n-am zburat inca. Dar ... pentru orice este un inceput! Sper ca sfarsitul acestei primaveri sa imi implineasca visul. |
Se pare ca iti doresti foarte mult calatoria aceasta. Eu iti urez dum bun si succes sa ti indeplinesti visul!
Mercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Abia astept sa va trimit prima poza de la capatul Pamantului...ei, nu-i capatul acolo, insa asa imi place mie sa-i spun, dat fiind distanta mare. |
Unde i capatul pamantului?
marius spune:
Eii nu e capatul pamantului, cred ca e putin exagerat. Dar se traverseaza oceanul la o adica si daca e sa ne luam dupa Columb este totusi un drum de facut, dar cu tehnologia de azi....
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Gabi_K spune:
wow Simina unde pleci? Canada, State?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
marius spune:
In insulele Antile
marius spune:
O sa vina raspunsul prin posta scris pe o frunza de artar...