Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade, bine ai revenit!! Te asteptam cu sufletul la gura

bine ca sunteti bine!!!

Felicitari mamico!!

Oana 38+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

oana, asta mi se pare mie super ok la cezariana, legat de faptul ca stii concret data. te poti pregati linistita cu toate cele.
iris, daca se schimba zodia pe 23, mai am timp de fecioara!
kora , sa nu mai stai in butoi. dupa somnic poate te simti mai bine!
darisa , asa mi se pare si mie Stefan Alexandru, un nume puternic.
nanna_mikka
maria, inca mai simti durerile?
jade , bine ati revenit! important e ca acum sunteti bine, bebe si tu!

michella mami de Teodora si 38+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Azi sunt somnoroasa.. dupa un somn de la 20 la 2, s-a trezit la 3 30, apoi de la 4.30 la 7.00 a stat treaza , probabil durere de burtica, ca ieri nu i-am dat sab simplex... si acu sunt chiauna de somn..

JADE BINE AI REVENIT

HAYAT ..... DD sa aiba grija de voi...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

jade bine ai revenit la noi, off prin cate ai trecut, si in timpul sarcinii,si dupa,dar acum totul a trecut si esti cu minunea in brate, acum totul o sa mearga spre bine...SUPER HEROINE, tu si Hayat

Zubi, mami cu AYAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michella78

oana, asta mi se pare mie super ok la cezariana, legat de faptul ca stii concret data. te poti pregati linistita cu toate cele.
iris, daca se schimba zodia pe 23, mai am timp de fecioara!
kora , sa nu mai stai in butoi. dupa somnic poate te simti mai bine!
darisa , asa mi se pare si mie Stefan Alexandru, un nume puternic.
nanna_mikka
maria, inca mai simti durerile?
jade , bine ati revenit! important e ca acum sunteti bine, bebe si tu!

michella mami de Teodora si 38+cu

nu mai sunt la fel de puternice, dar ma mai sacaie... oricum.. contractii am nedureroase.. e clar ca se apropie momentul.. maine fac 40 de saptamani.. sa vedem cat mai sta acolo la calduica :D

39+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna ziua si de la noi

jade bine ai revenit, multa sanatate puiutului tau, cei mai greu a trecut:) acum te poti bucura de el:)

noi ieri am stat la san nonstop si azi la fel vroiam sa stam dar ne-a bagat mami suzeta in gura si n-am mai refuzat-o...

deci iar am avut ieri un episod de dureri groaznice de stomac:(( de la 3:30 dupaamiaza la 4 dimineata:( noroc ca totusi am dormit putin

Felicitari celor care si-au programat cezariana deja:)

Si motate pentru cele care asteapta poate prind curaj bbii sa vina pe lume sa-si cunoasca parintii:D

pupici

v-am spus ca fetita mea a invatat sa se traga de putinul ciuf pe care-l are? dar ce tare tragea si abia abia i-am declestat degetele sa scot parul de acolo

atipeste se trezeste , atipeste se trezeste.. noroc ca doarme noaptea:)) ca altfel as capia de tot

Cea mai fericita mamica de Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Zubi Matza, vezi ca ce spui tu e puseu de crestere si suzeta nu e indicata in locul sanului ca prin supt in nestire organismul tau stie cat lapte sa faca. Acum, tu decizi ce e mai bine pentru tine si copil. Stiu insa cat sunt de obositoare puseele si cum ai sentimentul ca esti suzeta copilului. Dar nu e asa, suzeta a fost inventata mult dupa san si dupa puseul de crestere... bebe vrea la san pentru ca asta are nevoie

Noi suntem ok. Azi am semnat si eu contractul de nastre... de acum asteptam si cam atat. O, ba nu....
-imi tin cu greu in frau cuibareala
- ma supar poe sot din oprice si fac o mare tragedie
- am consult preanestezic pe 30( asa se face la clinica unde nasc si pt cele cu natere naturala fara epidurala) si nu intentionez sa nasc inainte
- ma uit pe aici la mamicile cu bebe2 si vad cate nelinisti au siincep sa ma intreb daca si eu voi fi tot asa... acu'io mi-s tare si zpun ca voi fi zen.... dar parca ma vad
si cam atat

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Jade, bine ai revenit !!!
Multa sanatate tie si la bebe

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Ionela, pai nu stiu la ce te referi, nu mai stiu la ce ai raspuns....nu mai stiu ce am scris..ufffffffffff...puseu de crestere?adik? te referi la faptul ca ii dau suzeta si se mai domoleste?adik ar trebui sa ii dau mai mult lapte?

Zubi, mami cu AYAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Noi suntem ok. Azi am semnat si eu contractul de nastre... de acum asteptam si cam atat. O, ba nu....
-imi tin cu greu in frau cuibareala
- ma supar poe sot din oprice si fac o mare tragedie
- am consult preanestezic pe 30( asa se face la clinica unde nasc si pt cele cu natere naturala fara epidurala) si nu intentionez sa nasc inainte
- ma uit pe aici la mamicile cu bebe2 si vad cate nelinisti au siincep sa ma intreb daca si eu voi fi tot asa... acu'io mi-s tare si zpun ca voi fi zen.... dar parca ma vad
si cam atat

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor

Felicitari Ionela.

Tu ai vrut asa tarziu consultul sau asa te-au programat? Eu il am maine si ma gandeam ca daca o sa nasc mai tarziu de 16 oct, atunci nu mai e valabil , dar si eu sper sa nu fie nevoie, k oricum am optat pentru nastere naturala fara epidurala

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput