Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (112)
Raspunsuri - Pagina 15
May3 spune:
michella, eu stiam ca pe 22 incepe Balanta. acum am vazut si eu pe net ca unii zic ca incepe pe 24.
sunt si eu confuza....
anca, eh, ecografele astea estimeaza. eu nu cred sa aiba deja 3500gr. nu scoate motatele pe 22 ca nu stiu sigur. pe 19 ma duc si vb cu ginecoloaga. vedem ce zice si ea.
lena, in valcea le-a interzis medicilor sa vina de la domiciliu, asa c anu vreau sa astept sa ma apuce ca poate nimeresc cand nu e dr mea.
oana, merci
scoatem motatele?
si eu azi am fost la manichiura, pedichiura si pensat. maine bag epilatorul.
vine inculpatul, tre sa ma gaseasca mumoasa ![]()
stai linistita cu greutatea, ca sigur e ok bibi a ta.
jade, 
va salut si va pup pe toate.
noi de cateva zile dormim ca valizele in gara.
ce ma plangeam de insomnii, acum nu mai pot sa tin okii deschisi prea mult.
na bagam la un somnic mic.
si eu si bibi 
37+ cu
Beatrice Ana
zebraroz.ro
ionelamaria spune:
Na c-am facut-o lata![]()

Zubi, nu era pentru tine mesajul
, eu i-am scris Matzei de zor si am dormit la capitolul destinatar

Dar oricum, in prima luna cel putin suzeta nu e de recomandat ca si mama si bebe sunt incepatori. Sanul in gurita la bebe si non stop e ok... apoi, incet incet se regleaza lucrurile su sau fara suzeta
Scuzeeeee!!
Lena, da, eu am cerut consultul la implinirea a 36 sapt![]()
Mami fericita de
Mihnea (14.11.2009 ) acum
33+ cu
Tudor
LenaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 lena, in valcea le-a interzis medicilor sa vina de la domiciliu, asa c anu vreau sa astept sa ma apuce ca poate nimeresc cand nu e dr mea. 37+ cu Beatrice Anazebraroz.ro |
Da May3, acum mi-am adus aminte ca ai mai mentionat asta
Foarte fain ca dormiti. Cand dormi bebe creste

Ionela, super. Si eu am 36 saptamani si un pic dupa primele ecografii. Deci sper sa fie bine
Lena -
36+!!! AMR un pic !!!
ionelamaria spune:
Jade, felicitari pentru bebe si ma bucur mult ca ati ajuns acasa sanatosi.
Asta e cel mai important. Sa mai ajungeti la spital NICIODATA de acum
Mami fericita de
33+ cu
Tudor
camady spune:
Fetelor eu sunt capiata de somn.
Bebe a mea de la 5 dimineata nu mai doarme ci atipeste si se trezeste cum o las din brate. Sta numai cu titi in gura ........sunt extenuata la maxim.Am chemat o matusa sa stea cu ea putin pe afara si bineinteles ca in carut nu sta, numai in brate.
Baiatul se simte neglijat..........offf
24.08.2011 mami de
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani
camady's baby
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Fetelor eu sunt capiata de somn. Bebe a mea de la 5 dimineata nu mai doarme ci atipeste si se trezeste cum o las din brate. Sta numai cu titi in gura ........sunt extenuata la maxim.Am chemat o matusa sa stea cu ea putin pe afara si bineinteles ca in carut nu sta, numai in brate. Baiatul se simte neglijat..........offf 24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anicamady's baby |

, inteleg ca esti foarte obosita si te simti si vinovata ca baietelul nu primeste atat de multa atentie pe cat ti-ai dori. Imi pare rau ca esti in starea asta
. Curaj!
Cat despre fetita ai incercat un wrap? manduca ceva? Ma refer la un sistem de purtare care sa fie ok la bebei atat de mici si care sa o tina lipita de tine(cu nasucul la san) iar tu sa mai ai putina libertate. Ce zici?
Mami fericita de
33+ cu
Tudor
Kora_B spune:
A nascut nanna_mikka

O fetita de 3400g, scor apgar 10!!! Nume: Inez 

37+ cu
DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis
2 ani +
JadeJador spune:
multumesc tuturor pt primire si urarile frumoase

nanna felicitari pt fetita , sa fie sanatoasa si norocoasa 
_
bb T. 28.08.2011
camady spune:
Felicitari nanna, sa-ti traiasca fetita

Ionela am wrapul cumparat si sta undeva ca n-am timp sa experimentez.Dar uite acum ma pun la infasurat si incercat s-o tin si asa.
24.08.2011 mami de
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani
camady's baby
Elena2706 spune:
multumesc pt urari!

Am o intrebare : fata mea nu mananca la 3 ore, o trezesc pt a manca sau o las?