Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
Yagmur spune:
eu sunt cu sufletul praf.. nu pot da detalii aici insa ca un hint spun doar ca are legatura cu luca si cu atingerea de catre un alt copil a partilor intime
azi inca sunt mai bine decat ieri, pentru ca el nu trebuie sa simta tot zbuciumul meu...
ruxandra, as vrea sa vad poze cu mobila.. peste 2 ani si luca are nevoie (si un indicator de pret ) dar noi ne putem auzi la telefon...
roxanica, ce frumos ai scris.. tin pumnii sa fie bine reintoarcerea la munca..
va pup
Yagmur si Luca
Laura13 spune:
din nou dani cu 39 febra, doar dupa o sapt de gradi, banuiesc o laringita ca e varza vocea, tuseste si abia respira ... sper sa nu fie o bronsita.
yagmur cum dau eu de tine la tel? imi trimit un pm cu nr, please?
chinico ai ajuns? incep sa fiu disperata
pup fetele, sper la zile mai bune pt toti
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yagmur eu sunt cu sufletul praf.. nu pot da detalii aici insa ca un hint spun doar ca are legatura cu luca si cu atingerea de catre un alt copil a partilor intime |
hey, poate nu-i atat de negru
cat de mare e celalalt copil?
Sanatate lui Dani!
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
mamaana spune:
vai roxanica, au trecut 2 ani, maria chiar e domnisoara deja
dani multa sanatate!
manu chiar asa, cati ani are celalalt ?
ruxandra si pe cand e gata mobila?
st. cu mine pe terasa in ziua in care faceam tortul:
ea: mami, cati ani faci ?
eu: <ii zic cati ani fac>
ea: astea sunt multe lumanari... poti avea una daca vrei
Yagmur spune:
neata,
imi cer scuze dar nu voi discuta pe larg pentru ca chiar nu pot; celalalt copil are 7 ani si este clar ca este abuzat de cineva.. in fine, luca e bine, nu si-a dat el seama exact ce se intampla, ma bucur ca a spus.. dar nu a fost ceva genul joaca de-a doctorul ...
deci repetati celor mici ca nimeni dar absolut nimeni nu are voie in acea zona (specificati clar fund etc. etc) si atentie marita.
pupiciYagmur si Luca
Yagmur spune:
Laura, trimit pe FB numarul meu de telefon, dar please nu te stresa
Am fost si eu ieri la sedinta cu parintii; am aflat ca Luca e de fapt in grupa pregatitoare , el care nici nu poate colora inca, insa au 4 copii mai mici si nu-i streseaza, cica. Nu au avut loc la grupa mare si aici sunt amestecati. Lui ii place, dar se mai plange la fise ca e prea mic . Incet, incet a reinceput sa tina creionul in mana, dupa aproape un an in care a refuzat aceasta activitate. Peste iarna voi cauta metode distractive sa-l fac sa mai coloreze/picteze..
Altfel suntem bine. Luca la fel de energic ca de obicei. La ora 21.30 este in pat dar nu adoarme inainte de 22.00. Dimineata la 7.20 este scularea care se realizeaza cu mult teatru :). La pranz nu doarme decat rar, tot de frica de a se scapa pe el.
Va urez un weekend superb!!
Yagmur si Luca
Donia spune:
Salutare, oameni dragi, ca de mult timp nu v-am mai vazut. Pe langa tot ce s-a intamplat prin viata noastra, n-am mai facut fata si la aparitia pe forum, dar daca n-am venit, in schimb m-am gandit la voi mereu.
Ce sa zic despre noi? Sa zicem ca suntem... bine, asta in lipsa unui alt cuvant mai cuprinzator. Ca daca nu ma limitez la un singur cuvant si incep sa ma vaicaresc, nu ma mai opresc pana diseara.
Copiii se pot lauda ca sunt cel mai bine. Amandoi au inceput scoala, fiecare e la o scoala noua, Roxana la scoala de franceza, Cristi la scoala catolica. Amandoi sunt incantati de tot ce li se intampla, ne vorbesc continuu, in cate 2-3 limbi deodata, romana si engleza pentru amandoi, franceza pentru Roxana si o limba pe care Cristi a inventat-o singur, suna oarecum a greaca, e ceva tare complicat, in orice caz. Si are niste cuvinte luuuungi, si el ne cere sa repetam dupa el, trebuie ureche muzicala, nu gluma.
Ma rog, nu ne plictisim. Da' DELOC!
Altfel, sunt copii nemaipomenit de buni. Eu de vreo luna si jumatate sunt accidentata la genunchi si sunt limitata la destule miscari, dar ei amandoi ma ajuta, uneori ma gandesc ca fara ei nu m-as fi descurcat. Ma rog, as fi si avut treaba de doua-trei ori mai putin, probabil
In alta ordine de idei, vroiam sa mai spun ca si mie imi lipsesc vremurile in care scriam mult si des, dar din diferite motive eu nu mai pot sa particip ca atunci. Insa voi sunteti parte din mine si cu siguranta revin cu placere atunci cand pot s-o fac.
Na, cam atat ca incepem pregatirile pentru ziua de maine. Pup pe toata lumea!
acs spune:
Laura, ce mai fac baietii? Dani a scapat de febra? Multa sanatate!
Manu, totul in regula?
He, he, ne confruntam cu aceleasi "probleme" de gradi: Si Victor se plange de fise. Insa anul acesta e mult mai bine; adica vine zilnic cu buline, chiar daca "mami, da' altii au luat 2 buline!"
In schimb sunt foarte mandra de el la capitolul sport. Duminica trecuta am urcat la munte Piatra Arsa - Babele - Cruce si inapoi. A facut fata cu brio.
Roxanica, ai reinceput serviciul? Cum ti se pare?
Ce scumpa a Maria! Mi-aduci aminte de fetele mele, cum plangeau la "Dumbo" cu lacrimi de crocodil.
Au crescut fulguletii... si Victor e bucuros ca merge la gradi; si a-nceput sa-mi si povesteasca ce face acolo, cum se joaca, ce mananca... I se lumineaza fata cand isi revede colegii.
Ruxandra, pat asemanator celui de care povestesti (pat podium) le-am facut vara asta fetelor. Sunt incantate si au mai mult loc in camera. Rila e singur in camera acum, dar nu se plange. Oricum tot impreuna sunt bursucii, de dimineata pana seara (mai putin la lectii).
Donia, refacere rapida!
Laura13 spune:
donia cat ma bucur sa te "revad", adica citesc, ca tare imi sunteti dragi. wowww, scoala deja ... hmmm, cred ca ne paste si pe noi la anul.
apropo, lansez o tema ca in vremurile bune : ce faceti cu fulguletii la anul? stiti ceva de clasa 0? la scoala? sau tot la gradi? cand vreti sa inceapa scoala? detaliati, va rog
acs ma bucur mult ca atat de in forma victor. dani iar nu mai vrea nici un sport . dupa inot l-a dus florin la piscina si s-a prins pustiul ca e mai funny fara profesor , acum nu mai vrea la nici un sport. dar dupa amiaza va merge la gimnastica ritmica, azi va merge doar sa vada daca ii place si daca e ok va frecventa. si vreau sa il mai duc la fotbal si la karate. sa vedem ce va iesi.
ruxandra eu n-am vazut modelul de camera , am primit doar site-ul.
dani e mai bine, a avut laringita, a trecut cu ceva aerosoli, aerius (mama lor de alergii ) si erdomed. in rest si-a cam revenit singurel ... sunt f mandra. dar am intrat din nou pe singulair (analizele i-au iesit tare proaste ).
trebuie sa mergem sa ii facem analizele cutanate de alergii ca dc banuieste ceva ... sa vedem ce va iesi.
gata, v-am pupat, astept rasp la tema
avdanaarhire spune:
Laura, decit teste cutanate - am inteles ca sunt tare dureroase, poate va sfatuiti cu doctorul si ii recomanda testele pe grupe de alergeni din singe. Asta daca si tie ti se pare mai bine sa ii ia singe descit testele cutanate.
Noi la Celeste am preferat testarea din singe.