Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani Eva!
La multi ani Grigore!
La multi ani Rares!

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

conu' grigore sa iti dea DD multa, multa sanatate, bucurii, fericire, o viata minunata!
ruxandra ai baieti mari. da, repede au mai trecut. sa stii ca da!

rares tot binele din lume iti dorim! ramona nu mai dai nici un semn?

am ajuns acasa!!! yupiii!!!! dani e tare fericit ca a ajuns alex acasa la el. mai are fix 3 bubite, sper ca nu mai ridica probleme.
alex la fel, multumesc de grija, nexiumul nu pare a da rezultate, maine incerc sa ajung sau macar sa vb cu pediatra.
gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

inainte de spalatul pe dinti:

- Mami, tu stii de ce baietii au penis si fetele doar o gaurica?
- Vulva adica.
- Da vulva. Stii?
- De ce?
- Pentru ca fetele au parul mai lung si baietii il au scurt.
- Adica sa aiva fiecare ceva lung?
- Da, sa nu se certe.

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.

Capitolul 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ruxandra, ce discutie...super, dar ce sistem acolo in capsorul lor, impresionante conexiuni ! Si replica aia cu Alba ca Zapada e desavarsita, iti dai seama ce greu le va fi baietilor sa-si gaseasca o iubita la fel de frumoasa precum mami lor
Sa-ti traiasca feciorasul al mic, sa fie sanatos si voios, iar voi sa-i fiti mereu alturi ! La multi ani, Grigore !

Dandusa, imi pare atat de rau, nici nu vreau sa-mi imaginez ce a fost in sufletul vostru, Doamneee, n-am fost buna de nimic dupa ce am citit despre necazul asta. Acum cum sunteti??? Va doresc multa sanatate si ma gandesc cu tot dragul la voi.

Laura, ma bucur ca ai ajuns acasa la puiul tau, zile cat mai linistite impreuna !

Mergi la inceput