Fulguleti maricei de nov-dec 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

tema: cand vor (nu sunt eu acasa sau ele sunt la scoala) se sterg singure. altfel striga din baie 'mami, i'm done doing kkaaaa'
ma duc sa ma uit la poze pana ma apuc de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Avdanaarhire pana la petit mai e mult, dar la o intalnire de joaca va asteptam cu mare drag. Iwri ma uitam la pozele si filmuletele de.la pwtrecerea lui dani de un an si am ras cu lacrimi. Ce dulci erau toti fulguletii

noi suntem la onesti, dani e un pic racit si mucos, sper ca alex sa fie bine si sa nu ia nimic.
Pup gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Tema:
Crina se sterge singura doar dupa pipi.de cate ori face caca,ma cheama s-o sterg,niciodata nu a incercat s-o faca sngura.sant convinsa ca ar putea si singura doar ca ma vrea pe mine.o sterg de fiecare data.

Porumbita,
oauuu ce putin mai este pana bine bebelina!ti-ai pregatit funditele,rochitele?doamne,ce dor imi este...
Lizzy,
viata asta te aduce uneori in situatii la care niciodata nu te-ai fi gandit.totul cu un scop.poate ca-i o incercare a relatiei cu sotul/mama,dupa caz,poate ca-i un mod de a te cunoaste mai bine pe sine,poate pentru a invata ceva/evolua.ceva e!
eu mi-am luat invatamintele din aventura de mama singura si sper pentru linistea sufletlui si mintii,sa mi le aduc aminte zilnic...
ps:pentru caderea parului eu folosesc masca cu placenta de la kallos.si mie imi cadea ingrozitor,si eu m-am tuns scurt,am luat vitamine si inca mai iau.nimic nu a ajutat.coincidenta sau nu,de cand folosesc masca,imi cad 3-5,max 10 fire pe zi...
Donia,
tot pe ganduri?
eu tot...
Ruxandra,
ce pofta mi-ai facut de porumb copt...
vara asta am mancat in cantitati uriase.Crinuta abia l-a descoperit.nu-i fan 'arsuri' si-l refuza constant pana l-a vazut pe Radu cum infuleca fara sa mestece
Yagmur,
te astept sa cazi in mood-ul plangacios.te astept aici,la tel sau oriunde vrei.cred ca esti plina.scapa de ele!elibereaza-te,fa loc pentru altele ca vor mai fi!la tine vin multe,pentru ca tu poti sa le duci!le primesti,le rezolvi si le faci pachet!ma gandesc des la tine,mai des decat iti scriu,sa stii
Mamaana,
chiar ca emotionant!sant multe mom in care dau viata noastra pe mult inainte,si incerc sa-l vad pe Radu si pe Crina,mari.mi-i imaginez incercand sa ne convinga sa le cumparam nu stiu ce instrument scump sau mi-i imaginez studiind,facand lucrurile intr-un mod in care mie mi-ar placea,apoi mi-i imaginez facandu-le diferit.pe de-o parte,abia astept sa-i vad mari,sa vad cum sant ca adolescenti,cat de rebeli,cat de linistiti vor fi,cam ce discutii vom purta,cine va mai sta la dragalit,cine nu.ce repede trec anii astia...
Laura,
frumosilor!ce drag mi-a fost sa-l vad pe Alex gangurind...,doamne ce dor imi este de un bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Laura,
frumosilor!ce drag mi-a fost sa-l vad pe Alex gangurind...,doamne ce dor imi este de un bb

Fii atenta ce-ti doresti, ca se poate indeplini

Ceea ce ai construit poate fi distrus,nu conteaza,construieste!

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

sa nu zic ca nu apar si eu la momente importante, cand apare toata lumea

de sters, nici gand. d nu face nr.2 la wc, numai la oli. nici nr.1 nu vrea singur, tre' sa-l tina ma-sa :)))) daaaar, din cate am obs eu la d, el nu se prea incadreaza in tipare :). imi aduc aminte ca puzzle, ala clasic, cu piese multe, nu a facut foarte mult timp. cred ca pana-n vara asta. l-a apuct apoi o nebunie, ajunsese la 100 de piese, apoi s-a dus frumsetea si si am zeci de cutii de puzzleuri la care se uita o data p eluna maxim. nu ma indoiesc ca i-o veni lui si cu stersul, da' nu chiar acum :))

acum ma dispera cu cititul. daca nu citeste toate tampeniile pe care le vede, nu se lasa. mai nasol e cand trecem pe langa scrisuri pe garduri&stuff. norocul nostru e ca stie ca multe sunt nume de firme, care nu inseamna neaparat ceva, de exemplu moie :)))))) [noroc ca tembelul nu scria frumos :D]

ah, voiam sa va intreb si eu ceva dar am uitat. batranetile... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc mult dragele mele (era sa zic dragele mamii! ) pentru raspunsuri, acum sunt in tema. O sa mai incerc si eu sa stimulez copilu', dar o sa fie ok daca n-o sa iasa bine inca.

dandusa, tot pe ganduri, doar ca de cateva zile am fost la servici intensiv si n-am avut timp de ganduri personale, ceea ce uneori nu-i asa rau. Bine, nici sa fii obosit rupt, da' rupt, nu-i bine, insa... nu le poti avea pe toate.

diamat, d citeste... citeste? adica asa ca mine si ca tine?

porumbita, ce aproape esti de nastere, nici n-am realizat. Bravo, imediat ai puiuta in brate!

lizzy, voi ati facut acolo supa primordiala? Si ce faceti cu dumnealor dupa ce le hraniti? Orisicat, suna interesant experimentul. Poate asa un pet (sau o mie) i-as lua si eu Roxanei. Mai da-mi detalii, te rog.

Laura, vai ce fain rade ala micu! Si ce frumusel e!!! Nu ca al' mare e mai prejos, ai niste copii tare reusiti. Si ma bucur ca te-am vazut si pe tine! Da' ultima data nu erai creata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

aloha. azi apuc.

donia bea se sterge..uneori ii reuseste mai bine,alteori nu prea..si numai cand are chef. cand nu, ne striga de pe tron. merem, ce sa facem, sa stergem popoul pretios. ...la gradi insa nu o mai ajuta nimeni de mult. ba, ca e mare cica, o trimit cu d'aia mici sa-i ajute.

bea inca nu da semne ca ar putea sa aiba grija de vreun pet. daramite de o mie. suntem inca la stadiul in care oaca are o floare. a ei, personala. daca n-o uda, da ortul. (o fi udat-o de vreo 3 ori in ultima juma de an...noroc ca nu-i trebuie multa apa si ca-mi mai aduc eu aminte de ea...)
dar ne gandim si noi serios la unul. unul pe care sa-l putem mangaia. preistoricii nu intra in calcul.

amu problema mea principala. bea are polipi. de care probabil va trebui sa ne debarasam. urmeaza sa mergem curand la un orl-ist sa ne spuna ce si cum si daca. dar daca da, ati putea sa-mi aduceti aminte cum a fost la pruncii vostri? parca lizzy era..si yagmur ??..nu mai stiu si's panicata. in prealabil, sa apuce panica sa faca pui pana la momentul x...

dandusa ai gasit gradi pentru crinuta?
si radu e maricel, el nu? poate le-ar fi mai usor sa inceapa impreuna, in aceeasi grupa. lor. tie precis nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinico

amu problema mea principala. bea are polipi. de care probabil va trebui sa ne debarasam. urmeaza sa mergem curand la un orl-ist sa ne spuna ce si cum si daca. dar daca da, ati putea sa-mi aduceti aminte cum a fost la pruncii vostri? parca lizzy era..si yagmur ??..nu mai stiu si's panicata. in prealabil, sa apuce panica sa faca pui pana la momentul x...

Ups, trebuie operatie? Parca si saryta avea experiente cu polipii.
Na hai ca trece panica, n-o sa faca pui. Cat de curand o sa te aduni si sa vezi cum intri in rol de SuperMami SuperViteaza in lupta cu polipii de pretutindeni!

Noi am spus nu la pet mangaiabil. Stiu ca le-ar prinde bine copiilor, dar e complicat, in conditiile in care noi calatorim des si e destul de obisnuit sa petrecem cate o noapte departe de casa.
Si drept sa spun, nu mai sunt asa o mare iubitoare de animale cum eram pe vremuri. Oboseala si batranetile, maica... Ei, mi se trage si de cand eram visiting nurse si plecam din fiecare casa cu ceva par proaspat de animal pe mine si se frecau de mine toti cainii si pisicile casei, care apoi fie isi bagau nasul in geanta mea de pansamente, lingandu-ma si pe maini cand si cand, fie isi faceau culcus in haina mea, sub privirile drgastoase ale stapanilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dandusa, abia astept sa ne revedem; merci inca o data pentru tot ceea ce ai spus
Chinico, dupa parerea mea si a lui Luca operatia a fost un mare fas; adica foarte lejera; a stat luca nemancat si a asteptat sa intre in operatie vreo 3 ore , dar operatia in sine a durat cateva minute, el s-a trezit fara sa planga si fix la o ora si un pic dupa eram prin mall sa ii cumpar jucaria ca uitasem. Pana acum nu a racit, dar sunt curioasa cum va fi iarna asta. Mentionez ca eu nu as fi vrut sa-l operez, dar el a facut multe otite nedureroase si si-a pierdut auzul. Acum il duc la fiecare 2 luni la ORL .
Sunt intr-un mood mult mai bun, am avut 3 zile libere petrecute cu Luca... a fost tare bine :).

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamat spune:

mi-am amintit ce voiam sa va zic

mai stiti discutia aia de acum muuuuult timp, cand erau fulguletii mici mici de tot, apropo de copii si facut curat/ dat cu matura/ ajutat prin casa? moama ce ma suparasem atunci :))))

acum vreo saptamana, d se duce la bucatarie si sta. si sta. si sta. si apare. mami, mi-am facut cacao cu lapte. acum, va rog, sa nu intram in discutia cu cacaoa :D, mai exista incidente si la noi :D, daaaar:
copilu' s a dus, si a luat inaltatoru', a scos paharu' de sus, cacaoa, s-a dus la frigider, si-a scos laptele, a luat lingurita, a amestecat, a bagat un pic la microunde [l-a scos repede ca a uitat care buton e al de incalzit :)))))], a spalat lingurita [io am lesinat cand mi-a povestit], a pus-o in scurgatorul de deasupra chiuvetei, a luat prosop de pe blat, a sters apa sarita din chiuveta, a luat un servetel din sul, l-a udat, a sters masa unde-i cazuse cacao, l-a aruncat la gunoi, a luat iar prosopul, a sters blatul care iar se udase cand a usat servetelul.
a, si si-a pus si pai :)))

nu stiu cum e asta pt voi, da' pt mine e cea mai tare matura pe care o s-o dea vreodata :))))), in conditiile in care si io si alex suntem niste imprastiati si niciodata! nu spalam vasele dupa masa

donia, da, mai, ca noi. la litere mari citeste perfect, la alea mici se mai incurca. a dat sa scrie da' saracu', daca nu e deloc prieten cu creioanele, ii ies cam ciudate si nu l mai intereseaza sa continue. dar noh, nu a colorat in viata lui nimic, cred ca daca l-as pune sa coloreze fara sa depaseasca ar muri acolo :))))) nu e wonder boy, adica

Mergi la inceput