Aspirante optimiste > 20 ani (715)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor eu nu beau cafea de vreo 2 ani cand am aflat ca am inceput de ulcer am zis gata si gata a fost, imi e rau de la miros si pt mine e laxativa daca beau.Dar stiti ce saptamana trecuta am baut o gura de 3in1 de la sotul in concediu si mi s-a parut asa de buna ca saptamana asta am baut de 2 ori capucino, imi e frica sa nu ma prostesc iar nu stiu ce e cu mine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Si eu am fumat din clasa a opta (deh, prostita de anturaj ) pana am terminat facultatea. Si apoi mi-am intalnit sotul si mi-a zis scurt pe doi: te lasi de fumat de acum! Si cum eram foarte indragostita, l-am ascultat si n-am mai pus tigarea-n gura, nici macar pe ascuns. Ulterior m-am razvratit ca mi-a impus asa ceva, dar daca am vazut ca rezist foarte bine fara tigari, am lasat-o balta si cred c-am facut bine sa-l ascult
Uneori ma gandesc ca toate restrictiile pe care ni le impunem sunt degeaba, sunt atatea cazuri de persoane cu vicii grave care au facut copii (copii nesanatosi, dar au facut!) si noi ne batem capul pentru o cafea sau cateva tigari pe zi.

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Eu sunt constienta ca nu sunt bune tigarile , si poate nu este o zi sa nu ma gandesc sa le las , dar...sper sa vina bebe curand(e doar o speranta ca nu prea are cum sa vina)si atunci le arunc definitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Cafeaua are antioxidanti, si daca nu faci exces mi se pare absolut sanatoasa.
Ca orice de altfel,in cantitati moderate nu are ce sa faca rau. Eu beau dimineata facuta la expressor cu lapte spuma si fara zahar, mi se pare un rasfat si imi place gustul. Uneori pun putina miere,doar de aroma.
Am vazut n cazuri de femei care beau cafea si au ramas insarcinate,nu cafeaua e problema pe la noi pe aici.

Azi,maine sper sa apara CM sa treaca sangerarea pana la HSG de peste 1 saptamana. Mi-e groaza de ce o sa descopar la HSG,daca sunt infundate trebuie laparo...

Irmaria bafta la BETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

dana poate nu mai apare cm si nu mai trebuie sa faci hsg-ul , hai fruntea sus si fi optimista iar daca va trebui sa faci hsg noi iti tinem pumnii sa fie totul bine

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

dana poate nu mai apare cm si nu mai trebuie sa faci hsg-ul , hai fruntea sus si fi optimista iar daca va trebui sa faci hsg noi iti tinem pumnii sa fie totul bine

In curand

Esti simpatica dar apare sigur,ma doare burtica ca si cum ar veni si oricum nu am simptom de bebe (nu ma dor sanii,nu am greata,nu ma simt mai obosita ca de obicei,progesteronul din ziua 21 era 30 deci clar nu e sarcina).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

hai ca eu am alta problema acum m-am constipat rau si de ieri ma doare ingrozitor tot abdomenul nici bine nu pot sa merg, de abia astept sa ajung acasa sa iau un supozitor cu glicerina cu toate ca nu prea are efect la mine as bea un ceai dar nu stiu de care

In curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

hai ca eu am alta problema acum m-am constipat rau si de ieri ma doare ingrozitor tot abdomenul nici bine nu pot sa merg, de abia astept sa ajung acasa sa iau un supozitor cu glicerina cu toate ca nu prea are efect la mine as bea un ceai dar nu stiu de care

In curand

Pai ceai verde dar mai concentrat si fierbinte si apoi apa mai rece si tre sa functioneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Miky, incearca ceaiul de crusin. Este foarte bun. Eu am renuntat la el cand eram gravi cu Finn. De atunci iau psyllium. Aici numai psyllium se recomanda in sarcina.

Eu am baut cafea si inca beau. Fara cafea nici nu as putea deschide ochii. Oricum imi trebuie cel putin 1 ora dimineata sa ma dau jos din pat. Ma simt de parca m/a lovit trenul.

Cand am ramas cu Finn eu fumam. M/am lasat de fumat brusc cand am facut primul test pozitiv. Drept e ca m/am ingrasat repede si mult din aceasta cauza. La primul control la medic aveam 6 saptamani de sarcina - 2 saptamani de cand aflasem - si 5 kg in plus. Tin minte ca toata sarcina pofteam la tigari si frisco. Radea sotul de mine mereu. Am si zis ca dupa ce nasc ies in curtea spitalului si fumez o tigara, beau un frisco. E n/a fost sa fie asa...

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

buna fetelor!
sunt o veche aspiranta dar de ceva vreme nu am mai postat pe acest forum.acum simt nevoia sa mai schimb cateva vorbe cu fete care se lupta luna de luna cu infertilitatea.sper sa ma primiti si pe mine printre voi
eu sunt cu probleme de tiroida si prolactina.de 3 ani si ceva sunt tot cu tratamente.oare va iesi soarele si pe strada mea?sper ca da

Mergi la inceput