Aspirante optimiste > 20 ani (715)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Fetelor, eu nu beau prea des cafea pentru ca imi creste tensiunea, mi se infunda urechile de nu mai aud nimic in jur si ma doare capul rau de tot. Dar din cand in cand mai beau una mica . MeAlex, la Belladona unde am fost eu nu aveau Femibion 1 si la Dona am uitat sa intreb (ma gandeam ce ma fac ca nu se mai gaseste Euthyrox 25 pe nicaieri si mi-am adus aminte la serv ca am uitat sa intreb). Hai Maria, asteptam raspunsul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Eu beam uneori si 3 cafele pe zi. Acum am ajuns la 1 la 3 zile
Cred ca e ok sa bem cate o cafea (cine doreste, cine pofteste), numai sa nu facem exces.

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Bob 4 sa fie atunci din prima sau din a doua dar sa fie cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Cat despre cafea beau in fiecare dimineata , si stiu ca ma veti certa dar si fumez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
poftiti la o cafeluta
fetelor scuzati absenata dar la mine nu-s noutati asa ca stau ascunsa dar va citesc aproape zilnic
asteptam sa intre maria, dar vad ca se lasa asteptatatinem pumnii sa ne dai o veste buna
va doresc o zi frumoasa

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonata spune:

Irmaria, in legatura cu raceala ta, este foarte posibil sa fie de fapt o reactie a organismului la bebe, eu de fiecare data cand am ramas insarcinata, adica de trei ori pana acum, credeam ca sunt racita. Cel putin la sarcina tocmai pierduta, aveam simptome clare de raceala - imi curgeau ochii si nasul, ma durea capul de muream. Asa ca Doamne-ajuta sa fie bebe
LittleDream, fa o beta-HCG pentru a fi sigura de rezultat. Em la ultima sarcina am avut multe teste negative, dar de fapt era bebe, l-am vazut cu ochii mei la ecograf, iar beta-hcg a aratat ca a fost, dar s-a dus repede, saracutul. Multe teste facute (si ieftine, si scumpe, pentru ca am cumparat de toate felurile) se pozitivau cam la limita de 10 munite, si atunci foarte pal, de trebuia sa ai vedere de aviator.
Asa ca Doamne-ajuta si la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dreambaby

Fetelor, eu nu beau prea des cafea pentru ca imi creste tensiunea, mi se infunda urechile de nu mai aud nimic in jur si ma doare capul rau de tot. Dar din cand in cand mai beau una mica . MeAlex, la Belladona unde am fost eu nu aveau Femibion 1 si la Dona am uitat sa intreb (ma gandeam ce ma fac ca nu se mai gaseste Euthyrox 25 pe nicaieri si mi-am adus aminte la serv ca am uitat sa intreb). Hai Maria, asteptam raspunsul!

eu am luat astazi euthyrox de 25 de la farmacia Dona, dar am intrebat la mai multe farmacii pana sa ajung la Dona si sa gasesc, va trebui sa imi fac stoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Buna dimineata!
eu sunt z3 deja si f dezamagita inca odata, incep sa ma stresez din ce in ce mai tare ca nu vine bb, incep sa imi pierd si optimismul....

multi tuturor si o zi minunata sa aveti!

irmaria te astept cu o beta grasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Cat despre cafea beau in fiecare dimineata , si stiu ca ma veti certa dar si fumez

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Si eu fumez , am incercat de nenumarate ori sa ma las dar cred ca nu a fost vointa prea mare.

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna.
Cixinica ce faci, incepi sa te dai batuta? Vezi ca vin cu bata la tine, o sa ne vina si noua randul.
Fetelor adevarul e ca si eu sunt un pic suparata ca aseara ne-am intalnit cu niste prieteni care s-au chinuit vreo 5 ani sa faca un copil, au reusit au o fetita superba de 1 an si cateva luni si ea a aflat iar ca e insarcinata si povesteau ca nu stiau cum sa reactioneze cand au aflat ca isi mai doreau unul dar nu acum si am vazut ca nu sunt foarte bucurosi ca s-a intamplat minunea asta ca ea avea ciclu o dat la 3-4 luni si atunci doar cu pastile. Stiu ca asta ar trebui sa fie o incurajare pt mine ca se poate dar nu stiu de ce ma rascoleste, cred ca din cauza ca ei nu se bucura.
Gata mi-am spus oful de acum ma gandesc doar la ce mai am de facut astazi ca parca nu se mai termina treaba prin casa, am pus niste legume umplute la cuptor si abia astept sa mananc.
Irimara hai cu beta, cu testul pozitiv numai da-ne si noua o veste buna.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput