Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

sunteti asa de simpatice cand povestiti perle de la minunatiile voastre de copii
alinuk si brambru multa bafta maine la eco ....va asteptam cu vesti bune
anita atunci te anunt cand ma duc sa semnez sau iti trimit uun cupon

Andreea 27+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bafta la vizionare de bebe, Petro!

Noi vizionam apartamente, trebuie sa ne mutam la sfarsitul lunii, o sa fie fun. Am gasit niste apartamente dragute si f luminoase, sper sa fie o alegere buna.

Copila e foarte miscacioasa m-as mai duce si eu la o eco 3d sa ii vad mutrita.

In rest ma simt nasol, de abia respir, ma misc in reluare, ma dor toate cele...

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

tot la servici, dar in prenatal si am venit si mai tirziu la 11..

Brambu, nu te mai stresa ca o sa vezi ca e bine, o sa fie bine, o sa tii in brate inca o fetita sanatoasa, ai incredere

Ralu, ce model de comoda ai achizitionat? Si pe mine ma doare gitul dupa ce am terminat antibioticul sapt trecuta, dar ma tin tare pe pozitie si ma tratez cu propolis si albastru de metil. Sunt convinsa ca daca m'as odihni mai mult mi'ar fi mult mai bine, dar asta este, atat se poate.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Eu maine merg la eco ... morfologica, cred. Sau nici nu stiu, e din seria celor cerute de lab. de genetica, deci oricum ff amanuntita. Is curioasa de tot, cum e mandra mea, cate kg are, cum se prezinta situatia, in general.

Mai ales ca am iar piticii mei cu kg putine pe care le-am luat (6 pana la 30 sapt.), ca la a doua sarcina. Burta mi se pare mai mare decat precedentele, da' na ... cand n-ai probleme ti le creezi, cum e la mine cu greutatea asta.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

uffff
yo am plecat de la 77 kg si am acum 75

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

eu 81, am luat 12 pana acum.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

brambu, facem schimb? iti mai dau eu 6 kile sa te simti mai bine (si eu de asemenea)
si asa taman ce mi-am inceput ziua cu femeia mea de la menaj (care e medic ginecolog pensionat, din ucraina, si care evident imi monitorizeaza atent sarcina ca nu se poate abtine)....si cand a auzit ca am luat 12kg s-a inverzit. "trebuia sa iei cu totul intre 6 si 10kg"...eu in gandul meu i-am zis ceva de dulce...si pe gura "poate mancarea e altfel in urcraina,sau cantarele, ca p-asta cu 6kg toata sarcina (cand eu la prima sarcina am lasat 10kg in spital si inca vreo 4 in zilele urmatoare) eu n-o cred"
oricum nu incepusem bine ziua. pe mine in continuare ma doare rau gatul si azi dimi am plecat la cmu sa-mi fac un exudat si in mintea mea sa fac si alte analize pe care le aveam de facut. pt exudat tre sa fi nemancat, nebaut,nespalat pe dinti. iar eu am plecat de acasa dupa ce in prealabil am pregatit copilu' de gradi, deci trecuse ceva timp de cand ma trezisem. si ajung la ghiseu si imi intinde o acritura un nr de ordine, 22, erau vreo 10 persoane in fata mea
pe ghiseu afis cat casa: "gravidele au prioritate". ma gandesc eu ca poate n-a vazut burta din cauza biroului si le-am rugat sa ma lase sa fac exudatul cu prioritate, ca-s gravida in luna a 8a si nu e genul de analiza pe care sa o programezi din timp, ca nah, te duci cand te doare, si ca nu mai pot sa stau fara sa beau apa sau sa mananc ca-mi vine rau si ca pt restul analizelor de sange astept cu nr. de ordine. si raspunsul a fost : "noi nu mai avem chef sa ne certam cu lumea, stati la coada ca si ceilalti"
tara de kkt. sa nu mai zic ca in autobuz/metrou arareori se salta cineva (invariabil un batran sau o femeie, barbatii sunt cei mai obositi) ca sa-mi cedeze locul si la coada la supermarket, la casele destinate gravidelor la care eu ma incapatzanez sa merg, toata lumea priveste in directia cealalta si se fac ca nu ma observa (sunt si mititica la 1.73cm si 70j de kile) iar casiera imi spune ca e treaba mea sa ma descurc cu restul persoanelor de la coada, ca nici ea n-are chef de cearta
deci sunt nervoasa
am primit si noi finally patul pt flacau. asteptam sa vina si salteaua si deportam copilul in camera lui. e foarte incantat de pat. se suie in el, canta cucurigu si sare de acolo ( e suspendat la 1.5m) spre disperarea mea si probabil a vecinei de jos, care oricum era disperata. sa speram ca-i va placea la fel de mult sa si doarma acolo
am fost si la ikea si am luat comoda de haine/infasat. nu e destinata pt asta dar am adaptat-o. maine pun si perdelele la camera copiilor si am terminat cu reamenajatul. mai am de luat maruntisuri (cateva cosmeticale) si niste scutece de finet, biberoane fara bpa, pe care le iau de baby expo. si bineinteles tre sa termin cu reorganizatul dulapurilor ca incepe sa-si faca aparitia obsesionalitatea cuibului si mi se pare ca toate-s varza prin casa...dar in linii mari ce a fost mai greu am facut.
felicitari fetelor pentru ecografii si bafta pentru cele care le asteapta cu morcovelu bine infipt (me included). mi-am masurat burta si pe dir. cealalta, cu putina ingaduinta are 32cm
si ca sa va amuz pe final, va redau o discutie in parc dintre mine si fi-miu:
"el: mama, nu-mi place numele luiza, hai sa-l aruncam la gunoi si sa cumparam altul
eu: ce nume ti-ar placea?"
el: paste placintutza fripte la cuptor (mancarea lui preferata, adica budinca de macaroane la cuptor)
eu:daca vrei tine minte numele asta si sa il folosesti la fata ta, pentru fata mea lasa-ma pe mine sa aleg
el: o sa fac si eu copii?!?
eu: sigur ca da
el (radiind de fericire): adica o sa fiu fata?
eu: nu, o sa gasesti o fata cu care o sa faci copiii tai
a plecat dezamagit la joaca. e tare trist ca el n-o sa aiba burtica niciodata si nu-l linisteste/consoleaza ca are o putza in schimb

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 31+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

felicitari ptr cumparaturi si amenajare
si f tare tudor
daca el o iubeste atat de mul cum ii place budinca, ce ai tu cu el??
bv tudor

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

yo am avut saptamana aia in care nu am mancat decat 2 nectarine pe zi si in rest apa
si stresul f mare
al meu era disperat
ca dc domle nu te ingraaaaaaaasi...
copilul ala cum se hraneste??
ca nu mananci...
nici acum nu mananc mult
ca nu incape
ma simt satula imediat
si inainte de sarcina mancam de rupeam
bine ca e puiu in gtafic ca altfel o incurcam
ca pe curcani cred ca ma indopa

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

ca sa nu va zic ce teama am de arsuri
am mancat la pranz ardei umplut cu carne de pui
si acum am arsuri de ma dor tamplele
nici nu-mi mai vine sa mananc ceva
va jur

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ralu, luny, brambu va asteptam cu vesti de la eco
Lia hai ca mai e putin si o sa vina bebe..multa putere in continuare
anita, alinuk felicitari pentru vestile bune de la eco

ce amuzanti sunt astia mici.., ralu, irina sa ne mai povestiti

fetele la mine e ultima saptamana de munca de abia astept sa stau acasa..ca nu se mai poate..nu mai pot sa stau nici 6 ore pe scaun..incepe sa ma doara spatele..picioarele..
am 18 zile de concediu, pe 13 oct as intra in prenatal, cu DPN 11 dec as avea 60 de zile de prenatal si 66 zile de postnatal..eu zic ca e bine asa

ooka ti-a iesit rezultatul de la anticorpi rh? mie dr mi-a zis sa ii fac in jur de 30 de sapt cu analizele uzuale de sange si urina..dar parca as face anticorpii mai devreme..adica sapt viitoare la 28 sapt..am piticii mei pe creier

27+ Iulia

Mergi la inceput

am mancat struguri
am zis ca poate-mi trece
aiureaaaaaaaaaaaaa,nimic
acum bag lapte rece
deci de la constipatie o sa trec la imprastiere
struguri cu lapte
buna combinatia
sa vedem ce iese

bebelinul meu scump

Mergi la inceput