Am nevoie de o parere

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jonesy spune:

asta cu "nu era bun calendarul" a fost super tare... am ras singura in birou de m-au auzit colegii de pe culoar. hahahaha!!!!

XIO: probabil ca Angel este deja destul de stresata, iar daca ne "streseaza" pe noi, este probabil pentru ca se simte oarecum prinsa in capcana si nu prea stie incotro sa o ia si nici nu are cu cine sa vorbeasca.
Pentru asta intram aici, nu? Pentru sprijin moral, un sfat, o incurajare, date sau primite, sa comunicam si sa ne bucuram impreuna.

Angel, testul este relevant. Fa-l pentru tine. Nici macar nu trebuie sa spui partenerului, fa-l. Si apoi mai poti astepta 1 saptamana pentru a-l face pe al doilea, pentru confirmare. Eu am facut 3 in total, primul a iesit slab pozitiv, al doilea negativ, al treilea slab pozitiv. La intervale de circa 4-5 zile. Dupa al treilea am decis sa merg la medic pentru confirmare.

Tu s-ar putea sa decizi sa revii in tara sau impreuna cu partenerul, sa inchei o asigurare medicala temporara. dar ca sa te poti informa, trebuie sa stii. Poate fetele din Italia, de aici de pe forum, ti-ar putea da un sfat mai bun despre doctori si clinici.
Dar trebuie sa faci ceva sa afli sigur!

Nu e sfarsitul lumii, daca tu si partenerul va intelegeti si va puneti de acord asupra unei solutii, oricare ar fi ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cand are solutia langa ea si nu vrea sa isi rezolve problema deja discutia asta este in zadar.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vera52 spune:

Ai putea cand vii in tara sa incepi sa iei pilule contraceptive, iar ca adjuvant suplimentar pentru a scapa de efectele secundare si negative ale anticonceptionalelor poti lua 4Femina. Se iau fara reteta. Am aflat si eu de ele recent pentru o prietena, care are probleme cand ia pilule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

pot sa intreb ceva? in afara de grija pt a nu ramane gravida, pt care exista solutii pana la urma ( desii cum a mai spus cineva avortul NU e metoda contraceptiva), nu iti este teama deloc de bolile cu transmitere sexuale, ca de unele nu scapi pe viata, ca sa nu mai spun ca de unele nu scapi CU viata.

Stiu cum e sa te preseze prietenul ca nu ii place cu prezervativ, dar sanatatea ta e mai presus de toate si nu ar trebuii sa face nici un compromis in privinta asta.

Nu vreau sa par ca iti dau lectii dar sa te gandesti si la aspectul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel22 spune:

Fetelor, mi-a venit ciclul de ieri, deci nu cred ca mai e cazul sa ma gandesc ca sunt insarcinata, pentru ca mi-a venit aproape normal, adica este un rosu mai deschis decat era pana acum, dar nu cred k am motive de ingrijorare, pentru ca este destul de mult si am si mici dureri de ovare.
Petaluda, nu cred ca este cazul sa ma gandesc ca as putea lua vreo boala cu transmitere sexuala, avand in vedere ca am acelasi partener de 4 ani, si am facut amandoi analize acum aproape un an, si ne-am mutat impreuna de 2 ani jumate.
La anul o sa vin in romania si o sa cer anticonceptionale cand o sa merg la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Da bine ca ai "scapat" luna asta, dar ce te faci daca se intimpla din nou luna viitoare? tot asa stai cu frica-n sin sa nu fii insarcinata? intreaba-l si pe partener el ce parere are daca se intimpla vreun "accident"? ca sa stii la ce sa te astepti nu de alta...
ai incredere 100% in el ca nu "umbla"aiurea ca sa nu folosesti prezervativ deloc?
totusi gindeste-te la alte metode contraceptive locale daca nu si nu prezervativ pina ajungi inapoi in ro la anu, nu de alta dar sa stai asa cu frica-n sin in fiecare luna nu cred ca-i o treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vera52 spune:

E o adevarata problema cu asta. ei nu inteleg, nu stiu, parca sunt ursuzi sau siguri foarte tare pe i. ce sa mai zic?
Ei iau relatia intima la modul extrem de simplu, 'animalic'si cu asta basta. O fi un graunte de siguranta si-n asta. sau poate se incred mai mult ca noi in natura, or fi mai aproape de ea, decat noi, care gandim, si iar tot asa pana nu ami putem?! Ma mai gandesc :) Oricum, un lucru este deja fapt, ca pilulele orale ne provoaca si neplaceri, si ar trebui sa luam o decizie pentru asta. ori renuntam la ele...ori suntem cu mare bagare de seama la problemele ce pot apaea si le prevenim cu ceva recomandat chiar pentru asta.intrebati la farmacie, de 4Femina. stiu de asta de la prietena mea cea mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlafam spune:

"Petaluda, nu cred ca este cazul sa ma gandesc ca as putea lua vreo boala cu transmitere sexuala, avand in vedere ca am acelasi partener de 4 ani, si am facut amandoi analize acum aproape un an, si ne-am mutat impreuna de 2 ani jumate"
angel22, nu te poti baza pe asta, poate ca tu nu esti singura lui partenera sexuala.

Mergi la inceput