FIV in Ungaria 137

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Samira
Sunt bine, multumesc de intrebare, si la curent cu tot ce faceti Tin pumnii pt tine si aristica (si nu numai), si constat ca nu ma pot desprinde de dc
Am scris mai rar aici, pt ca topicul e totusi concentrat pe procedura fiv si pe pregatirile in vederea acesteia, totusi cu mare placere raspund la intrebare .
Din fericire bebe e foarte bine, e din ce in ce mai sigur ca e baietel, starile mele de rau s-au redus desi n-au disparut de tot. Peste cateva zile implinim 20 de saptamani, deci am ajuns la jumatatea drumului. La fiecare control mi se spune ca bebelusul e foarte bine dezvoltat si ca totul este normal. Spre bucuria mea nu mi s-a prea "dat" varsta pe care o am de catre cei care nu imi cunosc datele personale. Mi se tot spune ca m-am "implinit" la fata si imi sta mai bine. Vorbe... Eu ma simt greoaie, am 4 kg in plus, e drept ca mai mult au crescut sanii si burta (mult mai mult decat la prima sarcina), dar s-a mai depus si prin alte locuri, inca nu ma gandesc cum o fi la final... sa fie bebelusul ok e tot ce ma intereseaza.
Tin pumnii la histero si abia astept sa incepi. Vreau sa se indeplineasca dorinta lui PK de a nu te mai vedea niciodata , asta daca nu vrei tu sa iti confirme el sarcina.
GabrielaRusu, nu am apucat sa te felicit pt sarcina obtinuta, noi ne-am intersectat fugitiv la Korall in mai-iunie 2010, am vorbit putin atunci, imi amintesc ca te-am "recunoscut" pe forum dupa nr pe care il aveti la masina, nu cred ca ma insel . Sa ai sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos.
Sanatate si multe reusite in perioada care vine la toate unguroaicele, e toamna, sa numaram bobocii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...pai incepem cu bobocul tau de 20 de saptamani

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adc,eram sigura ca ne citesti,de asta te-am si intrebat de vorba
ma bucur ca bebe este bine si ca ati reusit perechea.
imi pare bine si ca starea ta este mai buna.
esti la jumatatea drumului,ce a fost mai greu a trecut.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Deci, iata rezultatul meu.Eu nu inteleg nimic.
<5,30mUI/ml-negativ.

Sa inteleg ca nu este sarcina, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

monilaza eu nu am facut vreun beta pana acum dar din ce-am citit ... cred ca e negativ.
imi pare foarte rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

monilaza, se pare ca nu mergem cu bebeii in parc impreuna de data asta, pt ca si eu am facut dimineata pipi test si a iesit o liniuta nesimtita
Credeam ca vii tu cu vesti mai bune, de aia n-am zis nimic

Sunt trista ... chiar daca de fiecare data imi propun sa fiu curajoasa ... orice ar fi ...

Vad atatea minuni aici pe forum ... si ma tot gandesc (si sper) ca intr-o zi o sa mi se intample si mie ... Daca nu, nu stiu ce o sa fac ... ca nu-mi pot imagina viata fara o gaza mica

Imi pare rau ... nu vreau sa va intristez si pe voi ... ca sunt prea multe vesti bune ... dar in afara de voi, cu nimeni nu mai vb subiectul asta!

Sper totusi ca va rasari intr-o zi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

fetele
trebuie sa iasa pana la urma
nu va invinovatiti cu nimic pt ca nu e cazul. asta e...
nu sunt prea buna la consolari, dar un sut, un pas inainte, shontic shompic trebuie sa ajungem si noi sa tinem un plod de-al nostru in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

monilaza,imi pare rau,la aceasta valoare nu este sarcina.

cris,dozeaza Beta...doar daca iese negativ poti pune punct.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

samiro, nu mai vreau sa vad Beta negativ ever , asa ca doar cand oi vedea 2 liniute (fie ele cat de pale), doar atunci mai fac beta ... Am intrerupt utrogestanu de dimineata ... pe maine garantat apare ciclosu

Sunt cu moralu la pamant ... si, sincer, nu stiu de unde s-o apuc ... ca de oprit nu ma opresc ... Probabil ne apucam si noi de genetice, trombofilii ... etc ... O sa incep sa va interoghez in leg cu ele dupa ce ma linistesc umpic

La noi e asa greu cu concediul ... sotulache poate foarte greu sa-si ia liber cand vrea el, pentru ca au niste zile cand isi iau toti liber vrand-nevrand. De ex, in perioada urmatoare mai are liber in ian 3 sapt ... si apoi probabil undeva in sept anul viitor. Daca PK e cumva in concediu in ianuarie ... se duce pe apa sambetei orice intentie de incercare in viitorul apropiat ... Mai e pb banilor ... mai e organismul, care n-o sa reziste la infinit ... Dar de fapt, ce va spun eu voua lucruri pe care le stiti deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Asta este viata. Bine ca da acolo unde nu sunt doriti. Sincera sa fiu eram asa de optimista, Zadori ne-a spus ca avem sanse mari. Dar...
Din pacate eu ma opresc aici. Nu mai avem resurse nici financiare, nici psihice. Sotul este terminat de atatea tratamente(de 8 ani). Si, ca la voi Cris, problema concediilor si a banilor.
Va doresc numai beta cu valori "umflate" celor ce mai incercati.
Bafta tuturor si va multumesc pentru toate sfaturile, incurajarile si gandurile bune.
Moni

Mergi la inceput