FIV in Ungaria 137
Raspunsuri - Pagina 2
Cris_25 spune:
Tannoooo ... hai ca mi-ai inveselit seara! Esti tare Bebele tau n-o venit cu instructiuni de folosire?
5ab1na spune:
Soroc eu am avut TSH 5 si am primit doza de 25 mcg. La mine a scazut greu TSH. Inainte de FIV1 l-am avut 2,ceva mult. Chiar 3,ceva mult in luna cu AC.
Cred eu ca a scazut atat de greu pentru ca, in general, am E2 mare. In luna cu AC mi-am explicat ca mi-a scazut E2, fapt ce a facut ca doza mea de Euthyrox sa devina prea mare si sa am un "fals" TSH mare. ce explicatii imi dau....
Nu... la mine nu a fost bine cu un TSH atat de mare. Am avut niste multe ovocite care nu s-au fertilizat. Nu stiu daca numai din cauza TSH....
Daca ar fi adevarata relatia dintre E2 si TSH (direct proportionala cum ar veni...) cred ca nu e bine sa ai TSH mic pentru ca probabil iti tine in loc E2, nu creste E2=> nu raspunzi la stimulare.
Invers....E2 mare(TSH mare)=> nu raspunzi la stimulare.
Doctorul nu mi-a dat absolut nici o explicatie. Tot ce ti-am scris mai sus sunt ABERATIILE mele. Dupa esec, pentru ca am insistat extraordinar de mult sa-mi explice diverse printre care si transpiratiile pe care le-am avut pe timp de AC si inhibare cu Suprefact, a raspuns ca nu crede ca transpiratiile mele au vreo legatura cu menopauza, cu AC sau cu Suprefact. Sa-mi verific TSH pana la urmatoarea incercare si sa incerc sa-l tin stabil. Asta e ceea ce mi-a spus. Si chiar cred ca are dreptate.
Numai ca nu prea stiu cum sa fac:)
Eu am gasit aici un articol bunicel pe TSH http://www.ei-resource.org/illness-information/related-conditions/thyroid-treatments/
Aici ai putea sesiza o legatura cu E2 daca te intereseaza partea de alimentatie...
http://ezinearticles.com/?Thyroid-Symptoms-in-Women:-Hypo-Thyroid-a-Very-Complex-Diagnosis&id=5305551
aristica spune:
samirutaaa BRAVAAA!!! Sa nu te lasi pe mana lui Jack Spintecatorul fara anestezie generala. Iti da el sms, ai? Tu-i povestisi visul deocheat?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
monilaza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na Cris si Monilaza unde sunteti? |
Eu sunt abia in ziua 9 de la ET. Dar deja am simptome de ciclu. Ma doare spatele si burta. Asa ca maine ma duc sa fac beta. Tineti-mi pumnii!
5ab1na spune:
moni nu vreau sa te amagesc dar stii ca sunt multe fete care au simptome din astea cand de fapt sunt insarcinate.
doamne ajuta
samira33 spune:
hello girls
ce tare e tannoo!!!cum e el sfatos si cum culege informatii!!!
aristico,ti-am zis ca nu ma las.
ce ,crezi ca nu m-a luat si pe mine cu toata pologhia aia a ta??!!
da io i-am zis:ok,dr...te ascult ca asa-i civilizat si apoi iti povestesc si eu.
si a zis el tot ce a avut de zis...si apoi i-am zis si io....si radea de se prapadea si a concluzionat:bine,doamna,facem cu generala!!!
iar visu nu i l-am povestit da a zis ca-mi trimite sms ca sa nu mai bat drumu pana la clinica doar pentru o treaba ce tine i minut.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
aaa...si nu pleaca la acelasi Congres de FIV cu doctorasu' cu oki albastri...pleaca la altu...la Leuven-sau cam pisici s-o scrie
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui Cris_25 Tannoooo ... hai ca mi-ai inveselit seara! Esti tare Bebele tau n-o venit cu instructiuni de folosire? |
le-a uitat
a venit doar cu niste carti
insa experienta asta reprezinta examenul vietii
tannoo25 spune:
citat din mesajul lui samira33 ce tare e tannoo!!!cum e el sfatos si cum culege informatii!!! 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
stii vorba aia, "un om informat e un om puternic"