medic oftalmolog pentru copii
Buna seara ,
Am venit de la mare cu baietelul meu in data de 15 august. Am venit cam raciti , el avea o usoara viroza si avea ochii injectati si il usturau/dureau putin.Am incercat sa ii pun cate o picatura de visine dar la cateva ore roseata revenea.
Am venit la Bucuresti a doua zi si ne-am oprit la spitalul de ochi unde in urma consultului i s-a stabilit ca are conjunctivita .
I-au dat picaturi a trecut relativ , dar de le ele tusea foarte tare si se scarpina la ochi.Am fost si am schimbat iar tratamentul roseata tot apare dar nu asa de pregnanat dar mai ales cand se uita la tv sau face ceva cu ochii concentrat .
El incepe maine scoala si sunt foarte ingrijorata .
Va rtog sa ma sfatuitit cu adresa sau numele unui medic bun .Stiu de spitalul de ochi cel recent deschis dar nu nu stiu pe nimkeni care sa fi fost acolo .
Va multumesc
Raspunsuri
tomaca spune:
Clinica Infosan este foarte buna pentru consultatii oftalmologice copii. Este pe strada Polona nr 83.
Sanatate.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
dicirstea spune:
Exact acolo vroiam sa te trimit si eu. Desi e foarte aglomerata si pare haos (mie asa mi s-a parut de cate ori am fost) consultul este foarte amanuntit si serios, copiii sunt bine tratati, tot personalul este dragut si amabil.
Pentru ca avusesem parte de un consult in alta parte, am insistat sa fie verificat diagnosticul initial, asa ca ne-au vazut vreo 3 dr, nu s-a suparat nimeni ca sunt asa insistenta si m-au luat foarte "in serios".
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Happiness_4_us spune:
Noi am fost de curand la Adi Burloiu, renumit ca e foarte rabdator si atent cu cei mici.
Intr- adevar asa a fost, i- a facut lui Andrei o procedura speciala care inregistra activitatea centrului vizual.
Cabinetul pivat este pe Barbu Vacarescu nr.19.
Cabinetul este modern utilat iar copilul este pe maini bune.
Uite mai multe informatii aici www.Dr-burloiu.ro.
Nu suna ptr programare ca te programeaza peste 2 luni. Mergeti la cabinet, in orele de program, si il consulta. Are f multi pacienti piticoti si programarile sunt in functie de ei si programul de masa, adica e f flexibil.
Sanatate multa lui Vladut!
P.S. Daca ai nevoie de nr de mobil al dr, sa vb direct cu el si sa- i explici, da- mi pm si ti- l trimit. Este un om extraordinar si foarte amabil.
Mamica de Andrei si Maria
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Exact acolo vroiam sa te trimit si eu. Desi e foarte aglomerata si pare haos (mie asa mi s-a parut de cate ori am fost) consultul este foarte amanuntit si serios, copiii sunt bine tratati, tot personalul este dragut si amabil. Pentru ca avusesem parte de un consult in alta parte, am insistat sa fie verificat diagnosticul initial, asa ca ne-au vazut vreo 3 dr, nu s-a suparat nimeni ca sunt asa insistenta si m-au luat foarte "in serios". CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
Exact la fel si la noi.
La noi primul consult fusese la Dr Burloiu la care m-am dus cu toata increderea, dar m-a dezamagit.
Tot o armata de medici au vazut-o si pe fiica-mea, si io tot paranoica eram...dar am plecat f impacata si multumita de acolo.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
ligeea spune:
multumesc , am fost la o clinica de pe strada Marasesti , (bulevard cred ) dar am sa am in vedere si cele 2 adrese recomandate . Rog moderatorii sa mute subiectul, va multumesc inca o data pentru ajutor
klavier spune:
Vezi ca e posibil sa ii fi intrat vreun fir mic de nisip in ochi, asa am patit noi odata cu Andrei la mare. Trebuie intoarsa pleoapa si vazut.
Sanatate,
Adriana
iubu77 spune:
Eu o recomand pe Velcea Irina de la spitalul de pediatrie Medlife.. este o mare iubitoare de copii si stie cum sa se poarte astfel incat micutii sa colaboreze.