Sept-Oct'10!LMA Antonia, Maria, Petru!(76)
Raspunsuri - Pagina 14
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui just_me31 Neatza Bebelusii vostrii cate somnuri au si la ce interval? ![]() Daca aveti mop cu aburi astept pareri , si firma cea mai buna ![]() Azi e ziua intrebarilor "intrebatoare " ![]() parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010 |
de cele mai multe ori imi doarme odata pe zi (la pranz) cam 3 ore.....dar are si zile cand are primul somn pe la 11(cam de o ora si dupa pe la 3 jumate( cam 2 ore.

Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
Acum o ora in urma mama a fost urcata in salvare cu destinatia Bucuresti, spitalul Floreasca, pentru operatie. Va pleca si sora mea cu microbuzul, sa stea cu ea. Doamne ajuta sa fie bine dupa operatie
!
Multumesc pentru sustinere
ana_25 spune:
MARI 
Eu de cateva zile nu o mai culc dimineata. Doar un somn de 3 ore de la 14:00-14:30. Daca doarme dimineata,nu mai vrea sa doarma dupa-masa!
Astazi sunt cea mai fericita mamica din lume!!! Maia a papat un castronel plin de legume cu carnita,dar cel mai important e ca o papat CU LINGURITA!!!!
Si toata masa a durat cam 13 min,va dati seama ce fericita sunt azi??
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 MARI ![]() Eu de cateva zile nu o mai culc dimineata. Doar un somn de 3 ore de la 14:00-14:30. Daca doarme dimineata,nu mai vrea sa doarma dupa-masa! ![]() Astazi sunt cea mai fericita mamica din lume!!! Maia a papat un castronel plin de legume cu carnita,dar cel mai important e ca o papat CU LINGURITA!!!! ![]() Si toata masa a durat cam 13 min,va dati seama ce fericita sunt azi??![]() Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol Bazar umanitar![]() |
BRAVOOOOOOOOOOO!!!

andreea88 spune:
bravo Maia!
Anca felicitari pt dintisorul nr.7!
Ana foarte bine iti sta cu noul look!
Mari sa dea Dumnezeu sa fie bine!
eu aseara am fost la o nunta si am ajund la5 dimineata acasa...elenys a stat cu mama pana la 10...fiindca a trebuit sa plece ca as mai fi dormit...
elenys ziua doarme 2 ore...mai nou intr-o singura repriza...alteori in 2 reprize.....seara la 9 facem baita si la 9-30 doarme...pana dimineata la 8.30-9...
maine trebuie sa gatesc
ciorba si felul 2 nu stiu ce sa fac....
va
pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenys10Luni
cameluska spune:
wow, Maia tine-o tot asa 
, sa fie din cauza schimbarii de look a mamei?
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
nicopic spune:
Mari, multa sanatate mamei tale 
Maia, te-ai facut fetita mare..de cand astepta mama clipa asta; chiar asa, Ana cum ai reusit?
Nico, mami
Larisa 15/09/10
doina_1984 spune:
Buna ziua!
Anca, felicitari pentru dintele nr.7!
Matei are 7 dinti de o luna, altul nu a mai iesit
, toata lumea se mira ![]()
Mariuk, multa putere
cred ca iti este foarte greu, mai ales ca este departe acum.
Ana, felicitari pt Maia! Iti sta foarte bine cu noua tunsoare si m-ai influentat
azi m-am tuns si eu ![]()
eveline, cum merge scoala?
just me, Matei doarme de 3 ori pe zi pentru ca si alearga mult (de o manutza cu mami), bine, seara se culca la 22-23.
camisv, multa sanatate! 
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442

Andrei Ionut