Mamici din Grecia (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Buna ziua, fetele! Ce zi frumoasa si noi ne asteptam sa se darame cerul la ce prognoza dadeau.

Offf, Andreea, ce rau imi pare sa aud asa ceva de Lukas!.. Pe mine ma sperie mai mult ideea de anestezie generala decat de tub pe gat, dar nu-i un capat de lume si o sa treaca el si peste asta. S-o scoateti o data sa va linistiti. Ma mir tare cum a reusit sa inghita chestia aia si nu i-a stat in gat. Ma gandesc la voi si astept sa ne spui ca operatiunea "stomac pe roti" s-a incheiat cu bine.
Cat despre job.. ai dreptate. E un rau atat de necesar. Macar bine ca s-au potolit astia cu nuntile si botezurile si respiri mai usurata.

Hellen, la multi ani si finutei tale! Tu cum te mai descurci cu limba? Cum te-ai acomodat cu stilul de viata al grecilor?

Oana, ce povestesti tu acolo?!!! Sunt socata
Mai, sa stii ca.. love is in the air cu pruncii nostri M-a pus Nicolas sa-i dau replay la filmuletul vostru de pe facebook de cel putin 20 de ori. Ai fetita mare de-acum, o frumusete de printesa zgubilitica!

Esthera, cum merge recuperarea viitorului sot? Bai in mare ai mai facut? Eu ma opresc cu baile ca deja apa e mult prea rece si nu mai e deloc amuzant.

Moro, nasol cu gastrita. Bine ca macar stii ce ai si te pui pe picioare. E cam nasol cu regimul, dar nici nu e nici o catastrofa. de fapt eviti chestiile acide, care irita stomacul. Si eu m-as baza pe naturiste, daca ai cu cine sa te sfatuiesti.
Si vreau sa-ti mai zic: am vazut cele cateva poze ale tale pe facebook si ai o frumusete atat de fina! Sunteti un cuplu foarte frumos si se vede in ochii vostri ca sunteti tare fericiti impreuna.

Alex, draguta mea, trece ea si conducerea asta. Cum ai luat examenul o sa te uiti in urma si o sa te amuzi de tot stresul asta (asa am facut si eu). Incearca sa-i ignori comentariile de barbat frustrat si plafonat. Concentreaza-te pe condus si o sa vezi ca devine tot mai usor. La tine e mai greu sa treci peste stresul invatarii ca te freaca tampitul la cap, dar tu nu te lasa! Nu simti ca deja esti mult mai priceputa decat la inceput?

Carmaw, am priceput chestia cu skyper-ul. Chiar te-ai incumeta la o aventura d-asta? O viata avem, deci da-i bataie!

Mai, fetele, de Theo nu mai stim chiar nimic. Vad ca nici pe facebook nu a mai zis nimic de multa vreme. Sper sa fie doar ocupata cu lucruri frumoase..
Ieri am preparat o rata la 'gastra' ('ceaun' ar fi traducerea?), rata de-a noastra evident. Mmmmmm, un deliciu! Nu e rata de-aia obisnuita, e Muscovy, cu rosu in jurul ciocului. Are o carne fara grasime, cam ca de vita. Gustoasa rau!
Azi ne-am plimbat de dimineata pe paralia, apoi ne-am oprit la o cafenea, am baut un capuccino (deh, a venit iarna, s-au terminat frappe-urile). Nici nu-mi vine sa cred ce mare a crescut baiatul meu de m-a lasat sa beau cafea in liniste (ma rog, am murdarit inca vreo doua mese cu toate prostiile, dar ce conteaza?..).

Va pup, fetele, si va doresc o duminica (ce-a mai ramas din ea) cat mai placuta!

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)
Nica fara frica

Ana tu ai idee cum sa incarc filmulete de pe telefon pe facebook? Nu am cablu de date si nu pot sa le descarc in pc. Am zis ca duminica sa-i cer nepoatei sotului meu cablul ei. Cam atat de la noi. Fanu azi e posomorata rau...plange...a fost alde sor-sa sa vada fata si a plans...sa nu o atinga nimeni.... Pupici dulci si multi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Scuze ca n-am apucat sa-ti raspund ieri, Oana, dar oricum nu stiu. Doar daca ai internet pe telefon si intri pe facebook de acolo. Iar din telefon pe calculator se poate prin bluetooth, daca ai. Altfel nu stiu.

Ce vreme oribila.. Suntem fortati sa stam in casa si e tare aiurea.

Nica fara frica

Mergi la inceput

Multumesc oricum. Nu era urgenta, doar curiozitate. Intr-adevar urat afara...si asta vrea sa iesim....Pupici la fete!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna seara,imi cer scuze ca dau buzna,la voi,dar vin cu o rugaminte,Mario,este un pui de om,care are nevoie de ajutorul nostru,daca puteti,daca vreti,orice ajutor cat de mic conteaza!

detalii,gasiti aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167347&nm=Mario-un-baietel-de-4-ani-are-nevoie-de-inimi

va multumesc si-mi cer scuze daca am deranjat!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Fetelo sunt suparata pt ca nu am facut nimic azi la spital.Am deschis un subiect la '''Parintii intreaba parintii raspund'' poate a mai trecut cineva prin asa ceva si poate sa imi dea un sfat.

Pup fetele si o seara buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

neatza fetelor,haideti la o cafelutza,eu m-am trezit la matineu sa ma pregatesc de condus la ora 11,acum imi beau cafelutza,am si o durere de cap,am dormit ieri cam mult.ieri am condus prin ploaie,cam ciudat,dar la mos nu-i mergea dezaburirea la geamuri si stergea cu o carpa+ca nici la stergatoare nu le prea dadea drumu.imi zice mereu ca nu folosesc cum trebuie ambreajul si-l ntreb pai cum sa-l foloszesc si niciun raspun(lamuriti-ma si pe mine va rog mult)eu il folosesc can schimb,can opresc la stop,cand plec)

lukasnicloas,imi pare rau ca nu ati reusit nimic la spital,dar de ce nu iau scoc cauciucul?
esthera,anouk,ioanoula,ce mai faceti voi cum e vremea pe la voi?la noi e innorat.
pupici o zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna dimineata, lume! (desi numai buna nu e cu vremea de afara..)

Andreea, imi pare rau de ceea ce s-a intamplat cu Lukas. La ce spital ati fost de v-a zis sa stati linistiti? In Volos? Eu sincer as investiga mai mult ca mi-ar fi frica sa stiu ca are ditamai roata in stomac. Pentru linistea tuturor te sfatuiesc sa mai consulti un doctor.

Alex, eu sunt convinsa ca ai inceput sa conduci mai bine, iar nenea te face cu nervii ca sa-ti dea senzatia ca inca nu stii si sa mai faci ore contra cost.. Ti-am zis ca aceeasi tactica mi-a aplicat-o si mie tembelul meu. Iar daca-ti zice ceva si nu intelegi intreaba-l! de 1000 de ori pana intelegi. Eu l-am pus sa conduca el o bucata si sa-mi explice exact ce face si unde gresesc eu. Bafta!

Off sa vad ce-oi mai face si azi inchisa in casa ca turbez..
A facut barbaut-miu ieri caracatita cu macaroane. A iesit super! Azi o sa fac papoutsakia ca se da in vant dupa ele.
Si e un frig in casa.. Noi n-avem incalzire centrala doar cu aer conditionat. Cand intru de dimineata in sufragerie ma izbeste un congel!..

In ciuda vremii, o zi buna sa aveti!

Nica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Frig mon cher!..da frig,nu gluma!

Andreea imi pare rau ca nu ai rezolvat nimic cu Lucas dar poate iti da cineva (am inteles ca ai postat pe forum)un sfat sau vb lui Anouk...du-te la un doctor...si la inca unul...si la inca unul...pana gasesti medicul care vine cu o solutie! Noi tinemi pumnii sa se termine cu bine!
Andreea sper sa nu te superi pe mine...incerc sa-mi aduc aminte de sfaturile date de instructorul meu!
Si instructorul meu imi spunea sa merg mai repede si cand l-am intrebat ce rost are sa ma grabesc mi-a spus ca daca asa am sa merg (cand fac scoala)...asa o sa conduc si dupa si a mai spus ca pe drum...trebuie sa ai putin tupeu ca altfel ti-o iei de la ceilalti conducatori in trafic(in sensul giratoriu daca n-aveam tupeu...cu orele stateam acolo).
Acum despre ambreiaj:
- piciorul stang pregatit pentru a apasa pedala (instr. mi-a spus ca a avut un elev care apata ambreiajul cu dreptul si-mi imagina cum sta cu picioarele incrucisate).
- la plecare apesi ambriajul la jumatate (e foarte important sa ai si incaltaminte usoara, eu, spre exemplu n-am putut sa sofez cu pantofi cu toc)si cand incepe sa toarca motorul apesi si accelaratia (tot usor sa o ia masina din loc). Cand ai 20 de km si turatia motorului este la 2000 schimbi viteza!
- cand ajungi la semafor (si ai ceva soferi inaintea ta) bagi schimbatorul in punctul mort si iei piciorul de pe ambrejai(eu tineam piciorul sa fiu pregatita de plecare...dar instructorul mi-a spus ca stric...nu stiu ce placuta).
- pleci de la semafor...la fel...ampreiajul pana la jumate...bagi in viteza,apesi acceleratia...si la drum!
- accelasi lucru e valabil si cu plecarea din panta!
Nenea politist, la oras m-a pus sa merg cu spatele 50m(vezi ca nu ai voie mai mult), oprire si plecare din panta, parcare cu spatele...si atentie mare la marcajele rutiere!!
Eu am mai facut ore..peste doar pentru ca intre sala si oras la mine au fost 13 zile!!...si am simtit nevoia sa mai fac cateva ore!
Sper ca ti-am fost de ajutor...si nu te-am incurcat mai mult!
Ana draga la ce frig a fost ieri....n-am avut incotro si-am spalat si prosoape si costume de baie....dar...am vazut pe un site ca de maine urca iar temperaturile la 25 de grade....asa ca, cine stie, poate mai fac o baita in mare
Ieri am fost la spital, scos firele de la operatie la grec! Se simte bine, are un organism puternic...cum nu ma asteptam si-mi spunea ieri in masina ca-l intreaba pe doctor cand are voie ...la...
Eu cam tot fac analize (dar sunt tare bucuroasa c-am un doctor de care sunt incantata). Maine fac un eco intravaginal (pe frigul asta nici nu vreau sa ma gandesc)...mai am de facut analize hormonale si...daca se impune si o histerosalpingograma si apoi ne pregatim de o inseminare in vitro!!
Eu...ca eu...dar grecul meu e asa de incantat incat imi spune ca nu operatia lui a fost prioritatea ci bebelul!!! Simpatic,nu?

Hai ca iar m-am intins....

pupici

Mergi la inceput

Buna fetelor, va scriu repede ca Fanu nu are stare.
1. Imi pare rau ca nu ati facut nimic la spital. Ce doctori tampiti!!!!
2. Cu condusul, are dreptate Ana, pune-l sa conduca sa vezi ce trebuie sa faci. Cum vrea el sa apesi pe ambreaj.
Ana te pupam duulce.
Noi avem de munca fi-mea vrea sa o pun sa mearga ca i-e frica singura...si vine da la scaun...masa sau ce prinde ea la mine, si daca nu o pun trage de mine si plange. Fitze de Fanu. Pupici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Buna ziua fetele!

Ana ,da la Volos am fost la spital si am asa un gust amar acum pt acest spital pt ca sincer iti spun ca mi-au dat impresia ca nu ii intereseaza.Noi ne-am hotarat sa mergem la o clinica particulara pt ai face piticului un iperiho(nu stiu cum se spune in romaneste)un fel de ecografie cu un gel pe burtica.Vreau doar sa fiu sigura ca nenorocirea aia de cauciuc nu mai este la el in stomac si nu pot sta linistita pana nu sunt sigura.
Va pup fetele ca sunt intr-o stare tare naspa.

Mergi la inceput