Mamici din Grecia (10)
Raspunsuri - Pagina 13
anouk3 spune:
Andreea, faci cel mai bine ca-l duci la alt doctor. O sa-i faca ecografie (asta inseamna "iperiho"), exact ce ti-a facut tie cand erai insarcinata. Probabil pana acum i-ai facut radiografie.
Iti tin pumnii sa vii cu vesti bune.
Nica fara frica
Ioannoula spune:
Si noi tinem pumnii!!! Adevarul ca la astia in spitale, daca nu ai pe`cineva... pila nici nu se uita la tine. Eu cand eram gravida am facut un blocaj renal, si mi-au vorbit alea asa urat la spital, si cand s-au uitat in fisa mea si au vazut numele skoupra, m-au intrebat daca am ceva cu doctorul (varul sotului meu e director pe sectia lui si il cheama la fel ca pe al meu) si cand am zis ca suntem veri primari, se purtau asa frumos, si desii ziceau ca nu au ce sa-mi faca si m-au tinut de la 12 ziua pana la 7 seara cu durerea aia si m-au plimbat de usa pe usa, si cu burta la gura, intram in 9 luni... mi-au facut o perfuzie, si in 2 minute nu am mai avut nimic. Mi-au chemat si doctorul de-acasa, care a venit imediat si ce le-a facut... la particular se poarta toti asa frumos...dar si platesti.
hellengr25 spune:
Buna fetelor! Pe fuga va scriu si eu. M-am acomodat in Grecia, dar inima mea e inca o parte in Romania; cu limba mai am inca de invatat, dar vorbesc acum asa "stalcit" numai in greaca. Am lasat engleza deoparte. Si in weekend-ul asta m-am plimbat cu Xristo, am inceput sa facem sport, sa mergem mai mult pe jos.
Sanatate multa fetelor si familiilor voastre si aveti grija de voi!
Va pup cu mult drag!
theophillina spune:
Salutareee!!!
Dragelor, imi cer scuze ca nu am mai scris, n-am patit nimic, multumesc de grija. (Anouk ).
Dupa ce am scapat de roseola, am racit cu totii, si inca ne mai tragem mucii pe aici, insa suntem spre bine. Si bineinteles ca lui Stelios i-au iesit caninii de jos, iar la roseola i-au iesit 4 masele!!! Insa, am noroc ca nu plange de dinti. Intre timp s-au mai intamplat botezul lui bebe Thomas si au venit ai mei la noi. Tata e bine, s-a descurcat super cu condusul atator km, ca eu aveam ceva emotii. L-am dus si la Salonic, la cardiologul lui socru-meu (care i-a facut by-pass lui socru-meu acum 10 ani) si are fibrilatie atriala (parca asa se numeste) si cica daca se tine de tratament si regim o sa traiasca multi ani inainte. Acum ma pregatesc de bagaje, ca maine plecam si noi in sfarsit cateva zile ca deja simt ca o iau razna cu capul tot anu numai in casa (si nu numai eu ). Stelios s-a facut un nazdravan, nu ne mai intelegem cu el, toata ziua ar sta numai pe drumuri, nu stiu cum ne-om descurca iarna asta in casa. A mai inceput sa zica ceva cuvinte, insa nu pot sa spun ca vorbeste, cred ca nici nu vrea, ca se face inteles in alte moduri. Intelege absolut tot, trebuie de-acum sa ne ferim ce vorbim, caci daca e ceva ce-l intereseaza nu mai scapam de el. Acu' sa va zic 2 vorbe fiecareia, desi am citit cam pe diagonala si nu stiu ce-mi mai aduc aminte.
Mamitza_alex, nu te mai stresa cu condusul si nici cu instructorul. Situ ca e greu ca si eu aveam un nod in gat cand trebuia sa ma duc la condus, mi se parea cel mai greu lucru din lume, mi-era frica, drept dovada ca de cand am luat carnetul, m-am apucat de condus abia dupa 9 ani si acum conduc super (zic eu!). Toata treaba e sa-ti iei carnetul si sa conduci singura, asa o sa-ti invingi teama. Succes!
Anouk, bine ai revenit acasa langa puiul tau. Am vazut pozele cu el si e un scump. Vad ca sunteti avansati la vorbire, noi, nu prea. Insa vorbeste si Stelios la telefon, mai nou, cu bunicii care au plecat la Salonic. Va mai mutati sau veti sta tot acolo in iarna asta?
Ioannoula, in primul rand La multi ani fericiti si frumosi Fanoulei! Wow, cand a trecut un an, nici nu-mi vine sa cred. Si ce nazdravana e! Am apucat sa vad pozele pe FB, insa n-am mai reusit sa dau like sau commnet. Sper sa-mi iasa.
Andreea, of, ce necaz cu rotita asta. Chiar nu stiu ce sa-ti zic. Insa, sa stii ca in general, aici dr-ii sunt mai relaxati si la stat si la privat. Eu am noroc de o dr-ita buna, insa vreau sa-ti zic, ca atunci cand a avut fi-miu 1 sapt febra 40, eu m-am dus si la Salonic cu el, la clinica privata unde l-am nascut si acolo pediatrul de l-a consultat mai ca nu m-a facut nebuna ca am batut drumul pana acolo, ca ce mare lucru are copilul, febra 40 de-o saptamana??? O alta parere nu strica sa mai vezi, dar eu te sfatuiesc asa, si pentru viitor, ca tot or sa mai apara tot felul de probleme, sa gasesti un pediatru bun pentru copil, care sa-ti dea incredere si sa stie ce sa faca. Bafta multa, sa eliminati rotita cat mai repede!
Moro_K, ce frumos povestesti de vacanta, uite, promit ca ma mobilizez dupa vacanta si vin in Salonic, sa iesim la o cafea sa-mi mai povestesti de Belgia. Ai grija mare cu gastrita ca e pacatoasa rau. Multa sanatate!
Esthera, ai vazut ce vanjos e grecul tau? Multa santate lui si mult succes in proiectul bebe si hai odata cu nunta ca nu mai am eu rabdare!
Hellen, bine ai revenit, hai ca limba nu-i asa grea, totul e sa vorbesti mereu, chiar si stalcit, dupa aia o sa vezi ce usor o sa ti se para. Xristos il cheama si pe sotul meu, hai ca am vazut eu ca-s baieti buni astia de poarta numele Xristos.
Dragele mele va pup, sper sa ne mai adunam toate pe aici acum ca vinbe iarna si sa mai stam la un ceai in fata semineului la povesti. Va pup si revin dupa vacanta.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
STELIOS
DE'ALE GURII
Ioannoula spune:
Ce bine ca ai scris chiar ne gandeam la tine! Ma bucur ca esti bine, sa fie sanatos si micutul crestin.
Hellen te invidiez ca poti sa faci sport. Eu cu nebuna mea, merg pe jos, dar ea nu mai vrea in carut si vrea de mana sau sa impinga carutul. Cam atat pupici!
lukasnicolas spune:
Buna seara fetelor!
Vin cu o veste buna...cauciucul a fost scos.Am fost la o clinica particulara unde i l-au scos cu un furtunas bagat pe gurita pana in stomac.Doza de anestezic a fost mica cat sa il tina amortit.Totul a durat vreo 10 minute dar mie mi s-au parut ore...dupa interventie a fost ok Lukas putin blegit si vreo 2 zile nu vroia sa manance ca spunea ca are buba la gat.I-am facut o supa crema de pui si l-am pacalit.Ma bucur ca insfarsit s-a terminat nebunia dar sunt tare furioasa pe dr de la spital care ne-a expediat spunand ca se digera cauciucul in stomac.Dr de la clinica a ramas paf si nu ii venea sa creada ca un dr a afirmat asa o tampenie.A spus ca s-ar fi ''topit''cauciucul dar in vreo2-3 aniMaine avem sarbatoare mare in familie..e ziua de nastere a sotului implineste 33 de ani mosul si pe 18 e sf. Luca deci ziua de nume a piticului si astfel ii sarbatorim pe amandoi maine.Facem un party restrans cu familia si cativa prieteni asa ca maine am de bucatarit.Va pup pe toate de la mic la mare si scuze ca nu scriu fiecaruia dar fug la somn ca maine la 8 trezirea
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lukasnicolas Buna seara fetelor!Vin cu o veste buna...cauciucul a fost scos.Am fost la o clinica particulara unde i l-au scos cu un furtunas bagat pe gurita pana in stomac.Doza de anestezic a fost mica cat sa il tina amortit.Totul a durat vreo 10 minute dar mie mi s-au parut ore...dupa interventie a fost ok Lukas putin blegit si vreo 2 zile nu vroia sa manance ca spunea ca are buba la gat.I-am facut o supa crema de pui si l-am pacalit.Ma bucur ca insfarsit s-a terminat nebunia dar sunt tare furioasa pe dr de la spital care ne-a expediat spunand ca se digera cauciucul in stomac.Dr de la clinica a ramas paf si nu ii venea sa creada ca un dr a afirmat asa o tampenie.A spus ca s-ar fi ''topit''cauciucul dar in vreo2-3 aniMaine avem sarbatoare mare in familie..e ziua de nastere a sotului implineste 33 de ani mosul si pe 18 e sf. Luca deci ziua de nume a piticului si astfel ii sarbatorim pe amandoi maine.Facem un party restrans cu familia si cativa prieteni asa ca maine am de bucatarit.Va pup pe toate de la mic la mare si scuze ca nu scriu fiecaruia dar fug la somn ca maine la 8 trezirea Andreeade pui micLukas-Nikolas08 03 2009 |
Ma bucur mult pt tine ca s a rezolvat.
Da stiu ca multi doctori au facut studiile in RO chiar saptamina trecuta o farmacista ma intreba de o locatie pt fiul ei la BUC
Vroia sa si faca studiile acolo ca sa fie farmacist in Grecia...si vroia fisu sa se duca doar la examene....ca asa au facut unii zicea ea
Nu mai comentez nimic in plus.::((
anouk3 spune:
Buna ziua!
Ce bine e ca incep ziua cu vesti bune!
Andreea, ma bucur tare mult pentru voi!! In primul rand, bine ca ai perseverat si ati rezolvat la medic. Sigur ca l-a durut dupa anestezie ca l-o fi iritat un pic pe gat. Off, dragul de el..
Spor la pregatiri pentru petrecere!
Carmaw, sa stii ca nu cred ca mai e scoala romaneasca chiar asa de corupta. Cel putin pot sa afirm de facultatea de medicina din Brasov ca nu e chiar de ultima speta. Chestii d-astea cu strainii se faceau inainte, e drept, dar s-au mai trezit si ai nostri. Si plus de asta, cine studiaza in strainatate trebuie sa-si echivaleze studiile in Grecia si nu e chiar 'piece of cake'.
Cred ca pur si simplu exista medici care au ales meseria doar pentru bani si nu-si dau nici un interes. Iar Andreea a nimerit peste un astfel de specimen, din pacate.
Tu ce mai faci?
Oana, sa stii ca suntem colege de suferinta. Nici Nicolas nu mai vrea in carut. Da' deloc! Il mai car in marsupiu, dar nici pe ala nu prea il mai accepta. Tot pe jos si de mana (daca ma lasa sa-l tin..)
Theo, ce bine ca ai revenit! Ma bucur ca Stelios e bine (eu inca astept sa-l cunosc), ca e dintos si ca e un copil vesel! Bine ca si tatal tau e sanatos si au trecut necazurile.
Iti doresc o vacanta placuta si asteptam sa ne povestesti mai multe cand ai timp si rabdare.
Esthera, cum a fost la eco? Totul e in regula?
Mi-a placut foarte tare cum ai explicat regulile de condus. Ar trebui sa te faci instructor.
Alex, se invart rotile? AMR cat? Cand ai examenul?
Hellen, felcitari pentru progrese la greaca si bravo tie ca faci sport! Eu ma tot chinui sa gasesc niste ore de aerobic care sa fie seara ca sa aiba cine sa stea cu putza.
Moro, stomacul tau se mai plange?
Fetele, e o vreme oribila pe aici.. zici ca se prabuseste cerul. Am pus sa fac niste linte si fac si niste garizi cand vine barbatu-miu. Ii fac fripti in tigaie, intregi, fara ulei, fara nimic. Ies o nebunie!
Va pup si sper sa mai intru mai incolo.
Nica fara frica
carmaw spune:
[quote]citat din mesajul lui anouk3
Buna ziua!
Carmaw, sa stii ca nu cred ca mai e scoala romaneasca chiar asa de corupta. Cel putin pot sa afirm de facultatea de medicina din Brasov ca nu e chiar de ultima speta. Chestii d-astea cu strainii se faceau inainte, e drept, dar s-au mai trezit si ai nostri. Si plus de asta, cine studiaza in strainatate trebuie sa-si echivaleze studiile in Grecia si nu e chiar 'piece of cake'.
Cred ca pur si simplu exista medici care au ales meseria doar pentru bani si nu-si dau nici un interes. Iar Andreea a nimerit peste un astfel de specimen, din pacate.
Tu ce mai faci?
++++++++++++++++++++++++
Buna fetelor
Buna Anouk
Da mie mi s a facut aceste propuneri si aici am scris parerea unei farmaciste care vroia o garsoniera(doar s o plateasca) pt fiul ei deci greci toti...care(baietan) nu a intrat la farmacie aici deci auzise tot felul de chestii despre cum se face facultate in ro:::((
Acum da, stiu si am experimentat pe pielea mea uin cele 4 tari in care am vietuit..;ca sunt si doctori buni dar si unii care nu si au dat interesul.
Multumesc de intrebare...imi merge bine aici acum e soare e ok totul
Sper sa fi si tu si pruncutul bine si sa reusesti in tot ce ti ai propus
Ioannoula spune:
Andreea, m bucur c ai rezolvat cu biatul. Chiar m gândeam la voi. Ce doctor tâmpit! Cum s se digere singur? Anuk a mea nu a stat niciodata în port bebe, doar de mân. O mai pclesc din când în când i o mai pun în cru, dar vine matui-sa lu Foti i o d jos i cine o mai pune... Îmi vine s-i zic vre-o dou... Da e btrâna i mi-e ruine...