Mamici din Grecia (10)
Raspunsuri - Pagina 10
Esthera2011 spune:
Seara buna la fete!
Multumesc frumos pentru urarile de sanatate! Le-am transmis grecului...si sincer, mi-a spus ca este impresionat de devotamentul(cred ca aici e vb de mine) si comportamentul romancelor!!! (aici e vorba si de voi)
Sa stiti ca virtual...va cunoaste pe toate...si uneori ma mai intreaba ce mai faceti!
O seara buna....
Esthera2011 spune:
Azi e mare sarbatoare in famlia grecoaicelor!!!!!
Cel mai mic pui made in Grecia FANULA implineste 1 anisor!!!
La multi ani pui mic!!
Sa cresti sanatoasa si in armonie, sa zambesti mult si sa razi cu pofta in fiecare zi!
anouk3 spune:
La multi ani, micuta Fanoula, sa-ti fie viata plina de frumos si bine si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi!
Nica fara frica
mamitza_alex spune:
La multi anisori Fanou,sa cresti mare,cuminte,sanataosa,sa ai noroc in viata si sa-ti bucuri parinti!!
fetelor,iei am fost la condus iar,m-a scos neica in afara orasului ca sa-mi arat cum sa merg cu a 4-a,bai fratilor asta e atat de minutios,incat nici cum pun mana pe schimbator nu-i convine.da doamne sa nu-i trag una in freza pana termin si sa scap cu nervi cat de cat intregi ca mare stres am cand ma duc la condusfetelor,am inteles ca duminica vin ploile si se raceste vremea.pupici la toata lumea,o zi buna!!
lukasnicolas spune:
LA MULTI ANI PRINTESA MICA SI FRUMOASA!! SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII LUI MAMI SI LUI TATI!!LA MULTI ANI FANOULA!!
anouk3 spune:
Alex, eu m-am si razbunat pe instructorul meu.. .. fara sa vreau, da' mi-a iesit. A vrut sa ma bage intr-o parcare si era un trotuar cu un colt iesit mult in afara. Eu am luat curba stransa si a intrat cauciucul fix in coltul ala, drept pentru care a iesit o explozie de toata frumusetea!
Cred ca si-a muscat buzele pana la sange sa nu ma injure haha! Ce m-a mai boscorodit, ce m-a mai facut incapabila, dar ce mai conta? L-am pus pe drumuri sa repare cauciucul.
Sa stii ca din ce povestesti tu, cam asa a decurs si scoala mea, deci stai linistita ca iei examenul. Ar fi bine totusi daca poti sa faci niste parcari, niste mers cu spatele cu sotul tau, daca simti ca nu faci destul cu instructorul.
Pupici, fetele, ma cheama datoria.
Nica fara frica
Ioannoula spune:
Multumim mult fetelor!!!! Va pup muuult si dulce!!! As vrea sa va scriu mai mult, dar Fanula mea e foarte suparata... vrea plimbata. Pupici!!!!
mamitza_alex spune:
salutari fetelor,anouk3,bine iai facut mie imi vine sa ma ratoi pe el si sa-i zic ca e un mare bou si cretin dar ma abtine.asta m-a invatat sa parchez pe colt si lateral,dar nu intre masini,pe el il enerveaza felul cum schimb vitezele ca cica trag cu forta de schimbator,ca nu franez incet-incet si uneori mai pun asa cam brusc.aa si ca nu tin piciorul numai e ambreaj ca la ce il iau de pe el...am o mare antipatie pt el,am un mare stres plus ca nici noaptea numai dorm si ma doare stomacul de la nervi.ei astept sa treaca,nimic nu e etern,amr 11 ore.pup fetelor,ma simt mai bine ca va dati si voi cu parerea.
MoRo_K spune:
Fanoula!sa cresti mare frumoasa desteapta si sa fii norocoasa!
Anouk ma bag acum sa-ti dau un PM cu ID-ul de pe fb....inca n-am bagat foto din belgia da...ai de vazut alte foto:)
Fetelor mie evident ca-mi place Grecia...da uite ca m-am indragostit si de Belgia....ce sa-i faci eu dc-as putea sa sch tara o data la cativa ani n-as zice nu:))
Esthera ma bucur pt tine si pt cererea in casatorie si mai ales c-a iesit totul bine cu operatia...acum...recuperare rapida si sa fiti sanatosi si in curand cu bbicul dorit....noi facem o pauza ...ne mai relaxam ca parca devenisem cam stressati...si pe baza de program totul si nu merge....
Eu am facut gastroscopia am endoni gastritida si mi-a dat doctorul medicatie si regim....off...ei inca nu mi-am revenit inca mi se cam face greata zilnic si ma mai ia si stomacul....si regimul imi taie tot ce mancam nu tu ciocolata nu tu rosii,sosuri,placinte,ceapa,nimic acidulat nici lamai nici portocale nici condimente...da ce sa-i faci dc trebe trebe....gastroscopia a fost mult mai ok decat m-am asteptat am dormit:)))...nu stiu...toti care au mai facut n-au adormit doar au fost amortiti ei pt mine doza de anestezie generala m-a adormit....si tare bine mi-a parut ca m-am trezit cand se terminase tot:D...mai erau cativa care facusera si inaintea mea si dp mine analiza ...mult mai activi/zoirooi ca mine:))...eu am dormit ca valiza:))
Carmaw ...ah si eu visez sa invat sa conduc un yacht ceva....primul pas e yachtul:))) dp oi invata eu sa folosesc skyperul ala:D
Puuup fetele si weekend placut!
hellengr25 spune:
LA MULTI ANI MICUTA FANOURA! ITI DORESC MULTA SANATATE CU BUCURII! Astazi este si zoua finutei mele IOANA JASMINA, implineste 2 anisori! Tare as fi vrut sa fiu astazi in Romania, in Iasi sa vad cat de mare a crescut! Dar sper sa o vad curand, caci mi s-a facut un dor de toata familia si de prieteni!
Va pup fetelor, weekend placut si nu va stresati cu condusul!